cutii pastrare ceasuri
cutii pastrare ceasuri
salutare
are cineva idee de unde se pot procura/achizitiona cutii pentru pastrarea ceasurilor (am vazut in mai multe locuri pe forum diverse marimi si capacitati)
merci
are cineva idee de unde se pot procura/achizitiona cutii pentru pastrarea ceasurilor (am vazut in mai multe locuri pe forum diverse marimi si capacitati)
merci
Re: cutii pastrare ceasuri
Cam greu de gasit pe la noi ceva de calitate si la preturi de bun simt. O solutie ar fi ebay sau site-uri de afara.
merci
intr-adevar am dat o raita prin magazinele virtuale din Romania, si preturile sunt cel putin duble fata de amazon sau ebay!
thx for feedback!
intr-adevar am dat o raita prin magazinele virtuale din Romania, si preturile sunt cel putin duble fata de amazon sau ebay!
thx for feedback!
ebay.com, cu incredere.
E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca.
A.De Saint-Exupery
A.De Saint-Exupery
- bogdan_iasi
Se pot si improviza, cel putin eu asa am facut cand am cautat o cutie.
Sunt diferite firme care cand pliculete de ceai
si pt o gama destul de restransa de sortimente, se vand in cutii de lemn, cu partitionare in interior de la 4-8 spatii.
Este doar o solutie extrema
Sunt diferite firme care cand pliculete de ceai
Este doar o solutie extrema
-
rara
Buna ziua. Urmaresc de ceva vreme acest forum dar nu am scris niciodata. Bine v-am gasit.
O idee buna cu aceasta cutie. Am sa caut si eu ca deja nu mai stiu unde sa le pun. Nu am o colectie prea valoroasa sau prea mare, dar personal tin la ea.
O idee buna cu aceasta cutie. Am sa caut si eu ca deja nu mai stiu unde sa le pun. Nu am o colectie prea valoroasa sau prea mare, dar personal tin la ea.
Bine ai venit pe forum, rara !
Ca solutie ieftina e buna cea cu cutiile de ceai. Singura problema e ca nu ai perne pt. ceasuri dar se rezolva din bureti de baie taiati pe masura si eventual imbracati artistic (cusut la masina) cu material textil - sugerez catifea.
Ca solutie ieftina e buna cea cu cutiile de ceai. Singura problema e ca nu ai perne pt. ceasuri dar se rezolva din bureti de baie taiati pe masura si eventual imbracati artistic (cusut la masina) cu material textil - sugerez catifea.
AR1070-56E
Eu am trecut prin diverse momente si solutii referitoare la stocarea ceasurilor. Prima solutie: cutii de ceasuri, individuale, indiferent de marca. Ideea este ca ocupa mult spatiu si, in plus, cum e greu sa gasesti cutii acelasi brand cu ceasul, la un moment dat nu mai stiam ce ceas in ce cutie este.
a doua solutie a fost amenajarea unui "stand" intr-o cutie speciala pt curele de ceas marca Hirsch. Buna pina cand ceasurile au sarit de 100 ...
urmatoarea solutie (insufiecienta) a fost de a amenaja cutii speciale "hand made": am cumparat din Europa cutii patrate, cu pernutza, special pt ceasuri (1 leu sau 2 bucata, nu mai stiu), unele avand "fereastra", pe care le-am pus intr-o cutie de lemn mare, cu 3 sertare, cumparata de la Bricostore (120 Ron). Asta inseamna cam 24 cutiute/ sertar x 3 sertare = 72 ceasuri. Costul ar fi de cca. 200 Ron. Mult? Putin?
O parte din sertare le-am amenajat mai frumos, cu despartitoare (ca in poza ce urmeaza) - asta a presupus costuri suplimentare dar am o pasiune pt mesterit (chiar daca nu ma prea pricep!).

Acesta este un sertar (Cel deicat Juvenia & Zodiac). O cutie are 3 sertare. mai multe cutii ... mai multe sertare ... mai multi bani pt ceasuri???
a doua solutie a fost amenajarea unui "stand" intr-o cutie speciala pt curele de ceas marca Hirsch. Buna pina cand ceasurile au sarit de 100 ...
urmatoarea solutie (insufiecienta) a fost de a amenaja cutii speciale "hand made": am cumparat din Europa cutii patrate, cu pernutza, special pt ceasuri (1 leu sau 2 bucata, nu mai stiu), unele avand "fereastra", pe care le-am pus intr-o cutie de lemn mare, cu 3 sertare, cumparata de la Bricostore (120 Ron). Asta inseamna cam 24 cutiute/ sertar x 3 sertare = 72 ceasuri. Costul ar fi de cca. 200 Ron. Mult? Putin?
O parte din sertare le-am amenajat mai frumos, cu despartitoare (ca in poza ce urmeaza) - asta a presupus costuri suplimentare dar am o pasiune pt mesterit (chiar daca nu ma prea pricep!).

Acesta este un sertar (Cel deicat Juvenia & Zodiac). O cutie are 3 sertare. mai multe cutii ... mai multe sertare ... mai multi bani pt ceasuri???
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
ca o curiozitate a unuia care abia a inceput sa cumpere ceasuri... cum alegi dimineata ce ceas/ceasuri porti in ziua respectiva?
))
ma gandesc ca la peste 100 de ceasuri.. ai ceva dileme
eu abia am 7 si deja sunt zile cand sunt confuz
))
salutari!
eu abia am 7 si deja sunt zile cand sunt confuz
salutari!
Achraf scrie:Eu am trecut prin diverse momente si solutii referitoare la stocarea ceasurilor. Prima solutie: cutii de ceasuri, individuale, indiferent de marca. Ideea este ca ocupa mult spatiu si, in plus, cum e greu sa gasesti cutii acelasi brand cu ceasul, la un moment dat nu mai stiam ce ceas in ce cutie este.
Cred ca aici se evidentiaza diferenta dintre pasionat si colectionar.vince scrie:ca o curiozitate a unuia care abia a inceput sa cumpere ceasuri... cum alegi dimineata ce ceas/ceasuri porti in ziua respectiva?))
eu abia am 7 si deja sunt zile cand sunt confuz))
salutari!
Desigur! Pasionatul cumpara ceasuri pentru a le purta, colectionarul le cumpara pentru a avea ce pune in cutiibograd scrie:Cred ca aici se evidentiaza diferenta dintre pasionat si colectionar.
Eu ce pot sa mai spun ... decat ca sunt un colectionar ... foarte pasionat!
... sau, ma rog, un foarte pasionat ... colectionar?
... sau, ma rog, un foarte pasionat ... colectionar?
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
AR1070-56E
si ceasurile de pe site se vand la preturi enorme
am vazut OM la 981 ron....cam expensive
am vazut OM la 981 ron....cam expensive
Zar scrie:Cutii frumoase, dar prea scumpe (parerea mea) :
http://www.time24.ro/cutii-de-ceasuri-c-83.html
Niste preturi mai normale aici : http://www.watch-winder.co.uk/watch-display-cases.html
Daca nu va deranjeaza sa cumparati on-line. De asemena ebay-ul e plin. Nu cred ca se gaseste la noi ceva cu preturi de bun simt.
Daca nu va deranjeaza sa cumparati on-line. De asemena ebay-ul e plin. Nu cred ca se gaseste la noi ceva cu preturi de bun simt.