cutii pastrare ceasuri

Discutii intre pasionati.
vince

cutii pastrare ceasuri

Mesaj de vince »

salutare

are cineva idee de unde se pot procura/achizitiona cutii pentru pastrarea ceasurilor (am vazut in mai multe locuri pe forum diverse marimi si capacitati)

merci
bograd

Re: cutii pastrare ceasuri

Mesaj de bograd »

Cam greu de gasit pe la noi ceva de calitate si la preturi de bun simt. O solutie ar fi ebay sau site-uri de afara.
vince

Mesaj de vince »

merci
intr-adevar am dat o raita prin magazinele virtuale din Romania, si preturile sunt cel putin duble fata de amazon sau ebay!
thx for feedback!
zach

Mesaj de zach »

ebay.com, cu incredere.
E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca.
A.De Saint-Exupery
bogdan_iasi

Mesaj de bogdan_iasi »

Se pot si improviza, cel putin eu asa am facut cand am cautat o cutie.
Sunt diferite firme care cand pliculete de ceai :roll: si pt o gama destul de restransa de sortimente, se vand in cutii de lemn, cu partitionare in interior de la 4-8 spatii.
Este doar o solutie extrema :oops:
rara

Mesaj de rara »

Buna ziua. Urmaresc de ceva vreme acest forum dar nu am scris niciodata. Bine v-am gasit.
O idee buna cu aceasta cutie. Am sa caut si eu ca deja nu mai stiu unde sa le pun. Nu am o colectie prea valoroasa sau prea mare, dar personal tin la ea.
Zar

Mesaj de Zar »

Bine ai venit pe forum, rara ! :)
Ca solutie ieftina e buna cea cu cutiile de ceai. Singura problema e ca nu ai perne pt. ceasuri dar se rezolva din bureti de baie taiati pe masura si eventual imbracati artistic (cusut la masina) cu material textil - sugerez catifea. :wink:
AR1070-56E
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Eu am trecut prin diverse momente si solutii referitoare la stocarea ceasurilor. Prima solutie: cutii de ceasuri, individuale, indiferent de marca. Ideea este ca ocupa mult spatiu si, in plus, cum e greu sa gasesti cutii acelasi brand cu ceasul, la un moment dat nu mai stiam ce ceas in ce cutie este.
a doua solutie a fost amenajarea unui "stand" intr-o cutie speciala pt curele de ceas marca Hirsch. Buna pina cand ceasurile au sarit de 100 ...
urmatoarea solutie (insufiecienta) a fost de a amenaja cutii speciale "hand made": am cumparat din Europa cutii patrate, cu pernutza, special pt ceasuri (1 leu sau 2 bucata, nu mai stiu), unele avand "fereastra", pe care le-am pus intr-o cutie de lemn mare, cu 3 sertare, cumparata de la Bricostore (120 Ron). Asta inseamna cam 24 cutiute/ sertar x 3 sertare = 72 ceasuri. Costul ar fi de cca. 200 Ron. Mult? Putin?

O parte din sertare le-am amenajat mai frumos, cu despartitoare (ca in poza ce urmeaza) - asta a presupus costuri suplimentare dar am o pasiune pt mesterit (chiar daca nu ma prea pricep!).

Imagine

Acesta este un sertar (Cel deicat Juvenia & Zodiac). O cutie are 3 sertare. mai multe cutii ... mai multe sertare ... mai multi bani pt ceasuri???
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
vince

Mesaj de vince »

ca o curiozitate a unuia care abia a inceput sa cumpere ceasuri... cum alegi dimineata ce ceas/ceasuri porti in ziua respectiva? :)))
ma gandesc ca la peste 100 de ceasuri.. ai ceva dileme

eu abia am 7 si deja sunt zile cand sunt confuz :)))

salutari! :)

Achraf scrie:Eu am trecut prin diverse momente si solutii referitoare la stocarea ceasurilor. Prima solutie: cutii de ceasuri, individuale, indiferent de marca. Ideea este ca ocupa mult spatiu si, in plus, cum e greu sa gasesti cutii acelasi brand cu ceasul, la un moment dat nu mai stiam ce ceas in ce cutie este.
a doua solutie a fost amenajarea unui "stand" intr-o cutie speciala pt curele de ceas marca Hirsch. Buna pina cand ceasurile au sarit de 100 ...
urmatoarea solutie (insufiecienta) a fost de a amenaja cutii speciale "hand made": am cumparat din Europa cutii patrate, cu pernutza, special pt ceasuri (1 leu sau 2 bucata, nu mai stiu), unele avand "fereastra", pe care le-am pus intr-o cutie de lemn mare, cu 3 sertare, cumparata de la Bricostore (120 Ron). Asta inseamna cam 24 cutiute/ sertar x 3 sertare = 72 ceasuri. Costul ar fi de cca. 200 Ron. Mult? Putin?

O parte din sertare le-am amenajat mai frumos, cu despartitoare (ca in poza ce urmeaza) - asta a presupus costuri suplimentare dar am o pasiune pt mesterit (chiar daca nu ma prea pricep!).

Imagine

Acesta este un sertar (Cel deicat Juvenia & Zodiac). O cutie are 3 sertare. mai multe cutii ... mai multe sertare ... mai multi bani pt ceasuri???
bograd

Mesaj de bograd »

vince scrie:ca o curiozitate a unuia care abia a inceput sa cumpere ceasuri... cum alegi dimineata ce ceas/ceasuri porti in ziua respectiva? :)))
ma gandesc ca la peste 100 de ceasuri.. ai ceva dileme

eu abia am 7 si deja sunt zile cand sunt confuz :)))

salutari! :)

Cred ca aici se evidentiaza diferenta dintre pasionat si colectionar. :)
iosiP

Mesaj de iosiP »

bograd scrie:Cred ca aici se evidentiaza diferenta dintre pasionat si colectionar. :)
Desigur! Pasionatul cumpara ceasuri pentru a le purta, colectionarul le cumpara pentru a avea ce pune in cutii :twisted:
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Eu ce pot sa mai spun ... decat ca sunt un colectionar ... foarte pasionat!

... sau, ma rog, un foarte pasionat ... colectionar? :wink:
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Zar

Mesaj de Zar »

Cutii frumoase, dar prea scumpe (parerea mea) :

http://www.time24.ro/cutii-de-ceasuri-c-83.html :arrow:
AR1070-56E
vince

Mesaj de vince »

si ceasurile de pe site se vand la preturi enorme

am vazut OM la 981 ron....cam expensive :)

Zar scrie:Cutii frumoase, dar prea scumpe (parerea mea) :

http://www.time24.ro/cutii-de-ceasuri-c-83.html :arrow:
bograd

Mesaj de bograd »

Niste preturi mai normale aici : http://www.watch-winder.co.uk/watch-display-cases.html
Daca nu va deranjeaza sa cumparati on-line. De asemena ebay-ul e plin. Nu cred ca se gaseste la noi ceva cu preturi de bun simt.
Scrie răspuns