Cel mai probabil nu a pus gulerul sau l-a pierdut.

should be attached with the watch.
De ce sa puna frana? Bun, este foarte-foarte posibil ca B&-ul sa gaseasca cutia si accesoriile. Este posibil sa gaseasca chiar si alte "accesorii" pentru o rezolvare amiabila (desi ma indoiesc enorm ca sunt in stare sa ofere si vreun gest material compensatoriu, in-afara unor scuze balbaite).satiriadis scrie:Pune un pic de frana.
Da un forward celor de la BB si vezi ce-ti raspund dansii, acum ca ai si raspunsul producatorului. Poate gasesc cutia si accesoriile.
Tare asta, oare cati oameni vor si crede asta, mai ales daca faptele vor fi descrise cu asa atitudinebelogerer scrie:dupa ce ma mai odihnesc pun topicul asta pe mai toate forumurile care conteaza in ro. sa cumpere cine mai vrea de la ei.
Eu am fost de partea ta inca de la inceput si o sa urmaresc pana se solutioneaza problema. Dar directia in care se duce discutia ma face sa ma retrag.belogerer scrie:ce atuuri mai trebuie???
sincer sunt oarecum siderat cand vad ca recomandati unii dintre voi calm cand vorbim de 3 salarii...
eu am muncit 3 luni pentru ceasul asta.
calm? nu...rece? nu....
pin? facem pariu ca japonezu imi trimite tot? ca sa nu se faca de cacao ca are un dealer de kkt in speta bb in romania?
etc etc...
si mai am ceva zile ca sa il returnez. cumparat online fiind.nu as vrea dar daca e vb de principiu e posibil sa se intample si asta
Iaca asa se joaca fata... o dam la intors. Jalnic mereu.catalin.v scrie:Multumesc Lady Gaga pentru precizari, personal nu am stiut aceste aspecte pe care producatorul Orient le are "in uz".
Ma interesa (inca nu am abandonat total ideea) unui Orient care s-ar vinde fara cutie, aceasta fiind posibil de achizitionat separat. Nestiind cum sta treaba, am avut o indoiala asupra aspectului kusher a acestei vanzari, cat este de gri vanzatorul. Acum mi-e clar ca este ok.
Am luat de bun ce a spus colega Lady G. Ulterior, mailul primit de belogerer de la Orient a aratat ca situatia sta altfel; atunci, mi-am schimbat opinia, functie de raspunsul lor. Consideri ca dau dovada de nehotarare infantila in exprimarea opiniilor? Pai, te rog sa ma scuzi... voi incerca sa nu mai fac astfel de schimbari, am sa incerc sa merg ca berbecul pe aceeasi carare. Chiar daca Orient zice ca voi gasi prosti mai mari decat mine la capatul ei.personal nu am stiut aceste aspecte pe care producatorul Orient le are "in uz".
"doamna" a trimis si un pm "de impacare" cu sfaturi "pretioase" gen sezi bland ca asa chilipir nu mai gasesti...ca orient nu are ce sa le faca celor de la bb shop...asta ramane de vazut..nu sunt la prima experienta de gen si reclamatiile externe au avut intotdeauna efect.Blowup scrie:Iaca asa se joaca fata... o dam la intors. Jalnic mereu.catalin.v scrie:Multumesc Lady Gaga pentru precizari, personal nu am stiut aceste aspecte pe care producatorul Orient le are "in uz".
Ma interesa (inca nu am abandonat total ideea) unui Orient care s-ar vinde fara cutie, aceasta fiind posibil de achizitionat separat. Nestiind cum sta treaba, am avut o indoiala asupra aspectului kusher a acestei vanzari, cat este de gri vanzatorul. Acum mi-e clar ca este ok.