orient 300m professional diver - ce contine pachetul?

Ceasuri Japoneze - Japan Made
dragos.d

Re: orient 300m professional diver - ce contine pachetul?

Mesaj de dragos.d »

Dupa poza pare de tipul pin and collar. Adica pinul are si un guler care se pune pe partea opusa.
Cel mai probabil nu a pus gulerul sau l-a pierdut.

Imagine
ate14

Mesaj de ate14 »

Si eu cred la fel, a pus la loc doar pinul.
Serviciile B&B sunt penibile.
Am avut si eu Hamilton de la ei, livrat cu o cu totul alta cutie, deci se intampla frecvent.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
belogerer

Mesaj de belogerer »

a raspuns si japonezul

ORIENT WATCH CO.,LTD. <info2@orient-w.co.jp>
Today at 5:28 AM

To

Mac .

Message body

Dear Sir,

Thank you very much for your mail and sorry for the situation.

When you purchase our EL02003H, original box, extra rubber strap (not bracelet), and a tool for attaching and detaching band should be attached with the watch.

We are checking the situation to B&B COLLECTION and instructed them to solve this problem soon.

In case you cannot receive attachment items in a couple of weeks, please feel free to contact us again.

Best Regards,

ORIENT WATCH CO., LTD.

concluziile le trageti singuri. eu azi sau maine ma duc la opc
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Pune un pic de frana.
Da un forward celor de la BB si vezi ce-ti raspund dansii, acum ca ai si raspunsul producatorului. Poate gasesc cutia si accesoriile 8) .
SBLA047
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Ahaaa... deci
should be attached with the watch.
:!:
satiriadis scrie:Pune un pic de frana.
Da un forward celor de la BB si vezi ce-ti raspund dansii, acum ca ai si raspunsul producatorului. Poate gasesc cutia si accesoriile 8) .
De ce sa puna frana? Bun, este foarte-foarte posibil ca B&-ul sa gaseasca cutia si accesoriile. Este posibil sa gaseasca chiar si alte "accesorii" pentru o rezolvare amiabila (desi ma indoiesc enorm ca sunt in stare sa ofere si vreun gest material compensatoriu, in-afara unor scuze balbaite).
Dar, oare daca nu ar fi mers colegul belogerer pana la a trimite un mail celor de la Orient - cati ar mai fi fost luati de fraieri?
Belogerer, tot respectul din partea mea pentru tenacitatea de-a rezolva problema. B&B este un lant de magazine prea mare/cu pretentii pentru a putea fi trecute cu vederea aceste situatii. Poate ca "dialogul" cu unul din marii producatori de ceasuri va schimba cat-de-cat "stilul casei".
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
belogerer

Mesaj de belogerer »

frana nu pun. concret sa ma p.. pe ei...am peste 100 milioane de lei vechi ca sa nu zic 200 bagati in ceasuri de la ei. ca nu mai stiu de la cine am luat ce si cum...dar 100 am sigur. o punga nu au dat scartarii si acum se bucura la o bratara si o ustensila? asta e valoarea b b ????

am si sunat...o doamna ceva mai amabila...cica verifica in depozit...sa fie la ei...am anuntat-o ca o sa vina anpc-ul...sa stie de ce...

sincer daca la primul telefon gaseam intelegere in loc de ai cumparat ce se vede pe site si mars de aici chiar nu ma agitam

acum astept. dar azi a plecat un nou mail la orient japan cu poze edificatoare....parte din care care sunt si aici...

pana nu se rezolva ne distram in familie...ce nu stiu ei e ca sunt bun si ma plictisesc greu cand e vb de facut rau.

dupa ce ma mai odihnesc pun topicul asta pe mai toate forumurile care conteaza in ro. sa cumpere cine mai vrea de la ei.
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Eu nu am zis sa renunti la demers, ci sa o faci la rece, cand ai cat mai multe atuuri.
Vezi cum faci si cu pinul de la bratara.
SBLA047
belogerer

Mesaj de belogerer »

ce atuuri mai trebuie???

sincer sunt oarecum siderat cand vad ca recomandati unii dintre voi calm cand vorbim de 3 salarii...

eu am muncit 3 luni pentru ceasul asta.

calm? nu...rece? nu....

pin? facem pariu ca japonezu imi trimite tot? ca sa nu se faca de cacao ca are un dealer de kkt in speta bb in romania?

etc etc...

si mai am ceva zile ca sa il returnez. cumparat online fiind.nu as vrea dar daca e vb de principiu e posibil sa se intample si asta
Clipper

Mesaj de Clipper »

belogerer scrie:dupa ce ma mai odihnesc pun topicul asta pe mai toate forumurile care conteaza in ro. sa cumpere cine mai vrea de la ei.
Tare asta, oare cati oameni vor si crede asta, mai ales daca faptele vor fi descrise cu asa atitudine :lol:
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

belogerer scrie:ce atuuri mai trebuie???

sincer sunt oarecum siderat cand vad ca recomandati unii dintre voi calm cand vorbim de 3 salarii...

eu am muncit 3 luni pentru ceasul asta.

calm? nu...rece? nu....

pin? facem pariu ca japonezu imi trimite tot? ca sa nu se faca de cacao ca are un dealer de kkt in speta bb in romania?

etc etc...

si mai am ceva zile ca sa il returnez. cumparat online fiind.nu as vrea dar daca e vb de principiu e posibil sa se intample si asta
Eu am fost de partea ta inca de la inceput si o sa urmaresc pana se solutioneaza problema. Dar directia in care se duce discutia ma face sa ma retrag.
SBLA047
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Belogerer, dupa cum am si scris, apreciez dorinta ta - nu in sensul de-a face pe justitiarul, ci aceea de a-ti apara interesul propriu si poate ca astfel, indirect vei contribui la schimbarea atitudinii B&B-ului fata de clienti. Dar daca am pomenit de atitudine, desi iti inteleg nemultumirea, marturisesc ca descopar o atitudine cam... agresiva. Ca sa nu intelegi gresit, te sustin ca demersuri, ba chiar as zice ca m-as feri sa inapoiez ceasul, pentru ca tare am impresia ca acest ceas a devenit o carte care poate fi jucata foaaarte frumos, punandu-ti in mana asul de trefla.
Da, joaca-ti cartea, forteaza-le mana cerand si niste daune materiale, ia-ti o trimitere de la medicul de familie catre cardiologie si invoca un infarct in fata celor de la OPC-B&B, dar fa-o pe un ton civilizat. Cere-le contravaloarea unui consult la Arcadia/Elias sau ce alta clinica privata cunosti, da-te cu var pe fata, dar... sa nu te-apuci de injurat, c-apoi chiar ca iti creste tensiunea, si ajungi apoi la Arcadia/Elias sau alte clinici private, si-apoi suntem in saptamana patimilor, si trebuie sa fim buni unii cu altii, sa ne cerem iertare, sa ne spovedim, si nu te poti duce la preot si sa spui ca te p**i pe ei, nu?
Desi, ai dreptate. Sunt bani munciti si nu-ti convine sa te simti inselat, cu-atat mai mult cu cat ai incercat inainte un dialog politicos cu ei.
Dar suntem in saptam... si e pacat sa... :oops:
Blowup

Mesaj de Blowup »

catalin.v scrie:Multumesc Lady Gaga pentru precizari, personal nu am stiut aceste aspecte pe care producatorul Orient le are "in uz".
Ma interesa (inca nu am abandonat total ideea) unui Orient care s-ar vinde fara cutie, aceasta fiind posibil de achizitionat separat. Nestiind cum sta treaba, am avut o indoiala asupra aspectului kusher a acestei vanzari, cat este de gri vanzatorul. Acum mi-e clar ca este ok.
Iaca asa se joaca fata... o dam la intors. Jalnic mereu.
Tokoloshe ... snobletea obliga.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Blowup, am scris ca
personal nu am stiut aceste aspecte pe care producatorul Orient le are "in uz".
Am luat de bun ce a spus colega Lady G. Ulterior, mailul primit de belogerer de la Orient a aratat ca situatia sta altfel; atunci, mi-am schimbat opinia, functie de raspunsul lor. Consideri ca dau dovada de nehotarare infantila in exprimarea opiniilor? Pai, te rog sa ma scuzi... voi incerca sa nu mai fac astfel de schimbari, am sa incerc sa merg ca berbecul pe aceeasi carare. Chiar daca Orient zice ca voi gasi prosti mai mari decat mine la capatul ei.
belogerer

Mesaj de belogerer »

Blowup scrie:
catalin.v scrie:Multumesc Lady Gaga pentru precizari, personal nu am stiut aceste aspecte pe care producatorul Orient le are "in uz".
Ma interesa (inca nu am abandonat total ideea) unui Orient care s-ar vinde fara cutie, aceasta fiind posibil de achizitionat separat. Nestiind cum sta treaba, am avut o indoiala asupra aspectului kusher a acestei vanzari, cat este de gri vanzatorul. Acum mi-e clar ca este ok.
Iaca asa se joaca fata... o dam la intors. Jalnic mereu.
"doamna" a trimis si un pm "de impacare" cu sfaturi "pretioase" gen sezi bland ca asa chilipir nu mai gasesti...ca orient nu are ce sa le faca celor de la bb shop...asta ramane de vazut..nu sunt la prima experienta de gen si reclamatiile externe au avut intotdeauna efect.

din pacate desi voi aveti o problema cu atitudinea din experienta personala cu diverse structuri de stat sau particulare cu calm si politete nu se rezolva nimic. eu sunt calm si politicos 1-2-3-4-5-6 zile. in a 7-a zi iau foc. cam ca acum. si rezolv.
Blowup

Mesaj de Blowup »

Faci bine sa reactionezi asa. In rest, legaturile dintre vanzator si unii binevoitori sfetnici...sunt pur intamplatoare asa cum sunt si ceasurile cu aceeasi sursa care apar la vanzare aici. Iti sugerez sa deschizi aici pe forum un subiect care include si chestionar legat de experientele cu ," distribuitorul aproape unic"
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Încuiat