DESPRE B&B
DESPRE B&B
ieri vineri 22.07.2011,am mers la mag.SPLENDOR din AFI COTROCENI(cautam un SECTOR OCEAN MASTER).aveau modelul!cu o zi inainte mai vazusem unul la CARREFOUR ORHIDEEA,si ''SURPRIZA'',ca si cel din ORHIDEEA nici asta nu functiona.pretul cu reducere de 30% era de 1100 ron.vanzatoarea mi-a zis ca va fi trimis in service sa-i schimbe bateria.OARE CATE CEASURI CARE AU FOST SERVISATE SI APOI VANDUTE LA PRETURI FOARTE MARI ,OM FI CUMPARAT UNII DINTRE NOI ?! mai mult unii colegi pe forum se raporteaza la preturile de la B&B,KULTHO si SPLENDOR pt asi justifica preturile pe care le cer pt ceea ce vand ei!
Re: DESPRE B&B
nu ma speria! vreau si eu un sector ocean master cu curea din silicon albastra
este la 750 lei in Oradea cu reducere 30%
din ce an se fac astea? cat stau pe raft?
am vorbit cu ceasornicarul meu si a zis ca un mecanism schimbat este la vreo 300 lei!
este quartz! ce naiba?
este la 750 lei in Oradea cu reducere 30%
din ce an se fac astea? cat stau pe raft?
am vorbit cu ceasornicarul meu si a zis ca un mecanism schimbat este la vreo 300 lei!
este quartz! ce naiba?
Ce conteaza ca a stat cativa ani la raft, sau ca i se schimba bateria in service?. Probabil de aia sunt si reduse. Intradevar nu mai sunt complet noi, nedesfacute. Dar nici producatorii nu le expediaza toti cu garnituri pentru coronita, sa stea trasa cat sunt expuse pentru vanzare.
Oricum politica lor de reduceri este dubioasa. Am observat ca unele ceasuri costa mai mult dupa reducere
.
Hai sa va zic si o intamplare amuzanta cu ei. Intru intr-un magazin sa cumpar un ceas de masa Q&Q pentru un cadou. Stiam cat costa, si il cer din vitrina sa il studiez. Apoi intreb iar pretul. "Este 80 de lei, nu?". Domnisoara blonda, foarte aranjata, rade la mine si spune "Nu, este 200 de lei", aratandu-mi un ceas de 2 ori mai mare si evident mult mai scump. O rog sa verifice, si se confirma ca pretul e intradevar 80 de lei. Apoi foarte neindemanteca la ambalare, incearca din rasputeri sa indese ceasul in cutia lui, prinzandu-l si de ecran de cateva ori. Scoate factura, si apoi da sa plece. Si ii zic, "Garantia?" ...Ea, "Aaa...sa stiti ca nu mai am foi de garantie, va rog sa veniti peste o luna cu factura si o facem atunci". Acum imi pare rau ca nu i-am zis vreo doua despre nemultumire mea.
Oricum politica lor de reduceri este dubioasa. Am observat ca unele ceasuri costa mai mult dupa reducere
Hai sa va zic si o intamplare amuzanta cu ei. Intru intr-un magazin sa cumpar un ceas de masa Q&Q pentru un cadou. Stiam cat costa, si il cer din vitrina sa il studiez. Apoi intreb iar pretul. "Este 80 de lei, nu?". Domnisoara blonda, foarte aranjata, rade la mine si spune "Nu, este 200 de lei", aratandu-mi un ceas de 2 ori mai mare si evident mult mai scump. O rog sa verifice, si se confirma ca pretul e intradevar 80 de lei. Apoi foarte neindemanteca la ambalare, incearca din rasputeri sa indese ceasul in cutia lui, prinzandu-l si de ecran de cateva ori. Scoate factura, si apoi da sa plece. Si ii zic, "Garantia?" ...Ea, "Aaa...sa stiti ca nu mai am foi de garantie, va rog sa veniti peste o luna cu factura si o facem atunci". Acum imi pare rau ca nu i-am zis vreo doua despre nemultumire mea.
- vagsoftware
Prieteni, nu va obliga nimeni sa cumparati de la B&B, eu unul am renuntat de ani buni sa mai dau pe la ei macar. Preturile sunt umflate cu pompa, ceasurile sunt lovite, zgariate sau fara baterie functionala, operate de niste tanti platite prost, fara grija sau treaba cu marfa pe care o vand. Sunt atat de multe magazine online in Europa, cat si in afara (atentie aici intervin taxe vamale), incat chiar nu se merita sa iti bati capul. Imi amintesc ca am dat "o atentie" unei tanti ca sa imi aduca un ceas cu tiplele pe el. Cand mi l-a adus, mi-a trantit pe masa punga cu mai multe kile de ceasuri din acelasi brand, adevarat impachetate cat de cat, spunandu-mi ca "la noi cutiile vin separat". Zau? Dha nu stiam. Inseamna ca toti prostii din afara nu stiu cum sa ti-l impacheteze si sa ti-l bibilesca sa iti spuna cate luna si in stele, iar la noi e ca la noi. Si ca sa fiu anti pana la capat, am avut "nevoie" sau nu am avut ce face odata si m-am dus la ei sa imi schimba o baterie pe care nu o gaseam nicicum. Dupa ce am fost plimbat pe niste culoare dubioase prin magazinul Unirea am ajuns in corele, miezul problemei, unde un nene ceasornicar, folosind un compas gigant (de la educatie tehnologica in scoala cred, cei mai batrani stiu) transformat in cheie de desfacut in ceasuri, bineinteles in 2 puncte ca asa e compasul nu? a reusit sa imi zgarie putin carcasa dar nu e bai ca nu se vedea, era sub mana. Mi-a schimbat bateria si am plecat de acolo dezamagit, a fost printre primele ceasuri cumparate din fonduri proprii. Povestea asta se intampla in 2006 cred. Noi ducem lipsa de concurenta de fapt, aici e durerea. Si ca natie suntem destul de indolenti.
Omul si timpul nu au fost niciodata prieteni. Nici nu vor fi vreodata.