mai sunt si alte diferente, da' nu mai am chef acuma sa cropuiesc poze, vi le spun asa:
pe caseback scrie tissot, in partea din drapta a pozei. la cel fake, scrisul e mai apropiat de geam, pe cand la cel original, nu e asa de apropiat.
uitati-va la curele, la cel fake, e mega carpacita, cusatura e de rahat, se rupe pielea acolo unde se prinde cureaua de ceas.
mai e rotita mare aurie din stanga sus (in poza). la cel original, santul surubului central (santul pt surubelnita), e mai lat, la cel fake, mai ingust....
poate mai gasiti si voi diferente...
ideea era urmatoarea. am vrut sa comand de la tipul asta (tissot-swiss pe okazii) un prs 516. am cerut poze, mi-au fost trimise. nu mi-am dat seama daca e fals sau nu. singura chestie ciudata, ce-o zicea si catalin, e ca rototul ar fi prea grosolan finisat, fata de alte poze gasite pe net.
atunci m-am gandit sa-i cer si poze de la visodate, stiind ca are si modelul asta de vanzare. eh, aici in schimb, diferentele sunt evidente.
pe deasupra, desi mi-a zis ca pot desface coletul inainte sa-l platesc, curierul nu m-a lasat, spunand ca nu a fost instruit in acest sens de catre expeditor. deci, l-am refuzat.
sper sa va fie de ajutor informatia.