Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
E de titan clipper, nu de titaniu..ca materialul asta nu exista:)
Sunt curios daca e adevarat ca modelele t-touch sunt chiar asa pacatoase cum sa zis aici pe forum...ca nici dus nu poti face cu ele si alte chestii! poate, dupa ceva utilizare, ne spui si noua cum se comporta in diferite medii!
Sa-l folosesti sanatos!
Sunt curios daca e adevarat ca modelele t-touch sunt chiar asa pacatoase cum sa zis aici pe forum...ca nici dus nu poti face cu ele si alte chestii! poate, dupa ceva utilizare, ne spui si noua cum se comporta in diferite medii!
Sa-l folosesti sanatos!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ai dreptate, mai bine scriam simbolul si nu riscam sa confund diverse
Am citit si eu despre posibile probleme, probabil ca problemele pot aparea la dus din cauza temperaturii ridicate nu neaparat din cauza apei, putand fi atacate astfel garniturile si mai ales senzorul barometric.
Am citit si eu despre posibile probleme, probabil ca problemele pot aparea la dus din cauza temperaturii ridicate nu neaparat din cauza apei, putand fi atacate astfel garniturile si mai ales senzorul barometric.
Oricum daca nu este WR 100 eu te sfatuiesc sa nu faci dus sau baie cu el ! Sunt si T-touch cu wr100 care sunt, cel putin declarativ mai evoluate in lupta cu apa.....
Ai grija de el ca este un ceas urban.
Ai grija de el ca este un ceas urban.
Sau bongiorno....
Felicitari - arata foarte bine si este un ceas foarte interesant!Clipper scrie:T-Touch![]()
...
Salut tuturor,
Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale domnului Burlan pentru rolul sau in "crearea" ultimei mele achizitii si celui mai frumos cadou de Craciun.
In poza de mai jos este prezentat alaturi de urmasul sau contemporan:

O seara frumoasa,
Catalin
Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale domnului Burlan pentru rolul sau in "crearea" ultimei mele achizitii si celui mai frumos cadou de Craciun.

O seara frumoasa,
Catalin
Foarte frumos. Este un Watchco?
Da, toate componentele sunt noi cu exceptia mecanismului care provine dintr-un omega seamaster din '70...
Bezelul este din acrilic?
Acrilic cu material luminos:

Sa-l porti sanatos.
Multumesc tuturor, tot ce ii lipseste este o bratara din zale Omega "mesh", pentru la vara... 
Frumos! O sa vina si bratara si... va fi asa cum iti doresti, pana la vara... Felicitari!
Some people call it obsession, i call it passion.
Felicitari - foarte interesant!Inq scrie:Salut tuturor,
...
O seara frumoasa,
Catalin
Inq scrie:Salut tuturor,
O seara frumoasa,
Catalin
Meritul este al tau.Eu am avut o contributie minora.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people