Ultima achizitie
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Ultima achizitie
Calibrul Citizen 4621.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Frumos Seiko chrono.Dar la data ce are? Nu indica ziua saptaminii/unde are patratelul rosu ?
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Si restul zilelor saptaminii cum or fi indicate ? Eu unul nu am mai vazut pina acum... 
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Multumesc .
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Exact ce ne descria colegul nostru aici: http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 489#p74489
Sunt intr-adevar cifre romane. 
Un ceas care pune ochii la incercare :)
A sosit si la mine un ceas - unul care chiar pune ochii la incercare 
O sa pun ceva mai mult despre el dupa ce termin de studiat manualul

O sa pun ceva mai mult despre el dupa ce termin de studiat manualul

super !
Tare si pendula ! Bune si precise ! Am avut si eu Lantaz si mergea vreme de doua saptamani la secunda - gongul batea fix cu Romania Actualitati !
Tare si pendula ! Bune si precise ! Am avut si eu Lantaz si mergea vreme de doua saptamani la secunda - gongul batea fix cu Romania Actualitati !
Sau bongiorno....
Re: Un ceas care pune ochii la incercare :)
catalinus scrie:A sosit si la mine un ceas - unul care chiar pune ochii la incercare
O sa pun ceva mai mult despre el dupa ce termin de studiat manualul![]()
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Astrodea
!!!
Noroc ca vine cu lupa! poate-i faci mai multe poze, eventual un mic review.
Sa-l stapanesti sanatos!
Noroc ca vine cu lupa! poate-i faci mai multe poze, eventual un mic review.
Sa-l stapanesti sanatos!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Multumesc la toata lumea!

Vine incet-incet si un micro-review - sa apuc eu sa ma lamuresc un pic mai mult cu elate14 scrie: ...poate-i faci mai multe poze, eventual un mic review.
Si un ceas 'de programat' ...
Odata cu Astrodea a sosit si acesta - ca sa evit reflexiile poza a fost facuta (cu flash) la un unghi maricel si din acest motiv afisajul apare 'fals colorat' - el este oarecum normal (pentru un model 'inversat', adica alb/negru - care poate ca arata 'cool' dar eu personal il consider inferior dpdv. practic fata de modelul 'normal' negru/alb - din nefericire la acest ceas nu exista aceasta optiune, dar poate la un moment dat incerc sa-l desfac si sa vad daca merge inversat 'polarizorul').
Oricum toata idea ceasului este ca in interior se gaseste un procesor Texas Instruments din familia MSP430 ce poate fi programat - si 'proiectul' meu pe 2011 va fi sa-l aduc la precizie de HEQ - sa vedem daca voi reusi
El vine de la Ti cu 2 firmware - eu sunt in mici teste cu al 2-lea care este un data-logger - sunt destul de curios cum evolueaza temperatura unui ceas purtat si respectiv lasat langa celelalte ceasuri ale mele ...
Se pot vedea mai multe informatii aici.

Oricum toata idea ceasului este ca in interior se gaseste un procesor Texas Instruments din familia MSP430 ce poate fi programat - si 'proiectul' meu pe 2011 va fi sa-l aduc la precizie de HEQ - sa vedem daca voi reusi
Se pot vedea mai multe informatii aici.