C.O.S.C.
- calin gabi
Re: C.O.S.C.
Si nu l-a gadilat putin sa-l mai invioreze la+1,+2 ai rabdat ?
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Eu n-as fi rabdat
Oricum e bine ! Parca intelesesem ca merge la - 4 pe zi !!!?
Sau bongiorno....
Am si eu o intrebare? De ce firme ca Patek , Roger Dubuis , Vacheron etc nu au nici macar un model certificate cosc. Oare nu se incadreaza in standardele impuse de respectiva institutie?
Da, era la -4 cand era nou nout, apoi incet incet a ajuns la -2, unde a si ramas.rubin scrie:Eu n-as fi rabdat![]()
![]()
Poate daca se mai invecheste va ajunge la 0 ??
Some people call it obsession, i call it passion.
Cred ca au un asemenea renume incat un cuvant in plus pe cadran nu mai este necesar ca reclama.Expert scrie:Am si eu o intrebare? De ce firme ca Patek , Roger Dubuis , Vacheron etc nu au nici macar un model certificate cosc. Oare nu se incadreaza in standardele impuse de respectiva institutie?
Clientii acestor firme vor cuvinte mai putine pe cadra si fapte mai multe. Din cate stiu se pare ca ei garanteaza o anumita precizie a unui mers zilnic intr-o anumita marja dar nu sunt sigur ci vorbesc din auzite. Oricum se pare ca nu exista oameni nemultumiti de aceste ceasuri.
Mai trebuia pus pe aceasta lista Breguet
Sau bongiorno....
Sau poate ca nici nu le pasa de asa ceva
Ieri am intrat intr-un magazin sa vad si eu un PP Nautilus in carne si metal (modelul cu fazele lunii) si intr-un final mi-am dat seama ca daca ai asa ceva la mana ultimul lucru de care iti mai pasa e daca are cerficare cosc sau nu
Trebuia sa ii fac o poza pe incheietura si sa il pun la ultima achizitie
Ieri am intrat intr-un magazin sa vad si eu un PP Nautilus in carne si metal (modelul cu fazele lunii) si intr-un final mi-am dat seama ca daca ai asa ceva la mana ultimul lucru de care iti mai pasa e daca are cerficare cosc sau nu
Trebuia sa ii fac o poza pe incheietura si sa il pun la ultima achizitie
Te rugam .....
Nu ne lasa asa .....
Arata-ne fotografia !
Toate cele bune
Nicu
Nu ne lasa asa .....
Arata-ne fotografia !
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Omega Seamaster AT Chrono cu cal 3313B - Co Axial - dupa 5 zile, precizia este perfecta. 0 - Zero! Il port ziua iar seara este undeva la -0.5 sec, dimineata la 0, si tot asa...
Si... sper sa fie tot asa... 
Cum este lasat ceasul peste noapte - crown-up sau face-up ?bogdan_fondrea scrie:Omega Seamaster AT Chrono cu cal 3313B - Co Axial - dupa 5 zile, precizia este perfecta. 0 - Zero! Il port ziua iar seara este undeva la -0.5 sec, dimineata la 0, si tot asa...Si... sper sa fie tot asa...
A mai trecut o saptamana. In continuare 0 (zero) secunde avans. 
Si Seiko Spirit al meu, dupa rodaj a luat 1 secunda intr-o saptamana !!!!
Fara specificatii c.o.s.c.
Fara specificatii c.o.s.c.
Sau bongiorno....
Si eu am un COSC de la Edox....De vreo doi ani. Stiu ca il reglez din cand in cand dar habar n-am cat ia, daca e plus sau minus....
Da' atata-mi place, ca si daca ar face 1 minut pe zi nu mi-as pune funia de gat. E mecanic, e ceea ce-mi doresc...cred ca asta e mai important.
Parerea mea
Da' atata-mi place, ca si daca ar face 1 minut pe zi nu mi-as pune funia de gat. E mecanic, e ceea ce-mi doresc...cred ca asta e mai important.
Parerea mea
Detaliul da perfectiunea...iar perfectiunea nu este un detaliu!