Dupa cum se poate observa marcajele orelor sunt diferite, scrisul de alta culoare si cu totul alta calitate, cadranele mici inscriptionate altfel. Iar ceasul original nu are data!
Mai sunt si alte fineturi, precum detaliile de pe limbile ceasului, dimensiunea sagetii secundarului s.a.m.d
muchiile pvd ului (daca este pvd) pe toata circumferinta cadranului sunt finisate destul de grosolan,sper sa nu fie o deformare foto...
parerea mea este ca e un fake ieftin,destul de prost lucrat...
@ Gabi : exista si cu case back transparent unde se vede un rotor mai slab finisat ca la Orexul cu Sea Gull...ca ma dor si acuma genunchii de la ce picioare am luat pe sub masa de la nevasta-mea cand m-am uitat la un astfel de ceas al unui amic....si sa nu mai deschid gura... ?
Eu mam convins de autenticitate
dupa ce am vazut primii 3 cm din prima poza,
adica mam oprit la coronita, si deja era clar!
Nu cred ca o sa vad Hublot original cu o asa uzura!
"Daca omul nu se considera mereu inauntrul lui un student, cu multe de invatat, atunci este o problema!"
OldUSSR scrie:Eu mam convins de autenticitate
dupa ce am vazut primii 3 cm din prima poza,
adica mam oprit la coronita, si deja era clar!
Nu cred ca o sa vad Hublot original cu o asa uzura!
daca va mai spun si povestea lui.....
prietenul meu l-a primit de la un preot care la randul lui il primise in urma cu ceva timp de la un enorias bogat.uzura o explica faptul ca nu a avut niciodata grija de el.
Off-Topic : Faptul ca cineva este bogat nu inseamana automat ca si cumpara/poarta lucruri scumpe. Cunosc oameni care castiga foarte mult lunar si poarta ceasuri ieftine/comune. Practic nu ii intereseaza sa aiba unul deosebit/scump. Atentia lor este sa investeasca banii in alte directii ...