1.Ceas Darwil, quartz elvetian model PH 11075, 5 rubine,data in dreptul orei 3, baterie noua. Ceasul are curea metalica originala care pastreaza acelasi design de pe carcasa.
Pret: 110 Ron {transportul inclus}
Restul pozelor

2.Ceas Mockba calibru 2608, 15 rubine, curea 16 mm. Ceasul este realizat la prima fabrica de ceasuri din Moscova in anii '50. Un ceas care functioneaza foarte bine pentru varsta pe care o are.
Pret:50 Ron {transportul inclus}
Restul pozelor

3.Poljot calibru 2614.2H 17 rubine frecventa 21600 vph, rezerva de mers 42 ore, armare manuala, data in dreptul orei 3, capac pe filet. Ceasul functioneaza in parametrii {+10/15 sec zi }, sticla a fost schimbata, cea noua pot spune ca este mai de calitate decat cea originala{fixare,grosime}.
Mecanismul este semnat langa balans.
Ceasul prezinta semne de uzura pe carcasa.
Pret: 60 Ron {transportul inclus}
Restul pozelor

4.Ceas barbatesc Start, 17 rubine, calibru 41M 32yH frumos finisat {poze elocvente}. Ceasul functioneaza bine, carcasu prezinta semne normale de uzura. Cadranul are doua fisuri, chiar daca nu se observa foarte bine in poza.
Pret:60 Ron {transportul inclus}
Restul pozelor

5.Ceas Smoke, fabricat in Franta. Diver {model feminin conform dimensiunilor} calibru France Ebauches 233-66 cu 15 rubine, antisoc. Ceasul are bezel bi-directional. Sticla ceasului este crapata dupa cum se vede si in poze, iar garnitura am aruncato in momentul in care am pozat mecanismul. Fosforul pe cadran si aratatoare se vede foarte bine.
Pret: 40 Ron {transportul inclus}
Restul pozelor

6. Ceas Wolna, calibru 2809, 22 rubine {realizat dupa binecunoscutul Zenith 135},
realizat la fabrica din Tschistopolsky in anii '60. Chiar si dupa atatia ani mecanismul este foarte curat si bine intretinut. Carcasa prezinta semne normale de uzura, coronita originala, sticla a fost schimbata cu una noua. Cureana este din piele, nefolosita dar putin murdara pe
partea interioara.
Pret: 130 Ron {transportul inclus}
Restul pozelor

7.Ceas Helbros, de dama, fabricat in Germania, 21 rubine
f=21.600 calibru 81P, coronita semnata.Ceasul nu prezinta absolut nici o urma
de uzura si functioneaza foarte bine.
Pret:110 {transport inclus}
Restul pozelor
Restul ceasurilor pe care le mai am de vanzare se pot vedea la urmatoarea adresa:
http://ceasuridemana.ro/utilizator/OldUSSR.html