Cum ati aflat de acest forum (www.ceasornicar.ro) ?

Pareri despre pagina web: http://www.ceasornicar.ro
Scrie răspuns
tiberius

Re: Cum ati aflat de acest forum (www.ceasornicar.ro) ?

Mesaj de tiberius »

Ma batea gandul sa-mi mai iau un ceas si, zicad sa ma documentez temeinic, d-ul Gogu imi scoate in cale acest forum :shock: . Noroc sau ghinion ? In patru zile am citit 90% din ce este scris aici, iar acum mi se pare ca nu mai posteaza nimeni sa am ce citi !
Felicitari pentru acest forum. Pasiune si profesionalism. Ce ma mira este ca se intampla in Romania.
Nu am luat inca ceasul, asa ca o sa terorizez lumea pe aici :mrgreen: . In primul rand vreau sa invat, ceasurile se schimba.Habar nu aveam cate trebuie sa stii despre un ceas, e fascinant.Dincolo de afaceri ideea acestui forum este excelenta, cu atat mai mult cu cat a reusit sa catalizeze adevarati pasionati si profesionisti.
Salut pe toata lumea cu un deosebit respect.
Zar

Mesaj de Zar »

Bine ai venit pe forum - tiberius ! :)
AR1070-56E
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Bine ai venit Tiberius!
Cind vin prin Orsova-la neamuri :mrgreen: poate ajung si la Severin! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Mowgli

Mesaj de Mowgli »

Cautam un ceasornicar capabil. Google.
Am gasit unul fabulos ! :o
biguns

Mesaj de biguns »

Salutare tuturor. Forumul mi-a fost recomandat de un prieten ca fiind cel mai bun în domeniu. Numai bine!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Bine ai venit! :mrgreen:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

am aflat de acest vast forum de la un coleg de facultate care aflase de ceasornicar.ro cu o zi in urma sa-mi zica mie cu ajutorul batranului Google. apoi la cateva zile am si achizitionat un Frederique Constant Automatic, pasiunea crescand brusc si creste pe zi ce trece. zilnic aflu chestii noi (pt mine) despre ceasuri si raman uimit cat de mare este lumea "timpului", preciziei si ceasurilor. de fiecare data cand deschid pc-ul care credeti ca este pagina pe care o accesez prima? ceasornicar.ro ! sunt fascinat de lumea asta si incerc mereu sa stochez cat mai multe "dintr-ale ceasului". cu aceasta ocazie doresc sa multumesc si sa felicit intreg staff-ul CEASORNICAR .RO pt devotamentul si priceperea d-lor si in special,dar nu in ultimul rand, pe ceasornicarul nostru care ne scoate mereu "din ceata", Claudiu M. Burlan.
cu deosebit respect, Cristi M.
stef29

Mesaj de stef29 »

cu putin timp in urma(aprox. 2 luni) am mers la ceasornicar pentru a schimba o baterie si a verifica alte ceasuri. domnul Adi de la ceasornicarie mi-a spus despre site. asa am aflat de el. foarte folositor desi sunt la inceput si inca nu inteleg chiar tot ce se scrie aici. va doresc numai bine si viata lunga site-ului.
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

... pe mine "m-a adus" iEdi, acum vreo 2 ani, pe acest forum (a insistat un pic!) ...
... n-am sa-l iert toata viata pentru asta :mrgreen: !
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Achraf scrie:... pe mine "m-a adus" iEdi, acum vreo 2 ani, pe acest forum (a insistat un pic!) ...
... n-am sa-l iert toata viata pentru asta :mrgreen: !
In schimb eu iti voi ramane indatorat pentru ca mi-ai ascultat rugamintea :)

P.S. ma bucura si ma onoreaza si participarea ta la viitoarea intalnire !
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
meter

Mesaj de meter »

In Arad in unele tramvaie sunt monitoare pentru publicitate. Intr-o dimineata mergand spre locul de munca, vad figura domnului Burlan, urmata de adresa forumului. De atunci obligatoriu de doua ori pe zi, vad ce e nou, mai ales ca eu sunt pasionat de tot ce tine de masurarea timpului si nu un colectionar ( fiind bugetar din categoria de jos)
dynkysei

Mesaj de dynkysei »

Acum ,am 58 de ani,iar pasiune mea ,ceasurile de mina o am din adolescenta.Pe cind eram la scoala la Timisoara ,prin anii -74 -76 ,frecventam des o consignatie,unde printre alte multe lucruri se vindeau tot felul de ceasuri,vindute mai ales de studentii straini,veniti la studii.Bineinteles ca nu aveam bani,sa-mi cumpar ceasuri scumpe ,sau sa cumpar si sa le colectionez.Cumparam unul,dupa ce vedeam altul care imi placea mai mult,il vindeam pe al meu,mai puneam ceva,cumparam altul si tot asa.Nici acum nu am ceasuri multe,sau tari.Am un DOXA clasic de prin anii 1955,care merge foarte bine si vreau sa-i reconditionez carcasa,un SWATCH Irony cronograf(pe quartz) de care sunt foarte multumit,un SEIKO Perpetual calendar 8T32,la care trebuie sa-i schimb sticla si recent,am achizitionat un superb si elegant SEIKO Quartz Cronograph SPORTS 100,cal. 7A28,dar este intr-o stare jalnica.Vechiul proprietar il abandonase undeva intr-un sertar ,de multi ani de zile,defect,fiindca a luat apa,sticla zgiriata atit de mult,incit abea vezi cadranul,carcasa si capacul spate cam zgiriate,bratara si ea,iar pe deasupra este desfacuta(noroc ca nu este rupta).Cautind componente pt. el,am dat de "ceasornicar.ro". Astfel, cu ajutorul lui Claudiu,imi voi pune la punct toate ceasurile.Dupa aceea,imi voi achizitiona un aparat foto bun si un ceas tare,poate doua,trei si ma voi lauda cu ele postindu-le si pe Forum.Va multumesc.
ndreutherpia

Mesaj de ndreutherpia »

Cautand informatii despre ceasurile de buzunar, am descoperit un link cu acest site. De multa vreme va citesc posturile, foarte interesante, dar nu de mult mi-am facut cont pentru FORUM. Mi-ar face placere sa ma integrez intre voi, in aceasta lume minunata, a ceasurilor.

Cu prietenie, N.D.Razvan :)
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe.
Dincolo de emotiile, frumusetea si istoria cazuta peste el, pana si un ceas stricat arata ora exacta de doua ori pe zi.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Bine ai venit!
Asteptam cit mai multe posturi,impresii si pareri! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
ndreutherpia

Mesaj de ndreutherpia »

Multumesc.
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe.
Dincolo de emotiile, frumusetea si istoria cazuta peste el, pana si un ceas stricat arata ora exacta de doua ori pe zi.
Scrie răspuns