Klax5529 scrie:Marca TISSOT...Eu stiam ca este peste marci precum (Citizen, Seiko...)
Ceas TISSOT PR50 quartz
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Ceas TISSOT PR50 quartz
Ideea este ca Citizen are o gramada de modele la nivelul tehnic al lui PR50 inclusiv la acelasi pret sau chiar mai ieftin. Tissot nu are nici un model (lasam la o parte pretul) care sa se ridice la nivelul lui Chronomaster, nici macar la nivelul unui Seiko - 8F. Practic ce vreau sa punctez eu : Citizen si Seiko au cel putin 1 model (au mai multe oricum) peste oricare Tissot, deci automat sunt firme mai sus ca nivel - nu e doar parerea mea e si realitatea.
AR1070-56E
Se uita un aspect, si anume la acest pret la Tissot ai sapphire crystal ceea ce justifica intr-un fel pretul un pic mai ridicat decat la Seiko sau Citizen pe cand la ultimile doua ai mineral crystal. 
Expresia "la ultimele doua" se refera la "ultimele de la coada", "ultimele cumparate de cineva" sau cum ? Ca tocmai ziceam ca si Seiko si Citizen au zeci de modele cu safir incepand de pe la 100$:digisurf scrie:Se uita un aspect, si anume la acest pret la Tissot ai sapphire crystal ceea ce justifica intr-un fel pretul un pic mai ridicat decat la Seiko sau Citizen pe cand la ultimile doua ai mineral crystal.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0349552995
Sigur ca modele mai vechi sau mai ieftine au doar mineral - dar asta inseamna doar ca trebuie sa alegi incercand sa studiezi problema ...
Sunt sigur ca ai inteles ce am spus, daca nu...catalinus scrie: Expresia "la ultimele doua" se refera la "ultimele de la coada", "ultimele cumparate de cineva" ...
Sa alegi printe zecile de modele inafara de a pierde ceva timp ai mari sanse sa gasesti un model care sa-ti placa dar sa nu aiba safir. Ca exemplu dau Seiko Monster care este f. apreciat si care ar fi si mai apreciat daca ar avea safir, doar este un ceas sport.Sigur ca modele mai vechi sau mai ieftine au doar mineral - dar asta inseamna doar ca trebuie sa alegi incercand sa studiezi problema ...
Depinde de fiecare, nu toata lumea vrea neaparat cu safir.
Personal prefer un mecanism superior chiar daca are mineral.
Nu fac compromis sa iau special pt. safir dar mecanism inferior.
Exista si Monster cu safir (varianta blue) dar L.E. si cam scump.
Personal prefer un mecanism superior chiar daca are mineral.
Nu fac compromis sa iau special pt. safir dar mecanism inferior.
Exista si Monster cu safir (varianta blue) dar L.E. si cam scump.
AR1070-56E
In ultimele zile nu am prea mai avut timp sa intru pe forum.
Vreau sa multumesc tuturor pentru raspunsurile oferite. Acum mi-am facut o imagine mult mai clara si raman multumit totusi de achizitie.
Probabil ca la o viitoare achizitie daca bugetul o sa imi permita sa ridic ceva mai mult limita maxima voi tine cont si de alte detalii mai tehnice (tip de macanism, finisaje, marca, etc).
Sunt incantat oricum sa observ ca sunt pe acest forum oameni care chiar cunosc detalii importamte si de finete despre acest domeniu al ceasurilor.
Voi revenii pe acest forum ori de cate ori voi avea putin timp liber sa mai citesc lucruri interesante despre ceasuri.
O seara buna tuturor !
Vreau sa multumesc tuturor pentru raspunsurile oferite. Acum mi-am facut o imagine mult mai clara si raman multumit totusi de achizitie.
Probabil ca la o viitoare achizitie daca bugetul o sa imi permita sa ridic ceva mai mult limita maxima voi tine cont si de alte detalii mai tehnice (tip de macanism, finisaje, marca, etc).
Sunt incantat oricum sa observ ca sunt pe acest forum oameni care chiar cunosc detalii importamte si de finete despre acest domeniu al ceasurilor.
Voi revenii pe acest forum ori de cate ori voi avea putin timp liber sa mai citesc lucruri interesante despre ceasuri.
O seara buna tuturor !

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Si eu mi-am cumparat un Tissot PR50 Quartz dar am dat 950 de lei pe el. Cel mai probabil am fost pacalit de vanzatoare. Vroiam sa las situatia asa, dar dupa ce am citit aici ca nu prea face nici 600 de lei voi merge sa-i cer diferenta inapoi. Nu spun inca de unde l-am cumparat pt ca nu are rost sa fac reclama negativa de pe acum.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Bine ai venit pe forum !
Fiecare ceas merita exact atat cat esti dispus sa platesti pe el, diferit functie de interesul fiecaruia - retine asta. Daca e luat de la dealer autorizat pretul nu e impus de vanzatoare ci de cineva mai mare in functie - patron. Ea doar executa un ordin de mai sus. Spre ex. la Cellini cam asta e pretul lui (950). Nu cred ca primesti ceva diferenta inapoi. Trebuia sa negociezi inainte sa-l cumperi. Dar e alegerea ta sa incerci...
Fiecare ceas merita exact atat cat esti dispus sa platesti pe el, diferit functie de interesul fiecaruia - retine asta. Daca e luat de la dealer autorizat pretul nu e impus de vanzatoare ci de cineva mai mare in functie - patron. Ea doar executa un ordin de mai sus. Spre ex. la Cellini cam asta e pretul lui (950). Nu cred ca primesti ceva diferenta inapoi. Trebuia sa negociezi inainte sa-l cumperi. Dar e alegerea ta sa incerci...
AR1070-56E