Ceasul se gaseste in .ro, cauta pe net.
Orient Mako vs. Vostok Europe K3
Re: Orient Mako vs. Vostok Europe K3
Ceasul se gaseste in .ro, cauta pe net.
Sau bongiorno....
-
pepex
Nici daca vorbim de pretul din magazin Vostok nu e dublu fata de orient. Pe piata gri ori de sh ceasurile se dau lka acelasi pret, respectiv 450 lei.
pepex scrie:Nici daca vorbim de pretul din magazin Vostok nu e dublu fata de orient. Pe piata gri ori de sh ceasurile se dau lka acelasi pret, respectiv 450 lei.
Ma tem ca te contrazic: preturile la Vostok K3 fara bratara inox sunt (erau) la magazinele on-line in jur de 610Ron (in functie de culoare) ion vreme ce un Mako cu curea de cauciuc costa exact 290Ron la Mall-urile din Iasi.
Iar cu bratara inox, daca imi amintesc eu bine, K3 era in jur de 720Ron iar Mako la 320-380Ron.
-
pepex
Nu stiu preturile din iasi. In Bucvuresti Orient mako este foarte greu de gasit in magazin. Eu am cautat 4 luni pana sa prind unul orange. Cu cureaua de metal a fost 400 lei. Piata gri pentru mine inseamna "la baieti" si daca ai sa intri pe www.ceasuridemana.ro vei vedea ca mako este 450 lei iar K3 la fel. Este adevarat ca orientul vine cu bratara iar vostok cu curea, dar deja asta este o alta chestiune de gust. Oricum, una peste alta Vostok este o ideea mai scump, dar numai daca vrei bratara.
Ieri aveau Mako Orange la Unirea...pepex scrie: In Bucuresti Orient mako este foarte greu de gasit in magazin. Eu am cautat 4 luni pana sa prind unul orange. Cu cureaua de metal a fost 400 lei.
Si mai e un mic magazin pe strada Ion Campineanu, si acolo se gaseste!
everything around me, but me, is changing
-
pepex
De la Unirea l-am luat si eu pe al meu, dar nu au decat orange. La magazinul de pe Ion campineanu au si black si blue dar este 650 lei si mi se pare mult, avand in vedere ca daca ai rabdare, gasesti cu 400-450 lei.
-
andrei_dv1
am vazut ieri orient mako se gaseste in iasi, in iulius mall, vis a vis de magazinul o'neill, la pretul de 495 ron.nu stiu daca era original sau nu, dar presupun ca nu se fac fake-uri dupa orient...nu ar avea rost
Re: Japonia si traditia orologera
As fi curios cum arata diagnoza pentru un astfel de Mako (e o simpla curiozitate de a mea). Ce zici rubin, il rogi pe ceasornicar sa faca una pentru Mako cand mai ajungi pe la el si pui o poza cu ea ?rubin scrie:Pentru ca e vorba de Japonia va anunt ca Mako al colegului meu , despre care am vorbit in alte ocazii, merge cu incapatanare cu un avans zilnic de 0 - zero secunde la 24 ore. Nua fost necesara potrivirea lui in ultimile luni
![]()
![]()
![]()
Poate primim si alte mesaje cu performante asemanatoare si reale nu pescaresti![]()
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Edi,
n-ar fi mai potrivit ca subiectul Mako sa fie inclus intr-unul din numeroasele topicuri dedicate!
Am "marcat" acest topic cu speranta sa regasesc aici ce si titlul zice "traditia orologera japoneza" si in masura in care va fi posibil contributii personale ale colegilor nostri in a releva aceasta traditie.
Bineinteles cu toata consideratia pentru Mako!
n-ar fi mai potrivit ca subiectul Mako sa fie inclus intr-unul din numeroasele topicuri dedicate!
Am "marcat" acest topic cu speranta sa regasesc aici ce si titlul zice "traditia orologera japoneza" si in masura in care va fi posibil contributii personale ale colegilor nostri in a releva aceasta traditie.
Bineinteles cu toata consideratia pentru Mako!
Cred ca mi-ai citit gindurile EdiiEdi scrie:As fi curios cum arata diagnoza pentru un astfel de Mako (e o simpla curiozitate de a mea). Ce zici rubin, il rogi pe ceasornicar sa faca una pentru Mako cand mai ajungi pe la el si pui o poza cu ea ?
Pot accepta-dintr-o experienta de 20 de ani de meserie-ca pentru o anumita perioada de timp,relativ scurta,un ceas poate sa aiba o medie de +- citeva sec/24h,dar o consider o exceptie ,nu o regula.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
S-a realizat.montana scrie:Edi,
Multumesc Gabi !
Ca sa fiu mai explicit, as dori daca nu e prea mare deranjul sa vad pentru un Mako ceva de genul celor din poza de mai jos (asta in masura in care timpul, dispozitia si utilarea atelierului o permit) :

Ca sa fiu mai explicit, as dori daca nu e prea mare deranjul sa vad pentru un Mako ceva de genul celor din poza de mai jos (asta in masura in care timpul, dispozitia si utilarea atelierului o permit) :

Am pus afirmatia mea pe topicul japonez considerand precizia acestui Mako un rezultat al traditiei japoneze.
Nu vreau sa provoc o polemica
Eu ce spun este adevarat si de voi putea s-ar putea satisface curiozitatea voastra cu acordul propietarului.
La prima vedere : ceasul este purtat zilnic si este dat jos de la mana pentru 6/7 ore de somn. Purtat ramane in urma cu 3 sec. si dat jos de la mana o ia inainte cu aceleasi 3 sec.
In cele doua luni de purtare, acest Mako, poate fiind o exceptie, a mers mai precis decat multe ceasuri quartz adica a luat-o in fata cu vreo doua secunde nu pe zi ci pe doua luni de zile
. Este realitatea. Stapanul lui este uimit de fiecare data cand compara ceasul lui cu ceasul meu de perete radiocontrolat.
Si eu sunt uimit si de aia va scriu

Si mai e ceva recunoscut pe alt topic : chiar si vibrograful nu este chiar atat de infailibil cand este comparat cu purtarea de zi cu zi !
Nu vreau sa provoc o polemica
Eu ce spun este adevarat si de voi putea s-ar putea satisface curiozitatea voastra cu acordul propietarului.
La prima vedere : ceasul este purtat zilnic si este dat jos de la mana pentru 6/7 ore de somn. Purtat ramane in urma cu 3 sec. si dat jos de la mana o ia inainte cu aceleasi 3 sec.
In cele doua luni de purtare, acest Mako, poate fiind o exceptie, a mers mai precis decat multe ceasuri quartz adica a luat-o in fata cu vreo doua secunde nu pe zi ci pe doua luni de zile
Si eu sunt uimit si de aia va scriu
Si mai e ceva recunoscut pe alt topic : chiar si vibrograful nu este chiar atat de infailibil cand este comparat cu purtarea de zi cu zi !
Sau bongiorno....
Absolut, insa eu sunt numai curios si de amplitudine si de diferentele in diverse pozitii. Pur si simplu mi s-a pus un pitic pe creier
si apelez la unul din cei care au Mako pentru a vedea toate astea. Daca nu, imi cumpar eu unul ca sa ma conving