Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Tibaldi scrie:...de celalalt maine.Achraf scrie:Ceasul ... de mâine!

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
valentin1234
Si eu, Brutus! Marturisesc ca dupa ce am gasit un nou propietar variantei de bronz a lui Aqua 1,
modelul mi-a placut atat de mult incat l-am luat in otiel....si usor fistichiu:

modelul mi-a placut atat de mult incat l-am luat in otiel....si usor fistichiu:

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Frumoase ceasuri! Eu ma uit cu interes si ma inspir din topicul asta! Pun si eu o poza cu ceasul pe care-l port de o saptamana si cred ca si cealalta saptamana tot pe asta o sa-l port...

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Foarte frumos, Alex.
Ce diametru are?
Ce diametru are?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
39 mmWorkman scrie:Foarte frumos, Alex.
Ce diametru are?