Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Este original, anii '70-'75, mecanism Citizen. Are 38mm?
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
-Are 38 mm x 13,5 mm.
Ala e. Cum am zis, original.
Nu cumva e mecanism se Slava?catalin.v scrie:Este original, anii '70-'75, mecanism Citizen. Are 38mm?
Ceasoholic
-
marian_sro
Clar e de Slava. 2416 scrie mare.
Atunci ceasul este franken?
Nu cred ca e franken. Italienii au mai folosit mecanisme sovietice - vedeti ceasurile Vremia. De altfel, si Junkers a folosit mecanisme sovietice, si nu ma refer la 3133.
Ceasoholic
-
valentin1234
Mey colegi...trebuie sa recunosc - spre rusinea mea - ca nu am comandat niciodata de pe "Aliexpress"...nimic.
Deci....intrebarea este: ati comandat ceasuri de pe.....si daca da....cum au decurs lucrurile...?
Sfaturi....insights.....secrete....ceva....va rog....multumesc......
Am pus ochii pe un cias.....da' nu va spui pe care....ca sa nu-l comandati si voi.....
Deci....intrebarea este: ati comandat ceasuri de pe.....si daca da....cum au decurs lucrurile...?
Sfaturi....insights.....secrete....ceva....va rog....multumesc......
Am pus ochii pe un cias.....da' nu va spui pe care....ca sa nu-l comandati si voi.....
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
-
marian_sro
Se aseamănă oarecum cu ebay. Comanzi plătești și aștepți. Seller cu multe calificative nu da teapa. Teapa o mai da dhl care te pune sa plătești vama deși produsul a fost vamuit.
-
valentin1234
Multumesc Marian....acuma....DHL dar mai ales UPS dau frecvent tepe nu doar din China ci cam la orice produs non UE....si cred ca e vorba de comisionanele uriase in raport cu pretul produsului....de plata carora conditioneaza livrarea.....niste magari!marian_sro scrie:Se aseamănă oarecum cu ebay. Comanzi plătești și aștepți. Seller cu multe calificative nu da teapa. Teapa o mai da dhl care te pune sa plătești vama deși produsul a fost vamuit.
A incercat cineva sa aleaga posta chineza la livrare? Se intampla la fel?
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
-
marian_sro
Vezi ca mai nou Dpd are linie directa din China. Eu nu am avut probleme cu ei. Faza e ca din ce am înțeles s-a cam scumpit transportul
-
valentin1234
China! Merita aranjat la fierarie, cu barosu'! Se inchide!Este ce trebuie sau merită aranjat?
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Salut! E primul meu post, bine v-am gasit!
Imi poate va rog recomanda cineva de unde-mi pot cumpara telescoape quick-release de super calitate pentru curea de 20mm?
Aceasta curea pe care vreau s-o cumpar nu vine cu telescoape, si as vrea sa nu am surprize cu scapatul ceasului pe jos
https://colareb.it/en/collections/all-p ... 9295678644
Grosimea curelei este de 3.4mm dar nu sunt cunoscator suficient incat sa stiu ce grosime a telescoapelor sau din ce material am nevoie.
Multumesc anticipat!
Imi poate va rog recomanda cineva de unde-mi pot cumpara telescoape quick-release de super calitate pentru curea de 20mm?
Aceasta curea pe care vreau s-o cumpar nu vine cu telescoape, si as vrea sa nu am surprize cu scapatul ceasului pe jos
https://colareb.it/en/collections/all-p ... 9295678644
Grosimea curelei este de 3.4mm dar nu sunt cunoscator suficient incat sa stiu ce grosime a telescoapelor sau din ce material am nevoie.
Multumesc anticipat!
Casio Oceanus OCW-T200SLE-2AJR.