Colectie ... o poza !

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
De Piatra

Re: Colectie ... o poza !

Mesaj de De Piatra »

danny scrie:Stiu ca nu se vede mare lucru in poza si cand voi avea timp le voi prezenta in detaliu intr-un thread nou...dar deocamdata asa arata colectia mea de Doxa....

Imagine

Frumoasa colectie Doxa! Dar vazand ca sunt in cutie si au chiar si nr. ref. pe ele, nu cred ca sunt si purtate. Saracele, vor sa fie scoase la plimbare, la aer curat! :wink:
danny

Mesaj de danny »

Nu sunt toate NOS, unele au fost purtate, dar pe general încă sunt în stare bună
marius111

Mesaj de marius111 »

PAMilia restrânsă:)
Happy PAMily
Imagine
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

danny scrie:Stiu ca nu se vede mare lucru in poza si cand voi avea timp le voi prezenta in detaliu intr-un thread nou...dar deocamdata asa arata colectia mea de Doxa....

Imagine
Felicitari danny, poate cea mai completa/relevanta colectie Doxa vintage din Romania?!? :)
Asteptam detalii....... :idea:
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
danny

Mesaj de danny »

Va multumesc pentru aprecieri, domnule Valentin! Sincer, nu a fost ușor să alcătuiesc această colecție și bineînțeles că piesele "grele" gen Sfygmos, Cobart sau SUB încă lipsesc, pe unele nu le voi avea niciodată, dar cu toate acestea nu mă opresc, cursa continuă :)
danny

Mesaj de danny »

O alta parte a colectiei mele vintage...Diverse marci, precum Tissot, Atlantic, Pontiac, Seiko, Revue, Arsa, Lanco, Dugena....Unele sunt NOS, celelalte sunt si ele in stare buna si f buna...Cu ingaduinta colegilor, o sa pun mai multe poze, pt ca dintr-una singura nu se intelege mare lucru...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Ar merita pozate individual. Felicitari!
Macar cele de buzunar, intr-o echipa de 2, max 3?
Si as vrea sa vad si Lanco.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
danny

Mesaj de danny »

Multumesc de apreciere, catalin.v! In materie de ceasuri de buzunar cam atat am....Si iata si Lanco...Scuze pentru calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul mobil

Imagine

Imagine
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Multumesc Danny pt poze, sunt f frumoase si repet ca ar merita prezentate individual spre incantarea ochiului.
Lanco asta cu alarma arata taaare bine...
Am un Lanco de buzunar si merge Zeiss, imi place brandul asta.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
danny

Mesaj de danny »

Toate arată mult mai bine pe viu, eu nu reusesc sa le surprind cum ar trebui în poze. La acest Lanco i-am asortat si cureaua vintage, produsă tot în anii 50, ca si ceasul...
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

He He Danny, ceasurile ca ceasurile.....dar cutiile si curelele....munca multa :idea: :idea: :idea:
Felicitari! Ma bucur ca in sfarsit le vedem pe toate postate pe ceasornicar si sper sa postati si ceva
poze de detaliu......

Poate cea mai relevanta colectie NOS din Romania?!?
Adresa la care se afla...pe pm....va rog :P

La mai multe!!!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
danny

Mesaj de danny »

Multumesc, domnule Valentin! Intr-adevar, a durat cativa ani pana am gasit cutiile si am asortat curelele, bineinteles ca mai e de lucru, nu se termina niciodata :) Cat despre pozele in detaliu, nu prea fac obiectul acestui thread, ma gandesc ca daca timpul imi va permite vreodata, voi crea propriul subiect dupa modelul "impala" :)...cine stie, poate curand, poate niciodata, dar am zis ca macar asa, la un loc sa le prezint, pentru ca merita vazute.... Repet insa, pozele nu sunt de calitate, nedispunand de un aparat foto dedicat si sincer sa fiu, nici de indemanarea necesara folosirii unui asemenea obiect :)
impala2328

Mesaj de impala2328 »

Danny, exceptionala colectia...
Felicitari pentru perseverenta !
Imagine
ate14

Mesaj de ate14 »

Felicitari pentru colectie! Apreciez ca sunt exemplare in stare foarte buna.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Emil68

Mesaj de Emil68 »

danny, felicitări pentru colecții, dovedesc pasiune, meticulozitate și perseverență!
Felicitări și pentru marius111, probabil printre puținii români care au început o colecție Panerai!
Scrie răspuns