Ultima achizitie
-
valentin1234
Re: Ultima achizitie
Superbbbb! Felicitari Adrian!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
-
valentin1234
Superb danny.....felicitari!
Doxa vintage, pentru ca meriti
Doxa vintage, pentru ca meriti
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Îmi cer scuze dar nu am fost de ceva vreme pe aici.
Revin acum cu achiziția de azi.(GS SLGA001 cu 9RA5)
Nu îmi pot lua ochii de la el.
Sa vedem dacă respecta promisiunea cu cele max 10sec pe luna.
Va țin la curent
url=https://postimg.cc/rKQgy9Rm]
[/url]

Revin acum cu achiziția de azi.(GS SLGA001 cu 9RA5)
Nu îmi pot lua ochii de la el.
Sa vedem dacă respecta promisiunea cu cele max 10sec pe luna.
Va țin la curent
url=https://postimg.cc/rKQgy9Rm]
[/url]
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Bine v-am gasit
De curand mi-am indeplinit si eu un vis. Dupa Seamaster-ul 300m care a fost achizitia mai logica acum cativa ani, s-a alaturat si Moonwatch "reinterpretat"
Sa il purtati cu placere! Adevarul e ca se pot spune multe despre alte modele Omega, insa cu Speedmaster nu dai gres!
Superb Omega, felicitări.
Un Omega iconic, felicitari.
Sunt subiectiv, dar mie O. imi incanta sufletul (mult) mai mult decat R. De fapt, ultimul nu l-as lua nici daca l-as gasi pe calea ferata
- cine isi mai aminteste analogia.... Noroc ca nu stau pierdute printre traverse, ca sa imi puna ambitia la incercare 
Sunt subiectiv, dar mie O. imi incanta sufletul (mult) mai mult decat R. De fapt, ultimul nu l-as lua nici daca l-as gasi pe calea ferata
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Multumesc!
Sunt tot felul de glume cu R, ca il iei si pe urma il vinzi la 2x pretul de lista si atunci iti cumperi marca pe care o doresti de fapt
Mie imi plac mult GMT Master-urile Pepsi/Batman, dar refuz sa iau in considerare ideea de a plati pret ca si cum ar fi vreo editie limitata pentru ceva fabricat in serie.
Sunt tot felul de glume cu R, ca il iei si pe urma il vinzi la 2x pretul de lista si atunci iti cumperi marca pe care o doresti de fapt
catalin.v scrie:Un Omega iconic, felicitari.
Sunt subiectiv, dar mie O. imi incanta sufletul (mult) mai mult decat R. De fapt, ultimul nu l-as lua nici daca l-as gasi pe calea ferata- cine isi mai aminteste analogia.... Noroc ca nu stau pierdute printre traverse, ca sa imi puna ambitia la incercare
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga