E ceva gresit in ce am zis? Sau mai e vreun Asterix si Obelix pe acolo si nu-l vad?
Ce purtati astazi ?
-
valentin1234
Re: Ce purtati astazi ?
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
- gherghin nicolae
- Moderator
Mihai, Air King-ul ala are 1530 ?
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Ala era Bolex sau orice dar nu Rolex.dancaldes scrie:Am avut si eu un Rolex acu' vreo douazeci si ceva de ani.
Cumparat de la magazin de cartier.
Cand m-am dus la ceasornicar sa-l regleze a ras de mine
Ceasul Slava de masa al bunicii chiar era Rolex fata de sus numitul.
Nu mai mi-aduc prea bine aminte unde a ajuns.
Tomberon sau Dunare !?
A lui Mihai e Rolex . Faptul ca e Air King înseamnă ca nu-i COSC , altfel tot un Rolex adevărat este. Sa nu confundam totuși !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Povestioara nu are nici o legatura cu Rolex-ul lui Mihai.
Mihai, felicitari pt. achizitie !
Domnul Gherghin Nicolaie, pe ceas scria Rolex, daca scrie Rolex, e Rolex, nu ?
(ce-i inauntru e alta poveste)
Mihai, felicitari pt. achizitie !
Domnul Gherghin Nicolaie, pe ceas scria Rolex, daca scrie Rolex, e Rolex, nu ?
(ce-i inauntru e alta poveste)
E un Rolex 1520 ... Precision.gherghin nicolae scrie:Mihai, Air King-ul ala are 1530 ?
Rolex 1530 e marcat Super Precision pe cadran - asta e COSC din cate stiu... dar nu sunt sigur.
Multumesc colegilor pentu aprecieri.
Ceasoholic
Sunt mistoace.mihaieros scrie:E un Rolex 1520 ... Precision.gherghin nicolae scrie:Mihai, Air King-ul ala are 1530 ?
Rolex 1530 e marcat Super Precision pe cadran - asta e COSC din cate stiu... dar nu sunt sigur.
Am avut ocazia sa am pe mana poate cel mai rar Air-King. Unul facut ptr armata qatareza, avea si cutia originala (extrem de rara, avea pe ea emblema armatei). Era aproape nos. Era de vanzare....dar voia prea mult pe el.

safe upload site
Felicitari pentru achizitia dorita! Nu cred ca are legatura cu a fi colectionar achizitia unui Rolex, poti fi colectionar si fara. In poza mana ta pare de 20cm la incheiatura iar ceasul de 34mm, posibil sa para cam mic pe mana, dar important e cum esti obisnuit sa porti ceasurile. Acum l-ai “bifat”, sa-l porti cu placere!mihaieros scrie:
Interesant.Mircea scrie:Sunt mistoace.mihaieros scrie:E un Rolex 1520 ... Precision.gherghin nicolae scrie:Mihai, Air King-ul ala are 1530 ?
Am avut ocazia sa am pe mana poate cel mai rar Air-King. Unul facut ptr armata qatareza, avea si cutia originala (extrem de rara, avea pe ea emblema armatei). Era aproape nos. Era de vanzare....dar voia prea mult pe el.
safe upload site
Si eu am avut ocazia sa vad un Vacheron Constantin Patrimony.
Nu m-a interesat sa-l cumpar.
Poate intr-o alta viata.

Olma este cel mai precis ceas mecanic pe care-l am, +2 sec/24h.
Calibru FHF 97.
Cumparat de pe forumul ceasornicar.ro in anul 2009.
Mersi Achraf pt info.
Acesta era cel pe care il vazusem, la 1650 euro:
https://pics.zeitauktion.com/2020/2004038_04_2k.jpg
Celalalt cu Lemania era cu curea de cauciuc. Era diver, 200m.
Prevad ca in 3-4 ani o sa inceapa A Collected Man si alti dealeri sa vorbeasca despre Ebel din anii 90 si 2000 la superlativ si o sa creasca preturile peste noapte.
Pana recent nici la Daniel Roth, Roger Dubuis si altii nu se inghesuiau multi.
@mihaieros: congrats pentru Rolex. E foarte frumos!
Acesta era cel pe care il vazusem, la 1650 euro:
https://pics.zeitauktion.com/2020/2004038_04_2k.jpg
Celalalt cu Lemania era cu curea de cauciuc. Era diver, 200m.
Mersi, nu stiam si nici nu am mai vazut undeva acest feedback. Am tot cautat info despre Ebel, si ramane una din bijuteriile pe care sa devina vintage la pret foarte foarte bun.xxxbanxxx scrie:Brățările de ebel pișcă, da pișcă rău. În rest sunt foarte comode.
Prevad ca in 3-4 ani o sa inceapa A Collected Man si alti dealeri sa vorbeasca despre Ebel din anii 90 si 2000 la superlativ si o sa creasca preturile peste noapte.
@mihaieros: congrats pentru Rolex. E foarte frumos!
Nici acum nu se ighesuie nimeni. Ceasuri faine dar marcile sunt cvasinecunoscute publicului larg.bonheur scrie:
!
Da, asa e, dar cred ca acum se vand mult mai usor decat in trecut. Si la sume mai mari. DR si RD au avut productii destul de limitate.