Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
timetwister

Re: Ultima achizitie

Mesaj de timetwister »

https://www.omegawatches.com/?search=moonwatch

In 2011, cand au introdus calibrul 9300, era doar un "Omega Speedmaster Co-Axial".
Apoi, dupa 2014, cu "strategia Jedi", Dark (DSOTM), Grey (GSOTM) si in sfarsit "Oreo", au avut ei grija sa puna coaxialul langa Moonwatch, cam cum se pune dieselul langa benzina.
Insa pentru clevetitori ca mine, sigur, Moonwatch nu poate fi decat manual.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Nici Omega nu mai stie cum sa le mai denumeasca. Si acum cat si pe viitor probabil ca pe langa Moonwatch mai trebuie sa fie si cuvantul Professional ca sa semene cat de cat cu ce a fost purtat in spatiu si pe Luna.
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Discuția a plecat de la Bulova care a fost pe lună, pe omega cu 93xx nu scrie nicăieri povestea cu luna/spațiu așa cum o scrie pe clasicul speedy moon sau pe bulova. Că omega le încadrează după cum dictează marketingul (ăia cu vrajeala) e altă poveste. Totul pt un ban în plus...
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Și eu îs clevetitor. Moonwatch e doar manual și cu hesalit.restul sunt surrogate, marketing,etc
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Achraf scrie:
supliciu scrie:
https://bocane.ro/
Uuuuh! Dar au ceva preturi la pieile exotice!

Banuiesc ca sunt excelent lucrate insa, la banii astia!

Preturile sunt peste Hirsch, DeBeer etc. Zici ca-s Hermes!
Ce bataie de joc e site-ul ala.... :lol: :lol: :lol: ...3 minute din viata pierdute pe care nu le mai pot lua inapoi.....
Probabil propietari sunt niste chelneri din Mamaia invatati sa munceasca 3 luni si sa traiasca tot anul....din jumuleala 8)
Prost nu-i cine cere.....
Despre munuaci niciun cuvant....ca sa nu supar colegii mai noi :roll:
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Legionaru'

Mesaj de Legionaru' »

Nu i vorba de suparare, ci de modul de abordare a problemei.
Eu am intrat in aceasta comunitate sa invat despre ceasuri.
Am plecat de la un Pulsar si am ajuns la 4 ceasuri. Nu i mult, dar e ceva mai mult decat un Pulsar. “Vinovati” sunteti voi si prietenul meu Stefan.
Sunt curios cum v ati simti voi daca ar veni copilul acasa si v ar spune ca proful de sport i a dat 2 ca a tras pe langa poarta cand a vrut sa arate si el ca are o executie la fel de buna ca a unui coleg care face fotbal de performanta.

PS Sunt membru vechi pe clubtoyota, dar niciodata n am tratat cu superioritate un membru nou care a scos porumbelul din tastatura.

PS1 Azi ma intreba un membru al forumului daca vin la intalnirea nationala. I am zis ca nu. Motivarea o gaseste cu cateva posturi in urma.
spawni

Mesaj de spawni »

Provita, art deco! Un ceas care are istorie si chiar daca e 2020, se mentine bine :)

Imagine
Emil68

Mesaj de Emil68 »

E prima oara cand vad pe un cadran de ceas in locul cifrei 7 un 2 pus invers... :?:
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Emil68 scrie:E prima oara cand vad pe un cadran de ceas in locul cifrei 7 un 2 pus invers... :?:

... la fel vad si eu o cifra inversata ... dar la ora 9!!!

Ce o fi fumat artistul?

(ce am fumat si noi, cumva? :roll: :lol: )
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Acum ca m-am odihnit, mai observ si cifre romane alaturi de arabe...in acelasi numar, 12! Combinatie de ore cu cifre romane si arabe am mai vazut la un Nomos Club Campus, dar nu in acelasi numar!
Un cesulet interesant, imi place remontorul...iar ceasul pare a fi de dama.
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Emil68 scrie: Un cesulet interesant, imi place remontorul...iar ceasul pare a fi de dama.
Pare a fi de dama, dar nu este.
Stim foarte bine ca in anii 30 ceasurile barbatesti erau mici, cele de dama erau liliputane.

Am si eu un Provita pe acasa, sau am avut ...
Si multe alte ceasuri similare ca format si dimensiune.
Le-as scoate la vanzare dar, din pacate, nu prea este piata pentru asa ceva, doar Spawni ce mai cumpara!
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Scuze, Achraf, ai dreptate, ma odihnisem dar nu imi bausem si cafeluța :wink: Am gasit si un mic articol despre Art Deco (1920-1950) cu o poza a unui Bulova cu cadran asemanator ca design, inclusiv cifra 7 cu fontul aparte:

https://www.catawiki.com/stories/1611-t ... -1920-1950

Imagine

spawni, felicitari pentru achizitie!
spawni

Mesaj de spawni »

Achraf scrie:
Emil68 scrie: Le-as scoate la vanzare dar, din pacate, nu prea este piata pentru asa ceva, doar Spawni ce mai cumpara!
Sunt foarte putini cei ce poarta, aproape pe cale de disparitie. Mie imi plac foarte mult, sunt aparte (chiar daca sunt asa mici :D ).

@Emil68
Multumesc pentru aprecieri!
bonheur

Mesaj de bonheur »

Achraf scrie: Le-as scoate la vanzare dar, din pacate, nu prea este piata pentru asa ceva, doar Spawni ce mai cumpara!
Ai fi surprins...eu sa zic sa faci o incercare.
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

bonheur scrie:
Achraf scrie: Le-as scoate la vanzare dar, din pacate, nu prea este piata pentru asa ceva, doar Spawni ce mai cumpara!
Ai fi surprins...eu sa zic sa faci o incercare.
Merci bonheur! O sa fac ... o sa TREBUIASCA sa fac asta!

Pina o sa "invadez" forumul la rubrica de vanzari, o sa ii invadez pe colegii participanti la ceasornicar.ro 2020! :lol:
Deci lasati-va portofelele acasa, dragilor! :idea:
Scrie răspuns