Ce purtati astazi ?
-
valentin1234
Re: Ce purtati astazi ?
Uite, l-am mai pus si eu o data! Superb, felicitari! Mai functioneaza si "aparatele" dupa atatia ani?timetwister scrie:
Borsy, si al tau e frumos
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Ca al meu nu are nimeni!valentin1234 scrie:
Borsy, si al tau e frumos
De când au închis tinypic, m-am tot chinuit să încarc poze dar inutil, nu vrea. Deh, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
-
Legionaru'
- timetwister
Multumesc! Cred ca este cu mine de mai bine de 6 ani insa vreo 3 a stat in "hibernare". Abia in 2017 l-am pus pe picioare, cand am schimbat capsula cu alta originala. Cel mai probabil, acest mic defect, aparut foarte devreme, a fost si motivul pentru care s-a pastrat foarte bine.valentin1234 scrie:
Uite, l-am mai pus si eu o data! Superb, felicitari! Mai functioneaza si "aparatele" dupa atatia ani?
- controller
If time is money, I'll spend my money on time.
@Controller M-am intalnit cu un amic ce detine mai multe Rolex-uri (Datejust, Submariner, etc.) si le-am putut cerceta cu atentie cateva ore. Pot sa afirm cu tarie ca GrandSeiko e mult superior in finisaje
- calin gabi
Mergea un polish si la carcasa.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân