Doxa Noble D175RGY
Doxa Noble D175RGY
Buna seara! Doresc sa cumpar ceasul mentionat mai sus:
https://www.bbcollection.ro/ceas-doxa_n ... 54641.html
Acum marea intrebare este ce parere aveti de mecanismul Sellita SW-240? Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
https://www.bbcollection.ro/ceas-doxa_n ... 54641.html
Acum marea intrebare este ce parere aveti de mecanismul Sellita SW-240? Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Re: Doxa Noble D175RGY
Mecanismul nu e rau, dar nici alegerea nu mi se pare buna, decat daca ceasul e pentru o doamna care moare de dragul celor 8 diamante.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Este un ceas cu un design tare ciudat si mai este si barbatesc.
Tine strict de stilul fiecaruia. Este un ceas bun, atata timp cat se incadreaza in bugetul si preferintele tale. Spre exemplu, Floyd Mayweather a cumparat ceasul de mai jos cu 1.1 milioane de dolari.

- controller
Lăsând gusturile la o parte, pare totuși că au încurcat cadranul cu spatele ceasului, la câte informații au înghesuit acolo. 
If time is money, I'll spend my money on time.
Da, dar aceasta informatie ne ajuta cu ce anume? Mayweather e un fel de cocalar cum se spune in popor.Dragos M scrie:Tine strict de stilul fiecaruia. Este un ceas bun, atata timp cat se incadreaza in bugetul si preferintele tale. Spre exemplu, Floyd Mayweather a cumparat ceasul de mai jos cu 1.1 milioane de dolari.
-
valentin1234
E OK mecanismul!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Din ce am mai citit pe internet ar avea o abatere de +4 sec pe zi,asta ar fi COSC.
-
valentin1234
Nimeni nu-ti poate garanta abaterea daca mecanismul nu e certificat COSC!
Sellita e de asteptat sa aiba aceleasi abateri ca si Eta, o medie intre 7 si 10 secunde pe zi la
gradele de finisare comune, Standard si Elabore.....
Sigur, gusturile nu se discuta aici....dar ar fi de notat ca valoarea acestui ceas dupa ce ai iesit
cu el din magazin e de sub 2000 de lei......
Sellita e de asteptat sa aiba aceleasi abateri ca si Eta, o medie intre 7 si 10 secunde pe zi la
gradele de finisare comune, Standard si Elabore.....
Sigur, gusturile nu se discuta aici....dar ar fi de notat ca valoarea acestui ceas dupa ce ai iesit
cu el din magazin e de sub 2000 de lei......
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Era un exemplu prin care imi sustineam ideea. Idee pe care in preambul o imbratisezi, fara sa ajute cu ceva informatia.Clipper scrie:Da, dar aceasta informatie ne ajuta cu ce anume? Mayweather e un fel de cocalar cum se spune in popor.
Floyd M. cred ca isi pune diamante si pe chiloti si ciorapi. Toate ceasurile lui au diamante! Mi se pare kitchos, oricat de scumpe sunt.
Doxa acesta chiar pare de dama, cu acele diamante pe cadran... Depinde de gustul fiecaruia, bineinteles.
Jewels in ceas, nu pe ceas, mi se pare de dorit.
Doxa acesta chiar pare de dama, cu acele diamante pe cadran... Depinde de gustul fiecaruia, bineinteles.
Jewels in ceas, nu pe ceas, mi se pare de dorit.