SWISS (MADE) IN CHINA :))
Re: SWISS (MADE) IN CHINA :))
Si mie mi se pare destul de scump. Macar sa fie mai bun ca un Fossil care ii da rateuri dupa vreo 3 ani cu toate ca l-a dus la reparat.
Si la o reducere de 50% (cum practica in multe cazuri B&B) inca e scump, dar asa mai mai ca ar merge:)
E bun, japonez, dar nu are nicio legatura cu ceasurile elvetiene, cum spune ea ca ar fi Swiss Made chiar daca nu scrie pe el, ci doar pt ca e produs de Armani si Armani nu face stifturi.calin gabi scrie:Sunt ceasuri fashion de calitate, pretul pentru ce ofera este mare, platesti firma, mecanismul e bun, Myiota japonez.
- controller
Este un ceas făcut pe cine știe unde, cu un mecanism ieftin japonez, care probabil că respectă cerințele de controlul calității ale marii case orologere Armani.
Pe scurt, nu e recomandabil.
If time is money, I'll spend my money on time.
controller scrie:Este un ceas făcut pe cine știe unde, cu un mecanism ieftin japonez, care probabil că respectă cerințele de controlul calității ale marii case orologere Armani.![]()
- calin gabi
Si Mercedes monteaza motoare Renault pe seria A, asta nu inseamna ca nu merita banii pentru ca scrie "Mercedes" pe el.
Cu Emporio Armani la mana pentru o dama impactul vizual e maxim, cu Certina, Edox e zero, asta ca sa fim conectati la realitate.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
- controller
Mă tem că n-ai perceput tocmai corect mesajul meu, având în vedere comparația făcută..
În altă ordine de idei, soția mea poartă tocmai un Edox şi a primit destule complimente din partea altor doamne.
În altă ordine de idei, soția mea poartă tocmai un Edox şi a primit destule complimente din partea altor doamne.
If time is money, I'll spend my money on time.
-
mihai.moldovan
1800 ????? Cu banii aia as lua un Hamilton, Edox, Seiko, automatice...
Sau parizer, un mustar si o muşama Armani.
Sau parizer, un mustar si o muşama Armani.
I lost faith in humanity.
Si lasanadu-l pe Armani de-o parte, putem avea incredere ca ceasurile vandute de cei de la BB sunt originale? Am un Doxa si un Atlantic cumparate de la ei si mai vreau sa iau ceva. Nu as vrea sa am surpriza sa fie chinezarii bine facute si ambalate.
BB sunt dealeri autorizati deci nu vand falsuri, puteti cumpara fara grija 
Perfect. Multumesc!cnd scrie:BB sunt dealeri autorizati deci nu vand falsuri, puteti cumpara fara grija
Asa este ceasurile sunt originale 100% doar ca unele cu reduceri mari si in plus si automatice ar putea necesita servisare imediat dupa cumparare deoarece am auzit ca stau cu anii prin depozite si vitrine
Automatic nu as lua, am impresia ca e cam pretentios si daca nu ai noroc stai cu el mai mereu in service.
Lucrurile se complica:
https://www.youtube.com/watch?v=upAJE_XhT2Y&t=2s
-
dbonddental
Da, nasol.bonheur scrie:Lucrurile se complica:
Ramane vintage-ul, mai greu de replicat patina timpului.