Sfat achiziție Hamilton

Ceasuri Elvetiene - Swiss Made
theidle86

Re: Sfat achiziție Hamilton

Mesaj de theidle86 »

Simbad scrie:
Gabrielos scrie:
Gabrielos scrie:. Când vinzi ceasuri de la nici 100 euro in sus, nu cu mult, ridica unele semne de intrebare. /quote] ceasuri cu baterie totusi nu mecanice
:)) Saracaii aia de la Seiko sunt tare prosti, habar nu au ce e ala ceas, daca vand ceasuri de la nici 100 euro in sus :))

Si cred ca e safe to say ca Seiko a fost si este peste Doxa, desi pare SF :)
Gabrielos

Mesaj de Gabrielos »

Care este ideea cu seiko. Nu am prins-o deloc.
Nu ai vazut ceasuri swiss made cu mecanisme pe baterie in mod deosebit, cele mai ieftine si saracacioase de 10 euro bucata??!! Iar ceasul nu face mai mult de 100 euro ??!! si e de o calitate indoielnica.
Seiko este in stare sa faca ceasuri de 100 euro si e de apreciat. Ca altii nu pot intreabai tu de ce ??
Rococo

Mesaj de Rococo »

Mulțumesc tuturor,
Toate sfaturile au fost utile și cu ocazia asta am mai învățat și eu câte ceva despre ceasuri.
Nu știu dacă este locul aici dar nu mă pot abține să nu remarc că prețurile pentru mărci gen Hamilton, Mido și Oris sunt mult mai mici în SUA față de Europa și asta e o sursă de frustrare personală, ținând cont că sunt Swiss Made, adică în Europa.
Poți găsi un Oris Classic la aprox. 600 USD pe amazon.com ceea ce mi se pare o super ofertă pe când în UE poți îndrăzni să visezi doar de la minim 1.000 euro în sus.
În altă ordine de idei acum am văzut că Mido-ul indicat de mine are indecși din diamant și mi se pare puțin cam bling-bling :roll: .
jlaudio

Mesaj de jlaudio »

Si nu numai ceasurile sunt mai ieftine in SUA si aparatele foto, obiective, echipamente Hi-fi fabricate in Europa sunt mai ieftine in SUA decat in EU :twisted:
SUA este cea mai mare piata de desfacere pt. orice firma deci concurenta este cea mai acerba si nu in ultimul rand in multe state nu sunt taxe adaugate pe produse adica TVA, in schimb in unele state se aplică taxe comerciale la produse dar in multe state este 0%.
Scrie răspuns