Ce purtati astazi ?
- controller
Re: Ce purtati astazi ?
Iata-l si pe fratele luiScarface scrie:

- controller
- flexibil29
- controller
If time is money, I'll spend my money on time.
Mircea, cel din mijloc cu sector dial este superb. Care e feeling-ul? Ti-ai luat ceva?
bonheur scrie:Mircea, cel din mijloc cu sector dial este superb. Care e feeling-ul? Ti-ai luat ceva?
eheheee. nu, nu am cumparat nimic. am fost si eu sa vad si sa le probez.
Modelele astea "noi" de Calatrava sunt un pic cam mari ptr gustul meu, insa cred ca e vb de perceptie; eu port, de obicei, chichinete de 34-36mm asa ca astea mi s-au parut mari la 38mm.
Ca feeling....ce sa zic, f frumoase ca doar vb de Patek. Cel de aur alb, cu cadran simplu, mi s-a parut fara sare si piper. Celelalte 2 sunt mai atractive. Ca pret, nu merita sa iei de nou decat daca ai vb multi bani si nu iti pasa. Cel faca data costa 19k usd si e manual. Cele cu data costa 24k usd si sunt automatice.
La mana a doua se pot lua mai ietin, sunt modele care se gasesc.
Comparativ, Aquanaut costa 16k usd, insa nici pe lista nu te poti inscrie. La mana a doua se vinde cu pana la 50% peste pretul de magazin.
asa ca, ne uitam, incarcam si iesim din magazin cu zambetul pe buze.
Pare complet excesiv pentru un ceas cu cadran vopsit.Mircea scrie:Cele cu data costa 24k usd si sunt automatice.
- controller
Cel pe care l-ai pus la mână în foto seamană destul bine la cadran și indicatoare cu un Phlilip..Watch pe care îl posed și pe care l-am cedat soției.

- controller
Uite că l-am și găsit, prin arhiva forumului.controller scrie:Cel pe care l-ai pus la mână în foto seamană destul bine la cadran și indicatoare cu un Phlilip..Watch pe care îl posed și pe care l-am cedat soției.![]()
controller scrie: