Amfibia Army
Mecanism Vostok-2416B

Buna ziua,heimdalg scrie:Bine ati venit pe forumul nostru si in sectiunea dedicata ceasurilor rusesti!
Multumesc mult pentru apreciere. Primul meu ceas primit de la tatal meu cand am intrat la liceu a fost un Raketa TV blue dial, tata a avut Poljot 17 jewels, mama un mic Zaria... poate de acolo mi se trage apetitul!heimdalg scrie:Observ la dumneavoastra in ultimul timp apetenta pentru achizitii in domeniul ceasurilor rusesti?![]()
Din punctul meu de vedere nu am decat sa va felicit si sa imi doresc ca si pe viitor sa ne prezentati si alte achizitii interesante.
Emil68 scrie:

Emil faine tari ceasurile pe curele, si sunt super misto curelele Di-Modell.Emil68 scrie:Soldateii mei au primit efecte noi: cate o curea Di-Modell leather water proof![]()
Multumesc, 4R36 a plecat deja de la mine, mecanismul e super exact, 2-3sec/24h abatere, dar ceasul era prea greoi si incomod la 41mm, iar bratara prea lucioasa, deci sensibila la zgarieturi, acum am bineinteles SARB033, cu aproximativ aceeasi abatere, mult mai comod la 38mm si evident, dintr-o clasa superioara. Curelele Di-Modell sunt tot de la Ora10, de unde sunt si “soldateii” rusi, sunt din piele groasa dar moale si rezistente la apa.Simbad scrie:Emil faine tari ceasurile pe curele, si sunt super misto curelele Di-Modell.Emil68 scrie:Soldateii mei au primit efecte noi: cate o curea Di-Modell leather water proof![]()
P.S Poate ma insel dar prin primavara ati vrut sa cumparati un Seiko sarb de la mine pe olx dar pana la urma v-ati hotarat la un presage cu 4R.