Ceas Ceasornicar.ro
Re: Ceas Ceasornicar.ro
Am sa rog pe colegii care trebuie sa primeasca ceasul aniversar,sa-mi transmita adresa la care sa fie trimis acesta.
Astept adresele,pe PM sau mesaj telefonic.
Astept adresele,pe PM sau mesaj telefonic.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Astept in continuare adresele sa pot trimite ceasurile..... 

Ceasornicar,FBHI
Dupa cum vedeti am intrat in posesia ceasului aniversar.
Pt mine acest proiect insemna tot ce nu-mi placea la un ceas:secundar periferic,cifre romane pe cadran,fara data,curea in loc de bratara etc.
Totusi am vrut sa-l am din diverse motive mai mult de ordin personal,dar ma incanta si ideea de serie limitata(exclusivista chiar).
Avand in vedere toate acestea,dupa ce m-am inscris ma gandeam ca facusem o mare greseala.
Ce-mi trebuie mie tocmai un ceas care n-ar avea nimic din ce-mi place la un ceas?
Pe langa asta cum de l-am comandat fara macar sa vad o poza cu el?
E asta e,am intrat in hora n-am decat sa suport consecintele indiferent care-ar fi ele,inapoi nu mai dau.
Si azi cand am deschis supracutia si-am vazut dedicatia de pe cutie,m-am inmuiat.
Am deschis cutia si a fost dragoste la prima vedere.
Imi place cat de ingrijit e lucrata carcasa si ce bine finisata,
imi place cat de frumos se vede mecanismul prin spatele vitrat,
imi place calitatea curelei si ce placut se simte la mana,
iar cadranul.... ce sa mai zic?
la cat de entuziasmat am fost cand l-am vazut am si uitat sa-l intreb pe Claudiu din ce e facut,dar juri ca-i portelan.
Imi plac aratatoarele albastre(sau negre?)depinde cum bate lumina,mai ales secundarul(albastru si el) care-i asa de finut
ca daca te gandesti ca cineva l-a montat si a ramas intreg,atunci realizezi cu cata maiestrie a fost pus acolo.
De asemenea inscrisurile de pe cadran sunt foarte bine proportionate si frumos realizate,asa ca poate fi citit cu mare usurinta.
Deci sunt in posesia unei adevarate bijuterii care mi-e dedicata mie personal si de care sigur n-o sa ma despart niciodata.Si toate aste datorita lui Claudiu Burlan caruia-i multumesc.
Cum mai spuneam si alta data:nu ma pricep sa pozez,nici tel nu m-ajuta si in concluzie aceste fotografii cred ca-l nedreptatesc destul de mult.Asa ca atunci cand o sa ajunga si la ceilalti colegi,poate ca cineva sa-i faca dreptate cu niste poze mai bune.

Pt mine acest proiect insemna tot ce nu-mi placea la un ceas:secundar periferic,cifre romane pe cadran,fara data,curea in loc de bratara etc.
Totusi am vrut sa-l am din diverse motive mai mult de ordin personal,dar ma incanta si ideea de serie limitata(exclusivista chiar).
Avand in vedere toate acestea,dupa ce m-am inscris ma gandeam ca facusem o mare greseala.
Ce-mi trebuie mie tocmai un ceas care n-ar avea nimic din ce-mi place la un ceas?
Pe langa asta cum de l-am comandat fara macar sa vad o poza cu el?
E asta e,am intrat in hora n-am decat sa suport consecintele indiferent care-ar fi ele,inapoi nu mai dau.
Si azi cand am deschis supracutia si-am vazut dedicatia de pe cutie,m-am inmuiat.
Am deschis cutia si a fost dragoste la prima vedere.
Imi place cat de ingrijit e lucrata carcasa si ce bine finisata,
imi place cat de frumos se vede mecanismul prin spatele vitrat,
imi place calitatea curelei si ce placut se simte la mana,
iar cadranul.... ce sa mai zic?
la cat de entuziasmat am fost cand l-am vazut am si uitat sa-l intreb pe Claudiu din ce e facut,dar juri ca-i portelan.
Imi plac aratatoarele albastre(sau negre?)depinde cum bate lumina,mai ales secundarul(albastru si el) care-i asa de finut
ca daca te gandesti ca cineva l-a montat si a ramas intreg,atunci realizezi cu cata maiestrie a fost pus acolo.
De asemenea inscrisurile de pe cadran sunt foarte bine proportionate si frumos realizate,asa ca poate fi citit cu mare usurinta.
Deci sunt in posesia unei adevarate bijuterii care mi-e dedicata mie personal si de care sigur n-o sa ma despart niciodata.Si toate aste datorita lui Claudiu Burlan caruia-i multumesc.
Cum mai spuneam si alta data:nu ma pricep sa pozez,nici tel nu m-ajuta si in concluzie aceste fotografii cred ca-l nedreptatesc destul de mult.Asa ca atunci cand o sa ajunga si la ceilalti colegi,poate ca cineva sa-i faca dreptate cu niste poze mai bune.

Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
- calin gabi
Superb, sa le purtati cu placere, acum incep regretele, deja sunt mohorat ca nu m-am inscris pe lista. Poate peste 10 ani, sa fim sanatosi.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Multumesc.Ma batea gandul sa zic si io ceva despre regretele celorlalti....da`am zis sa fiu cuminte. 
Lume multa...oameni putini.
Achraf scrie:Mihai, Nr. 2 este Mihai Moldovan si nr. 3 sunt eu!
Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului!
Cezarul sunt eu, bineinteles!!!![]()

Mihai, ce facusi bre?
Am primit azi ceasul. Multumesc mult, Claudiu!
Cum zice un personaj din Changi [James Clavell]:
"Nu-i rau!"
Doar ca MihaiXP nu a facut update la lista cu numerele inscrisilor, asa ca Mihai Moldovan o sa primeasca numarul 3, eu am primit numarul 2!
Sa fie primit si asa sa ramana!
Amin
PS. Impresii la rece - dupa ce il port o zi.
Impresii la cald: me gusta!
NB. Cred ca trebuie un update la lista, cred ca la nr. 9?
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
mihai.moldovan
Inca astept.......................
Pana la urma si Cezar-ul asta, tot in matrix traieste.
I lost faith in humanity.
Azi la mine a venit FAN curierul...

O cutie frumoasssa....

Cu un ceas deosebit de frumos.

Cu multumiri respectuoase D-lui Claudiu.

O cutie frumoasssa....

Cu un ceas deosebit de frumos.

Cu multumiri respectuoase D-lui Claudiu.
Homo suus fortuna faber est.
Felicitari domnilor!
Sa le purtati sanatosi!
Sa le purtati sanatosi!
Ceasul aniversar a ajuns si la mine.

Asa ca am sa spun si eu cateva cuvinte despre el, din punctul de vedere al pasionatului de ceasuri rusesti.
In primul rand cutia este similara celor in care pasionatii de ceasuri rusesti au achizitinat cateva ceasuri, la mine Buran Siberia de care voi mai aminti mai jos a venit in astfel de cutie, insa placheta de pe capac o face deosebita. Ideea unui ceas facut special pentru mine imi place foarte mult.
Apoi sa mergem la mecanismul ales de colegi care, pana la urma, a dat si aspectul ceasului.
Un Unitas frumos dar nu excesiv decorat asa cum ii sade bine unui ceas cu aspect clasic.
Personal prefer aspectul unui mecanism Molnija cu puntile sale curbate, dar asta e o alegere personala, care stiu ca nu ar fi fost impartasita de prea multi colegi.

In comparatie cu acelasi Buran Siberia cu mecanism Molnija imi place dimensiunea mai redusa a ceasului nostru aniversar, atat ca diametru cat si ca grosime si aspectul "curat" al cadranului, care aminteste de vechile ceasuri de buzunar.

De altfel pentru cei pasionati de ceasuri rusesti ceasul mai evoca si Pobeda Red 12.

In concluzie un ceas foarte bine realizat, in stil clasic
, care simbolizeaza foarte bine apartenenta fiecaruia dintre noi la comunitatea ceasornicar.ro.
Iti multumim Claudiu pentru ca au astfel de proiect a fost posibil.

Asa ca am sa spun si eu cateva cuvinte despre el, din punctul de vedere al pasionatului de ceasuri rusesti.
In primul rand cutia este similara celor in care pasionatii de ceasuri rusesti au achizitinat cateva ceasuri, la mine Buran Siberia de care voi mai aminti mai jos a venit in astfel de cutie, insa placheta de pe capac o face deosebita. Ideea unui ceas facut special pentru mine imi place foarte mult.
Apoi sa mergem la mecanismul ales de colegi care, pana la urma, a dat si aspectul ceasului.
Un Unitas frumos dar nu excesiv decorat asa cum ii sade bine unui ceas cu aspect clasic.
Personal prefer aspectul unui mecanism Molnija cu puntile sale curbate, dar asta e o alegere personala, care stiu ca nu ar fi fost impartasita de prea multi colegi.

In comparatie cu acelasi Buran Siberia cu mecanism Molnija imi place dimensiunea mai redusa a ceasului nostru aniversar, atat ca diametru cat si ca grosime si aspectul "curat" al cadranului, care aminteste de vechile ceasuri de buzunar.

De altfel pentru cei pasionati de ceasuri rusesti ceasul mai evoca si Pobeda Red 12.

In concluzie un ceas foarte bine realizat, in stil clasic
Iti multumim Claudiu pentru ca au astfel de proiect a fost posibil.
- calin gabi
Sa nu comparam mere cu pere, diferenta mare dtpdv, inteleg pasiunea ta pentru rusesti, esti subiectiv.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Ceea ce am scris mai sus nu se voia deloc o comparatie de genul, care e mai bun, mai laptos sau mai devreme acasa ci doar o evocare comparativa a unor elemente comune ale ceasurilor.
Normal ca sunt subiectiv, nici nu am intentionat sa fiu altfel.
Asta nu ma face sa ma bucur mai putin ca s-a putut realiza un ceas aniversar.
Pana la urma si gresala de scriere de pe capac imi place.
Normal ca sunt subiectiv, nici nu am intentionat sa fiu altfel.
Asta nu ma face sa ma bucur mai putin ca s-a putut realiza un ceas aniversar.
Pana la urma si gresala de scriere de pe capac imi place.
Salut. Am primit si eu ieri ceasul. Imi place tare de tot! Foarte frumos si ingrijit lucrat, se vede ca s-a muncit mult.
Un ceas echilibrat, care poate fi purtat non-stop, la aproape orice tinuta.
Multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect. Multumesc, Claudiu!
Un ceas echilibrat, care poate fi purtat non-stop, la aproape orice tinuta.
Multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect. Multumesc, Claudiu!
Si eu va multumesc tuturor.Ma bucur ca va place ceasul.pana la urma a fost proiectat de voi,eu doar am incercat sa pun in practica ceea ce voi ati dorit.Nu a fost simplu,dar pana la urma se dovedeste ca cea de-a doua editie de ceas Ceasornicar.ro a iesit bine!
sa la purtati cu placere!
sa la purtati cu placere!

Ceasornicar,FBHI