P.S. Nu uitati sa-mi dati LIKE

Tot ca o paranteza, tinand cont ca Sano este o companie israeliana, este putin probabil sa fi facut produsul pentru lumea araba. Poate doar in vederea sabotajului ...flexibil29 scrie:Mie cine imi aduce mi-a sus ca in Dedeman a gasit. Ca o parenteza , nu stiu cat este de adevarat dar din surse neoficiale se pare ca solutia ar fi fost facuta pentru export pentru tarile arabe.
R4du scrie:Tot ca o paranteza, tinand cont ca Sano este o companie israeliana, este putin probabil sa fi facut produsul pentru lumea araba. Poate doar in vederea sabotajului ...flexibil29 scrie:Mie cine imi aduce mi-a sus ca in Dedeman a gasit. Ca o parenteza , nu stiu cat este de adevarat dar din surse neoficiale se pare ca solutia ar fi fost facuta pentru export pentru tarile arabe.

Nu , nu ..........., fara doar si poate sa mearga la ceasornicar , recomandare 100 % . Solutia si carpa este asa ........ ca de zile negre cand trebuie curatata cate o pata de pe o carcasa , bijuterie , etcEmil68 scrie:Oarecum patriotic, pentru ca fondatorul companiei Sano era imigrant din Romania in Israel...![]()
Dar intorcandu-ne la topic, eu i-am recomandat omului sa mearga la ceasornicar, iar voi il trimiteti inapoi la carpa...
Sa-l inapoiati.nicoalex66 scrie:....Ce este de facut?
Chestia este ca i-mi place mult ceasul si as vrea sa -l pastrez...catalin.v scrie:Sa-l inapoiati.nicoalex66 scrie:....Ce este de facut?
Sau sa va asumati o posibila cheltuiala ce presupune revizia ceasului.
Sau sa il purtati la mana pe timpul zilei in activitati dinamice ale mainii pentru a fi sigur ca se incarca suficient.