Ce purtati astazi ?
-
valentin1234
Re: Ce purtati astazi ?
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Emil68 scrie:Frumoasa realizarea d-lui Claudiu! Foarte interesant materialul cadranului, precum si aratatoarele albastrite termic, printing-ul in relief si “semnatura” de la ora 10! Felicitari pentru creativitate!
Creativitatea a fost a colegilor implicati in realizarea ceasului.Eu am fost doar cu partea de executie!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Vad ca Hami are mare priza,sa le purtati cu placere!

Multumesc, la fel si tie pentru prima marca de ceas perfect functional in spatiu in conditii de gravitatie zero!
Multumesc.Emil68 scrie:Multumesc, la fel si tie pentru prima marca de ceas perfect functional in spatiu in conditii de gravitatie zero!
Poate o sa reusesc in cele din urma sa fac o poza reusita a acestui ceas,cadranul este superb. In realitate arata mult mai bine.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- flexibil29
Doar 12 km de alergare ? Hm........., slabut !
Eu alerg 1km .....de bere 

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
O saptamana frumoasa tuturor!

- calin gabi
Are 38 mm,dar pare mai mic datorita bezelului.calin gabi scrie:Cam micut?
Se aseaza incredibil pe mana si lasa impresia de ceas mult mai scump decat este. Incredibil ce au reusit cei de la Seiko cu acest model.
Doar 12 km ... atat s-a putut, pe un circuit format din 3 ture x 4 km (o tura avea 2 km urcare / rampa si 2 km panta / coborare) cu o panta medie de 3%, dar cu "bucati" de 150-200m cu panta de 9-10%. La final doar la bere mai imi era gandul, chiar daca era ora 9 dimineata!flexibil29 scrie:Doar 12 km de alergare ? Hm........., slabut !Eu alerg 1km .....de bere
Iar cand faci antrenamente "Back-to-back" sa vezi ce bune sunt 2 felioaie de pepene dupa (ca surogat de bere!).
Azi, in asteptarea ceasului aniversar, cred ca o sa port Zenith Platini:

... sau Piaget Gouverneur Anniversary 20:

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire