Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Domn Nicola....ne omori cu targul asta ...ba universal geneve ba bucherer ....asa ca nu ma mira ca maine sa apari cu ceasul lui Decebal
Adrian73, eu cred ca a te duce o data sau de doua ori intro luna la un targ de vechituri, nu este tot una cu ..a merge ca mine la 6 targuri pe saptamana ( aceleasi ) cam de vreo 7-8 ani + 32 de ani de lautarie, chiar pot afirma ca ma cunoaste multa lume...nu conteaza chiar daca ajung si la ora 10 in targ....
Un Doxa interesant nea Nicola. Dar... eu cred ca are cadranul rescris...si e rescris cam neingrijit
Ceasoholic
- gherghin nicolae
- Moderator
Da da , e rescris.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Bucherer-ul ăla e peste o mie...în rest nu -s grozave.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Va multumesc Mihai si Nic, asa lam luat, iar in privinta ceasului Bucherer pot sa va spun ca nu a stat la mine la mana decat 7-8 minute, nam reusit si nici nu vreau sa ma indragostesc de nici un ceas, dar
pun si niste poze cu mecanismul si capacul.
Aveti tot respectul din partea mea.

pun si niste poze cu mecanismul si capacul.
Aveti tot respectul din partea mea.

ce plictiseala ar fi pe forum fara postarile lu’ dom Nicola

CURAT MURDAR, COANE ADRIANE!Adrian73 scrie:ce plictiseala ar fi pe forum fara postarile lu’ dom Nicola![]()
![]()
Si uite-aşa ne mai hăhăim şi noi, ne umplem banalul şi searbădul cotidian cu bârfe, şmenuri şi şuşanele executate de diferiți [dar nu diverşi!] geambaşi ce umplură netul, forumurile, codrul, râul, ramul ...
Crăpar-ar inima-n voi / noi de invidie că unul d'ăsta cumpără un bukerer (că nu ştie buche despre ceasuri) pe o nimica toa(n)tă, că un moderator ii ridică mingea la plasă şi că geambaşul ne atacă la fiere cu o vânzare in profit de 10.000% in doar 7-8 minute!
Pai nu se-namorează el de ceasuri, da' să nu te-namorezi de-aşa specimen?!
Davai Nicolilor, davai! [DA, VAAAAAI!]
NB. Si uite-aşa ia naştere Statul Paralel si Forumul Perpendicular!
PS. Să nu mă ințeleagă greşit nici Nea Nicola şi nici alții: ca să il parafrazez pe Lermontov, Nea Nicola (şi cei ca el) nu este decât "un om al timpului nostru". Asta-i fauna, la ea ne holbăm si ținem ciocu' mic, ca proştii ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Achraf scrie:CURAT MURDAR, COANE ADRIANE!Adrian73 scrie:ce plictiseala ar fi pe forum fara postarile lu’ dom Nicola![]()
![]()
Si uite-aşa ne mai hăhăim şi noi, ne umplem banalul şi searbădul cotidian cu bârfe, şmenuri şi şuşanele executate de diferiți [dar nu diverşi!] geambaşi ce umplură netul, forumurile, codrul, râul, ramul ...
Crăpar-ar inima-n voi / noi de invidie că unul d'ăsta cumpără un bukerer (că nu ştie buche despre ceasuri) pe o nimica toa(n)tă, că un moderator ii ridică mingea la plasă şi că geambaşul ne atacă la fiere cu o vânzare in profit de 10.000% in doar 7-8 minute!
Pai nu se-namorează el de ceasuri, da' să nu te-namorezi de-aşa specimen?!
Davai Nicolilor, davai! [DA, VAAAAAI!]
NB. Si uite-aşa ia naştere Statul Paralel si Forumul Perpendicular!![]()
![]()
![]()
PS. Să nu mă ințeleagă greşit nici Nea Nicola şi nici alții: ca să il parafrazez pe Lermontov, Nea Nicola (şi cei ca el) nu este decât "un om al timpului nostru". Asta-i fauna, la ea ne holbăm si ținem ciocu' mic, ca proştii ...

Domnilor, dar ce e asa special la targul acela? Ce este in Facai? De unde pana unde asa "finds" la Facai?

Un targ obisnuit la marginea craiovei, care se tine lunea. Sunt cel putin 5 - 6 colegi de forum care il viziteaza. Sincer nu cred ca tot ce se pune pe forum este gasit in targ..doar se face reclamabonheur scrie:Domnilor, dar ce e asa special la targul acela? Ce este in Facai? De unde pana unde asa "finds" la Facai?![]()
![]()
Foarte frumos!
Maine ma duc si eu.
Maine ma duc si eu.