Sincer sa fiu acesta este ceasul mau de zi cu zi dar personal asi recomanda un Datejust , faptul ca asta nu are data ......nu ma incanta. Uneori am nevoia de a vedea in ce data suntem si-mi este destul de dificil sa scot telefonul din buzunar cand ar fi mult mai simplu sa am pe ceas optiunea.theidle86 scrie:@flexibil29, superb Rolex, ceva de genul imi doresc si eu. Imi poti spune te rog care a fost pretul? Aici sau PM?
Ce purtati astazi ?
- flexibil29
Re: Ce purtati astazi ?
Pai tocmai, mie imi plac fara data. Am un Constellation cu data si am cautat special unul fara. Desi cred ca le voi pastra pe ambele, imi place mult mai mult cel fara data.flexibil29 scrie:Sincer sa fiu acesta este ceasul mau de zi cu zi dar personal asi recomanda un Datejust , faptul ca asta nu are data ......nu ma incanta. Uneori am nevoia de a vedea in ce data suntem si-mi este destul de dificil sa scot telefonul din buzunar cand ar fi mult mai simplu sa am pe ceas optiunea.theidle86 scrie:@flexibil29, superb Rolex, ceva de genul imi doresc si eu. Imi poti spune te rog care a fost pretul? Aici sau PM?
Dorin, m-ai facut sa imi doresc sa scot "Omegile" de la naftalina si sa le mai port ocazional!
Fain ceas!
Fain ceas!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Multumesc.Imi place f mult cum sta pe mana.
Ref.2506-5SC.Diametru 38mm.
Ref.2506-5SC.Diametru 38mm.
- flexibil29
Intre timp am schimbat Orientul cu Steinhart

Asta e cel mai frumos DJ 36mm. Cadranul ala negru e preferatul meu.ReRo scrie:
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Interesant cadranul,ce model este?
Seiko 5 Superior SNZD37, carbon fiber, sapphire.