Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Ce bine seamana cu ceasul meu pe care-l am la Nea Mitita....nicola56 scrie:Azi din targ de la Facai.
Mihai P.
Nea Mitita mia spus ca ia adus Gabi un seiko automatic, care avea ceva rupt la rotor, la reparat si
mi la dat mie iar eu i lam dus luni lu Gabi la Tg-jiu, alte detalii nu stiu, intreabal pe nea Mitita sau
pe Gabi daca este vreo nelamurire.
mi la dat mie iar eu i lam dus luni lu Gabi la Tg-jiu, alte detalii nu stiu, intreabal pe nea Mitita sau
Pai Seiko de care vorbesc eu, identic cu cel din poza, matale l-ai dus la nea Mitita...Nu-ti mai amintesti?nicola56 scrie:Nea Mitita mia spus ca ia adus Gabi un seiko automatic, care avea ceva rupt la rotor, la reparat si
Ma rog, o sa-l sun intr-o zi. Nu am nelamuriri.
Mihai P.
nicola56 scrie:Nea Mitita mia spus ca ia adus Gabi un seiko automatic, care avea ceva rupt la rotor, la reparat si
Eu nu sunt lamurit unde au disparut cratimele
-
marian_sro
Eu nu stiu de ce nu se mititesc in privat.
Cratimele sunt la nea Mitita
Cratimele sunt la nea Mitita
-
valentin1234
Cumparat maine din targ de la Belciugatele.....de la Ion alu'Milica al'Floarei, ala care sade
langa Popa alu'Lenuta lu'Baluta. Daca aveti neclaritati.....intrebati aici....n-am credit pe telefonul fix
Daca vreti sa-l cumparati......IDEM!

langa Popa alu'Lenuta lu'Baluta. Daca aveti neclaritati.....intrebati aici....n-am credit pe telefonul fix
Daca vreti sa-l cumparati......IDEM!

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Obiectiv realizat : Am optat in final pentru modelul 2017, cel vechi de 38,5 mm cu data la ora 3 e greu de gasit si m-am convins ca 41 mm e mai potrivit iar calibrul 8900 e ceva in plus fata de cel vechi ; m-a cucerit secundarul albastru iar cadranul e foarte schimbator in functie de lumina , in nuante de albastru sau gri ; Deocamdata a luat 3 secunde in 4 zile, cred ca se mai ,, aseaza ,, dupa o luna de purtare

Pacat ca are axul balans rup dar poate reusesc sal fac.

Pun pariu ca dai cu ciocanul in puntea balans ca sa o apropii de platou si asa sa fixeze axul balans mai scurt...se practica metoda asta pe la voi prin zona de mult timp.... 
... si dupa aceea il pune la vanzare?xxxbanxxx scrie:Pun pariu ca dai cu ciocanul in puntea balans ca sa o apropii de platou si asa sa fixeze axul balans mai scurt...se practica metoda asta pe la voi prin zona de mult timp....
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Daca reusesc sal fac e bine iar daca nu tot al vrea cineva, si azi am mai gasit unul frumusel
prin dulapul de piese pe care lam luat duminica din targ.

prin dulapul de piese pe care lam luat duminica din targ.

E deschisa “sectiunea” vanzari pe tot forumul ?
Tokoloshe ... snobletea obliga.