Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
borsy

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de borsy »

furious scrie:@Emil68 : am inteles ca iti place ceasul , nu ne fa pe noi cu atatea postari sa nu ne mai placa . o zi buna .
Păi și care e problema?
După cum se vede nu a postat in aceiași zi!
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
controller

Mesaj de controller »

Japonez la soare.. 8)

Imagine
If time is money, I'll spend my money on time.
stylus

.

Mesaj de stylus »

.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:56 de către stylus, modificat 1 dată în total.
Scarface

Mesaj de Scarface »

Imagine
Blowup

Mesaj de Blowup »

Emil68 scrie:Imagine

Imagine

Sometimes simplicity is the best...
. Dimensiune ok , “domnilor moderatori” ?
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Blowup

Mesaj de Blowup »

Blowup scrie:Imagine
e ok asa ????
Blowup

Mesaj de Blowup »

cataradoi scrie:Day & night.

Imagine
???????
Blowup

Mesaj de Blowup »

cataradoi scrie:Imagine
?????
Blowup

Mesaj de Blowup »

nicola56 scrie:Dintro serie de 500 buc. ( nos ) mecanism ETA 2824-2, dim. 48mm. fara coronita.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
. ????????
Blowup

Mesaj de Blowup »

Blowup scrie:Imagine
mare?
Blowup

Mesaj de Blowup »

De ce nu stergeti tot ce este “ mare” ???
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Da, asa este. Moderatorii nu isi fac treaba. :lol: Ca daca si-o faceau, ar fi sters toate pozele cu ceasuri aruncate pe "taraba" la vanzare.
Topicul de fata se cheama "ce purtati astazi", nu "ce ati mai scos astazi la vanzare"... sunt asa cativa - nu multi si nu relevanti - care pun astfel de poze.
theidle86

Mesaj de theidle86 »

cataradoi scrie:Da, asa este. Moderatorii nu isi fac treaba. :lol: Ca daca si-o faceau, ar fi sters toate pozele cu ceasuri aruncate pe "taraba" la vanzare.
Topicul de fata se cheama "ce purtati astazi", nu "ce ati mai scos astazi la vanzare"... sunt asa cativa - nu multi si nu relevanti - care pun astfel de poze.
Nuuu, moderatorii sunt ocupat sa-mi stearga mie post-urile. E trist ce se intampla pe forumul asta.
Blowup

Mesaj de Blowup »

Distinsi moderatorii sunt ocupati sa stearga pozele mele. Baieti, eu nu vand nimic ,nici pe fata nici pe dos ( in ciuda ofertelor primite prin MP). Postimage nu mai merge pe telefonul meu , se pare din pricina setarilor de securitate. Din pacate ati ales sa stergeti Girard Perregaux si Poljot de la ultima achizitie fara sa aveti bunul simt sa imi trimiteti MP pentru a ma putea “explica” . Doar Tiny Pic merge pentru mine de vreo luna incoace. De ce dracu stergeti doar ce a fost sesizat de un frustrat pus pe scandal posesor al unui telefon, probabil depasit de timp? Stergeti mai, tot ce am postat de o luna incoace dar stergeti si imaginile altora , cel putin la fel de mari daca nu mai mari. Eu nu pierd nimic, ma bucur in continuare de ceasurile mele.... Stergeti mai! Teleormanizati tot !
flexibil29

Mesaj de flexibil29 »

Blowup , ca sa nu crezi ca vrea cineva sa te denigreze ( fiindca se pare , traiesti in teoria conspiratiei ) , uita-te in istoricul pozelor postate de mine , o sa vezi poze la o rezolutie buna ( facute cu un telefon din periaoada interbelica :lol: ) si redimensionate corespunzator recomandarilor regulamentului. Faptul ca am atras din nou atentia in ceea ce priveste marimea pozelor este un lucru constructiv acestui forum ci nu un atac la persoana ta total neinteresanta. Ceea ce ne intereseaza sunt pozele ceasurilor fie ele chiar si postate de-a valma intr-o rubrica necorespunzatoate ( dupa cum spunea si un coleg mai devreme ). Daca tot vrei sa-ti vedem si sa-ti apreciem pozele postate ai bunul simt de a face micul efort de a redimensiona fotografiile. Nu invoca faptul ca nu-ti merge TinyPic sau orice alt site , redimensionarea pozelor o poti face inainte de upload. Tokoloshe ....... :lol:
Scrie răspuns