Ceas Ceasornicar.ro
Re: Ceas Ceasornicar.ro
Mai trebuie adaugat si Bogdan Ionescu pe lista.
Iar numerele va trebui sa fie limitate la numarul de ceasuri realizate.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Atunci eu vreau 15.
Sa am si eu placerea de a fi ultimul.
Sa am si eu placerea de a fi ultimul.
Si am sa-l rog pe colegul Miha Moldovan sa puna varianta finala de cadran... 

Ceasornicar,FBHI
Am actualizat documentul, incluzandu-l acum si pe Bogdan Ionescu (nr. 14/ 15). Poate fi vizualizat in linkul urmator: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharingClaudiu scrie:Mai trebuie adaugat si Bogdan Ionescu pe lista.
Mihai, Nr. 2 este Mihai Moldovan si nr. 3 sunt eu!
Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului!
Cezarul sunt eu, bineinteles!!!
Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului!
Cezarul sunt eu, bineinteles!!!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
mihai.moldovan
Achraf, nicio problema.
Nu mai stiu care a ramas ultima varianta. Prezentasem o varianta cu VI taiat si apoi dl. Claudiu a pus o poza cu cadranul initial. De asemenea, imi trebuie distanta de la marginea cadranului la secundar si diametrul acestuia. Eu l-am pus din ochi.
Nu mai stiu care a ramas ultima varianta. Prezentasem o varianta cu VI taiat si apoi dl. Claudiu a pus o poza cu cadranul initial. De asemenea, imi trebuie distanta de la marginea cadranului la secundar si diametrul acestuia. Eu l-am pus din ochi.
I lost faith in humanity.
-
mihai.moldovan
varianta initiala pe 37cm cu 33cm parte printabila

varianta initiala pe 37mm cu 33mm parte printabila

varianta cu ora VI 37cm cu 33cm parte printabila

varianta cu ora VI 37mm cu 33mm parte printabila

cred ca puteti sa le salvati direct. cele cu 37mm le puteti printa fara nicio modificare sa vedeti cum ar da. sunt png-uri.
daca trebuie le pun/trimit prin email si fara fondul acela alb, doar partea printabila.

varianta initiala pe 37mm cu 33mm parte printabila

varianta cu ora VI 37cm cu 33cm parte printabila

varianta cu ora VI 37mm cu 33mm parte printabila

cred ca puteti sa le salvati direct. cele cu 37mm le puteti printa fara nicio modificare sa vedeti cum ar da. sunt png-uri.
daca trebuie le pun/trimit prin email si fara fondul acela alb, doar partea printabila.
cadranul cu VI va ramane.Este mai ok.
Dimensiunile exacte le voi furniza in momentul in care voi avea blank-urile din elvetia.
Mihai,imi dai un numar de tel pe privat?
Dimensiunile exacte le voi furniza in momentul in care voi avea blank-urile din elvetia.
Mihai,imi dai un numar de tel pe privat?

Ceasornicar,FBHI
-
mihai.moldovan
Ok.Am reusit sa "asamblez" ceasul virtual,in sensul ca am gsit toti furnizorii,inclusiv pentru scrierea cadranelor,asa ca urmatorul pas este sa strang banii.
va trebui sa-i strang cash,asa ca am sa va rog sa trimiteti banii prin FAN Curier,in plic,normal,pe adresa de aici:
http://www.ceasornicar.ro/contact
Suma cu care am sa incep este de 400 euro de ceas,si as dori ca acesti bani sa fie trimisi pana in data de 01.11.2017.
va trebui sa-i strang cash,asa ca am sa va rog sa trimiteti banii prin FAN Curier,in plic,normal,pe adresa de aici:
http://www.ceasornicar.ro/contact
Suma cu care am sa incep este de 400 euro de ceas,si as dori ca acesti bani sa fie trimisi pana in data de 01.11.2017.

Ceasornicar,FBHI
Super vesti, Claudiu. Doua intrebari am:
1) Se pot trimite banii si intr-un cont? Ma gandesc ca e mult mai rapid, mai ieftin si mai sigur per total.
2) Suma echivalenta in lei este 1840? Am dat acum un convert pe cursbnr si suma rezultata a fost 1839.
Mersi,
Mihai
1) Se pot trimite banii si intr-un cont? Ma gandesc ca e mult mai rapid, mai ieftin si mai sigur per total.
2) Suma echivalenta in lei este 1840? Am dat acum un convert pe cursbnr si suma rezultata a fost 1839.
Mersi,
Mihai
Ar insemna sa creez un cont la banca numai in acest scop.
cash mi-ar fi mai usor sa-i gestionez.
dar daca se doresc in cont...
RO32INGB0000999900266406
Trebuie sa precizez ca aceasta suma reprezinta avansul,iar daca vor mai trebui diferente am sa le solicit ulterior.
Nu pot face un calcul exact,deoarece ,de exemplu,azi,cursul de schimb la contul ING este 4,66,de asemenea la platile in alta valuta decat Euro ,schimbul valutar se face cam asa...din lei in euro la cursul bancii,iar din euro in dolari la cursul VISA.
De asemenea inca nu stiu costurile exacte pentru scrierea cadranului sau taxele vamale pentru piesele venite din SUA.
cash mi-ar fi mai usor sa-i gestionez.
dar daca se doresc in cont...
RO32INGB0000999900266406
Trebuie sa precizez ca aceasta suma reprezinta avansul,iar daca vor mai trebui diferente am sa le solicit ulterior.
Nu pot face un calcul exact,deoarece ,de exemplu,azi,cursul de schimb la contul ING este 4,66,de asemenea la platile in alta valuta decat Euro ,schimbul valutar se face cam asa...din lei in euro la cursul bancii,iar din euro in dolari la cursul VISA.
De asemenea inca nu stiu costurile exacte pentru scrierea cadranului sau taxele vamale pentru piesele venite din SUA.

Ceasornicar,FBHI
Claudiu, contul de mai sus e de lei sau de euro?
Am vorbit cu Claudiu si contul de mai sus e cont de lei.
In aceste conditii eu am sa trimit banii cash in euro pentru a evita orice probleme legate de diferente de curs, comisioane si alte angarale care sa nu ii complice si pe latura asta realizarea ceasurilor.
In aceste conditii eu am sa trimit banii cash in euro pentru a evita orice probleme legate de diferente de curs, comisioane si alte angarale care sa nu ii complice si pe latura asta realizarea ceasurilor.
-
mihai.moldovan
A incercat astazi sotia sa trimita prin fan curier si au spus ca nu trimit bani in plic.....
Nu-mi ramane decat sa depun in cont.
Nu-mi ramane decat sa depun in cont.