Ultima achizitie
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Ultima achizitie
Oricine, indiferent cum se numeste, daca mai posteaza incepand de azi poze imense, le voi sterge.
Acum hai sa revenim la ceasuri si la limbaj decent .
Va rog pe toti cei care participati activ la discutii, la postari .
Multumesc pentru intelegere.
Acum hai sa revenim la ceasuri si la limbaj decent .
Va rog pe toti cei care participati activ la discutii, la postari .
Multumesc pentru intelegere.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
OK, dar poate ca, pentru abateri repetate, viitorii "nesupusi" vor primi si niste sanctiuni?gherghin nicolae scrie:Oricine, indiferent cum se numeste, daca mai posteaza incepand de azi poze imense, le voi sterge.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
mihai.moldovan
Mersi. E un ceas extrem de comod de purtat( in primul rand datorita titanului).
Paul Picot Firshire Automatic 2 Barrels (Longines 990 / Lemania 8810)
38 mm / 7.8 mm grosime
... si am umplut cutia de 6 Picoate!

Exista si varianta echipata cu Longines 994 - doar data, fara secundar central, precum si cea echipata cu Longines 993 (fara data si secundar - il gasiti in prezentarile lui Valentin1234) ... dar astea trebuie sa mai astepte!
38 mm / 7.8 mm grosime
... si am umplut cutia de 6 Picoate!

Exista si varianta echipata cu Longines 994 - doar data, fara secundar central, precum si cea echipata cu Longines 993 (fara data si secundar - il gasiti in prezentarile lui Valentin1234) ... dar astea trebuie sa mai astepte!
-
impala2328
- flexibil29
Felicitari si din partea mea , foarte frumos .
Merci mult impala & flexibil!
O sa dezvolt si eu un topic nou, precum cel initiat de impala - "Mica mea colectie", ca sa nu mai supar pe careva ...
Ultima achizitie este o revista. Astept sa soseasca pentru a finaliza topicul promis mai demult despre Roberge si Mouawad.
Uhren Magazin Nr. 10 - 1998 - Roberge cover

O sa dezvolt si eu un topic nou, precum cel initiat de impala - "Mica mea colectie", ca sa nu mai supar pe careva ...
Ultima achizitie este o revista. Astept sa soseasca pentru a finaliza topicul promis mai demult despre Roberge si Mouawad.
Uhren Magazin Nr. 10 - 1998 - Roberge cover

-
Incognito82
-
impala2328
Achraf,
buna ideea !
Ca sa nu le confundam, te rog sa-mi permiti sa-ti sugerez ca topicul tau sa se numeasca ,,mica mea colectie - achraf,,
Pot vorbi cu moderatorul sectiunii sa-mi redenumeasca titlul topicului ,,mica mea colectie - impala,,
Poate si alti colegi o sa-si prezinte colectiile, ar fi frumos de vazut ! sunt convins ca sunt colectii remarcabile care de-abia asteapta o prezentare pe masura denumita : mica mea colectie - (numele userului)
buna ideea !
Ca sa nu le confundam, te rog sa-mi permiti sa-ti sugerez ca topicul tau sa se numeasca ,,mica mea colectie - achraf,,
Pot vorbi cu moderatorul sectiunii sa-mi redenumeasca titlul topicului ,,mica mea colectie - impala,,
Poate si alti colegi o sa-si prezinte colectiile, ar fi frumos de vazut ! sunt convins ca sunt colectii remarcabile care de-abia asteapta o prezentare pe masura denumita : mica mea colectie - (numele userului)
OK ... deci sa purcedem!impala2328 scrie:Achraf,
buna ideea !
Lucien Piccard Automatique 36000 Da Vinci Seashark (AS 1920; LP 91…)

OK, a trebuit sa ajung la al 7-lea LP 36000 ca sa imi dau seama caremodel este echipat cu AS 1920 si care cu ETA 2832!

OK, a trebuit sa ajung la al 7-lea LP 36000 ca sa imi dau seama caremodel este echipat cu AS 1920 si care cu ETA 2832!