-Daca sunt cam mari pozele (1024/768) si deranjeaza sa-mi ziceti, la un monitor mai mic (17'') intra cursorul, la mine nu e problema am WideScreen de 19'' si imaginea se vede intreaga.
-Data viitoare le micsorez la 800/600.
Intradevar a fost foarte placut si chiar am vazut si ceasuri astazi (ieri, ma rog ...) la targ. Unul dintre ele este un frumos Tissot, care se afla in posesia unui membru al comunitatii (poate, poate ne arata si noua niste poze cu el ).Din pacate dupa o saptamana full, aparatul meu foto m-a lasat, lupa am ratacit-o si am mai si dormit la intalnire (constantin poti sa postezi poza, ca mie mi se pare super )
Multumesc celor prezenti si la viitoarele intalniri asteptam prezenta mai numeroasa !
Se aud zvonuri de un Targ la Brasov in 15 noiembrie si poate mai facem o intalnire cu membri din toata tara acolo. Mie tare mi-ar placea...
Sa completez si eu cu cateva poze partea finala a intalnirii de ieri...
La inceput erau pe masa telefoane mobile , tigari , bere ,brichete...
Pana sa vina al doilea rand de bere....au inceput sa apara cate-un ceas...
Apoi inca unul....
Si tot asa....pana la final...
Existau zvonuri ca discutiile s-ar continua astazi.....
Excelente poze. Multumim.
Eu din pacate am uitat aparatul foto acasa.
Tissot-ul lui iEdi arata demential ''live'' si Invicta al lui mnm - superb cadran.
Sa speram ca la urmatoarea intalnire ne strangem mai multi.
Iasi-ul imi este foarte accesibil..asa ca ma anunt si eu ca participant!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Ieri, 8 noiembrie, a avut loc o alta intalnire intre pasionati! Poze nu au fost facute, fiecare a asteptat ca celalalt sa le faca!!!!
Prezenti Edi, Constantin 14, Leslie, Cristian, Bejan second aka Bigger, Catalin (montana) si Dragos (constantin) io ...
Ideea e alta, ce faceti pe 15? La Brasov?!