Sculele si dispozitivele ceasornicarului
-
best_x_treme
Re: Sculele si dispozitivele ceasornicarului
Cea mai buna optiune pe care am gasit-o pentru a cumpara scule sau piese pentru ceasuri este https://www.cousinsuk.com/, au preturi chiar mai bune decat pe ebay si poti gasi cam tot ce vrei de la chinezesti pana la horotec. De asemenea, fiind in UK nu platesti taxe vamale in plus.
Da, probabil că asta ar fi soluţia: cumpărături de afară, deşi aş fi vrut din ţară.
Mulţumesc de sugestie.
Cu toate acestea, chiar nu se poate găsi o lupă decentă nicăieri în ţară?
Mulţumesc de sugestie.
Cu toate acestea, chiar nu se poate găsi o lupă decentă nicăieri în ţară?
Am găsit o lupă acceptabilă unde m-aşteptam mai puţin: magazin Dioda din Galaţi. Bravo lor! E tot o chinezărie, dar spre deosebire de mizeriile de la ceasora măreşte efectiv de 5x cât e valoarea nominală şi e niţel mai bine finisată, iar sticla e clară şi fără aberaţii sau zgârieturi. Bonus are şi un mic dispozitiv detaşabil cu un LED, care chiar pare util... dacă bateria ar ţine o perioadă decentă de timp.
http://www.tme.eu/en/details/nb-mlup-5b ... /newbrand/
http://www.tme.eu/en/details/nb-mlup-5b ... /newbrand/
-
dumcatalin
Aveti grija cand vine vb de cousins.
Au customer-care de 2bani.
Eu am luat de la ei ceva si nu am primit niciodata coletul.
Pt ca nu am luat cu tracking nu am avut nicio sansa sa recuperez ceva sau sa deschid un claim.
Cand folosesti insa tracked parcel tre sa cumperi mai multe ca sa aiba sens. E parca 20gbp optiunea de tracked.
Pt ca nu am luat cu tracking nu am avut nicio sansa sa recuperez ceva sau sa deschid un claim.
Cand folosesti insa tracked parcel tre sa cumperi mai multe ca sa aiba sens. E parca 20gbp optiunea de tracked.
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
-
best_x_treme
Eu am luat recent de ei, la transport era doar cu optiunea cu nr de urmarire, a costat aprox 15 lire pentru un pachet de 2kg. Am primit ce am comandat, personal sunt multumit.
dumcatalin scrie:Aveti grija cand vine vb de cousins.
-
marian_sro
Din ce stiu acum au doar optiunea tracked.royal mail signed for.
Ce ieftina de 3.5 lire scria clar ca nu is asuma raspunderea.asa ca ai ales pe banii tai.
Ce ieftina de 3.5 lire scria clar ca nu is asuma raspunderea.asa ca ai ales pe banii tai.
Oops!best_x_treme scrie:...fiind in UK nu platesti taxe vamale in plus.
Se cam schimbă calimera, nu?
Stai linistit, mai dureaza doi ani pana se indeplinesc toate formalitatile de iesire din UE,asta daca parlamentul chiar o sa tina cont de vointa populara......Thot scrie:Oops!best_x_treme scrie:...fiind in UK nu platesti taxe vamale in plus.
Se cam schimbă calimera, nu?
Știu și eu? Parcă nu i-aș compara p-ăi' de-acolo cu ăștia de pe-aici. Deferența e evidentă, nu trebuie demonstrații. Deși, vorba lui JR Ewing, never say never!
Am încropit până la urmă o trusă modestă; în foto nu se află dispozitivele pentru brăţări şi zale.

Salut
O masinarie destul de voluminoasa (Optosupan 301.DDR), in tinerete avind functia de a
slefui sticla pt ochelari , acum utila ceasornicariei.

O masinarie destul de voluminoasa (Optosupan 301.DDR), in tinerete avind functia de a
slefui sticla pt ochelari , acum utila ceasornicariei.

O alta masinarie interesanta Proxxon MF70 tranformat intr-un CNC
cu 4axe , soft de operare driver; Mach3 care cuprinde si un wizard
pt frezare roti dintate , gravare ......

cu 4axe , soft de operare driver; Mach3 care cuprinde si un wizard
pt frezare roti dintate , gravare ......

O parte din trusa mea.
Dispozitivul pentru scurtat bratara + cheia Jaxa in 3 puncte nu apar in poza (sunt comune).

Dispozitivul pentru scurtat bratara + cheia Jaxa in 3 puncte nu apar in poza (sunt comune).

Romulus, imi place ce ai.
Si eu intentionez sa cumpar cateva ustensile de baza.
Si eu intentionez sa cumpar cateva ustensile de baza.
Is de la mama lor sau 100 lei in bazarul chinezesc? Am si eu o cheie "Bergeon" luata de la China si ambalajul e identic cu cel original.
Un set de cateva surubelnite stiu ca era pe la 100E...
Un set de cateva surubelnite stiu ca era pe la 100E...