Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Care piese mai rare, caci Marian Vintage si-a sters pozele cu Patek-ul si Vacheron-ul banuite a fi rescrise
!!!!!!!!
Halal contributie la forum.
!!!!!!!!
Halal contributie la forum.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
-
Marian Vintage
Pai ce sa fac ,Grig,sa mi le critici tu?
Expertul Patek,&Vacheron?

Expertul Patek,&Vacheron?
Daca esti sigur ca e original, de ce te-ar deranja opinia unuia ca mine, care, dupa cum crezi, nu se pricepe la Patek si Vacheron? Din contra, eu ,sa fiu in locul tau, as pune si mai multe poze, pentru verificare. Dar tu desigur stii ca nu-s originale cadranele.
Eu ma retrag din aceasta disputa.
Eu ma retrag din aceasta disputa.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Eu cand gasesc ceva "pierdut", incerc sa il returnez posesorului.
In acest caz, forumului.
Ceasul "Patek Philippe" al colegului Marian Vintage

In acest caz, forumului.
Ceasul "Patek Philippe" al colegului Marian Vintage

Filmul si anul... 1966. Inceputul sfarsitului erei poleite. Asa am simtit cand am ales si din pacate a fost real. 2012 , iluzia noului "inceput " .Clipper scrie:Blowup e un film excelent, insa e cazul sa nu mai traiesc cu gandul ca toata lumea de pricepe la asa cevaMarian Vintage scrie:Numai nick-ul tau spune totul...blowup.....!![]()
Tokoloshe ... snobletea obliga.
-
impala2328
Nivelul calitativ.
In ultimii ani, putini useri noi veniti au prezentat piese de nivelul colegului Marian vintage.
Rescrise sau nu, nu stiu, intr-adevar ,,N,, ul ala pare diferit fata de alte cadrane PP. Ramane de discutat si cine are dorinta si timp o poate face civilizat.
In schimb, am vazut mecanismele, minunatii, am vazut calibrul acela PP din pocket ul Tiffany...oare cand am vazut ultima oara pe forum asa ceva din partea unui user nou ?
Cine are un ceas de buzunar de nivelul acesta nu poate fi decat un colectionar versat, redutabil. In mod sigur are si alte piese ,,grele,,...
M-as bucura sa le vad !
In ultimii ani, putini useri noi veniti au prezentat piese de nivelul colegului Marian vintage.
Rescrise sau nu, nu stiu, intr-adevar ,,N,, ul ala pare diferit fata de alte cadrane PP. Ramane de discutat si cine are dorinta si timp o poate face civilizat.
In schimb, am vazut mecanismele, minunatii, am vazut calibrul acela PP din pocket ul Tiffany...oare cand am vazut ultima oara pe forum asa ceva din partea unui user nou ?
Cine are un ceas de buzunar de nivelul acesta nu poate fi decat un colectionar versat, redutabil. In mod sigur are si alte piese ,,grele,,...
M-as bucura sa le vad !
Eu mă inteb, de ce de fiecare data când (re)apare LM pe forum ies scântei? Eu v am dat exemplu de alt patek care are "n" diferit și ceasul ăla avea cadran original.
Chiar și rescris de ar fi, de ce nu se folosește un ton civilizat?
Mulți colegi noi au plecat datorita atitudinii unor useri vechi dar fără discernământ... păcat....
Și azi am fost la pescuit...

Mulți colegi noi au plecat datorita atitudinii unor useri vechi dar fără discernământ... păcat....
Și azi am fost la pescuit...

- satiriadis
+1xxxbanxxx scrie:Eu mă inteb, de ce de fiecare data când (re)apare LM pe forum ies scântei? Eu v am dat exemplu de alt patek care are "n" diferit și ceasul ăla avea cadran original.
Balanta risc-beneficiu nu este in favoarea lui Blowup/Alfie/Lucian Marcu.
SBLA047
Drag coleg,
cu cateva zeci de mii de euro in buzunar poti prezenta piese scumpe, dar nu rare sau deosebite.
Poti prezenta o "aglomerare" de ceasuri, insa mai putin o colectie, care, in opinia mea, trebuie sa aiba un fir calauzitor: o marca, un mecanism, o complicatie, o perioada, samd.
Altfel ne extaziem la vederea unor ceasuri scumpe ca si la vederea unor masini sau case manelistice, scumpe dar care nu spun nimic decat ca posesorul lor are bani.
Asta va doriti sa vedeti aici, pe forum?
Poze cu ceasuri scumpe cu cadrane rescrise precum poze cu Porsche Cayenne cu instalatie de GPL in portbagaj?
cu cateva zeci de mii de euro in buzunar poti prezenta piese scumpe, dar nu rare sau deosebite.
Poti prezenta o "aglomerare" de ceasuri, insa mai putin o colectie, care, in opinia mea, trebuie sa aiba un fir calauzitor: o marca, un mecanism, o complicatie, o perioada, samd.
Altfel ne extaziem la vederea unor ceasuri scumpe ca si la vederea unor masini sau case manelistice, scumpe dar care nu spun nimic decat ca posesorul lor are bani.
Poze cu ceasuri scumpe cu cadrane rescrise precum poze cu Porsche Cayenne cu instalatie de GPL in portbagaj?
La nivelul la care este forumul acum eu unul mă mulțumesc cu poze cu ceasuri scumpe. Nu am văzut ceasuri de manelisti, sincer acum. Dacă era vreun fm bătut în diamante mai ziceam, dar un patek și un vc vintage sunt orice numai ceasuri de fițe nu.
Și nu sunt de acord cu tine, fiecare colecționează ce vrea el.... simplu. Dacă are cineva 100 ceasuri cumpărate pentru ca i au plăcut înseamnă ca nu merită să pună poze aici pentru ca n are direcție în colecție? Aberant!
Tot azi dar mai devreme:

Și nu sunt de acord cu tine, fiecare colecționează ce vrea el.... simplu. Dacă are cineva 100 ceasuri cumpărate pentru ca i au plăcut înseamnă ca nu merită să pună poze aici pentru ca n are direcție în colecție? Aberant!
Tot azi dar mai devreme:

E opinia ta si o respect. Evolutia, in ceea ce priveste nivelul preturilor ceasurilor detinute de tine, sau care ti-au trecut "prin mana", e un exemplu in acest sens.
Sa aveti o saptamana cu spor.
Sa aveti o saptamana cu spor.
-
Marian Vintage
Grig,ceasurile mele au fost cumparate cu bani economisiti luna de luna,atat cat am putut,luate prin prieteni care i-mi cunosc pasiunea,unele dintre ele dupa luni intregi de implorari catre proprietari care inca nu erau decisi sa cedeze,altele de la pasionati care nu mai aveau cui sa treaca mai departe feeling-ul lor,si preferand sa le vanda ei decat sa le duca copii lor la amanet.grig scrie:Drag coleg,
Intelegi tu,eu nu am urmarit un anumit brand,am vrut piese mai rare,care cu greu poate mai gasesti unul asemanator,si m-am bucurat enorm de cate ori am reusit sa aduc unul acasa.
Reusesti tu in minimalul tau sa constientizezi asemenea lucruri.?