Da,sunt deacord, stiuca este rescrisa....nihilx scrie:Pt Cryo, sa nu se simta singur:
O poza mai veche (cred ca de anul trecut), dar imi place cum a iesit.
Bling bling, dar imi place. A reprezentat o etapa importanta din punctul meu de vedere.
Si da, nu sunt off-topic, fiindca le voi purta pe amandoua azi - beneficiul de a fi in concediu e ca pot schimba 3-4 ceasuri pe zi, lucru care ma ajuta sa ma re-indragostesc de ele!
@xxxbanxxx : ȘTIUCA E RESCRISA! Te-am vazut eu ce prinzi de fapt
Ce purtati astazi ?
-
Marian Vintage
Re: Ce purtati astazi ?
Se sterg cadranele respective. Marcajele sunt in relief si trec prin vopsea dar tot de Stern sunt produse si se deterioreaza/imbatranesc. Sunt multe exemple in acest sens chiar si in muzeul Patek. Auriul /crem/galben devine "brownish on markers edge" si se sterge pe cifre. Daca ajunge " apa" nu e nici o diferenta. Patek schimba aceste cadrane daca au pe stoc si daca nu, vor mentiona costurile mari in oferta de service (reconditionarea "ristampa "
) . Un prieten,bun, cunoscut de multi si aici, a facut tocmai ce am scris,costul a fost 3600 chf.
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Unora dintre noi le plac ceasurile adevărate și precise, în acest sens, industria elvețiană a pierdut de mult pasul tehnologic și încă mai trăiește din amintiri și povești frumoase de marketing.nihilx scrie:Ia sa vad mai bine o cearta intre vașeroane si pateuri mai bine. Ia, io zic ca nu aveti nici unul! Demonstrati-mi contrariul, va provoc
Si na, ca sa va dau apa la moara
De-astea aveti? Hai, sa va vad!
P.S. Sper sa se inteleaga ca e o gluma si ca singura mea dorinta e sa vad ceasurile voastre aici, in loc de replici acide si venin inutil

-
Marian Vintage
nihilx scrie:Ia sa vad mai bine o cearta intre vașeroane si pateuri mai bine. Ia, io zic ca nu aveti nici unul! Demonstrati-mi contrariul, va provoc
Si na, ca sa va dau apa la moara
De-astea aveti? Hai, sa va vad!
P.S. Sper sa se inteleaga ca e o gluma si ca singura mea dorinta e sa vad ceasurile voastre aici, in loc de replici acide si venin inutil

Ating ce... pot
, daca tot trec unii, usor peste si acuza de "troluiala" fara sa inteleaga.

- satiriadis
Nu trebuie sa va lasati afectat. Sunteti mult prea cult pentru noi, restul.Blowup scrie:Ating ce... pot, daca tot trec unii, usor peste si acuza de "troluiala" fara sa inteleaga.
SBLA047
-
Marian Vintage

Omega Seamaster 300 referenta 165.024.
deci... fara sa inteleaga ce inseamna "troluiala". Eu nu intelegsatiriadis scrie:Nu trebuie sa va lasati afectat. Sunteti mult prea cult pentru noi, restul.Blowup scrie:Ating ce... pot, daca tot trec unii, usor peste si acuza de "troluiala" fara sa inteleaga.