Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Clipper, foarte aratos acest Seiko! 
Un Seiko care poate sta mandru in orice colectie.....cel putin la capitolul originalitate nu cred ca are rival (un ceas creat special pentru expeditiile alpine).
Eu gasesc absolut incredibila imbinarea dintre aspectul modern (functia compas,WR 200 m) si cel vintage (limbile si cadranul cu tenta retro).Toate astea la un pret de doar 400 $......
P.S eu sunt curios cum sunt finisate limbile si cadranul (avand in vedere pretul),in rest ceasul este pur si simplu deosebit!
Eu gasesc absolut incredibila imbinarea dintre aspectul modern (functia compas,WR 200 m) si cel vintage (limbile si cadranul cu tenta retro).Toate astea la un pret de doar 400 $......
P.S eu sunt curios cum sunt finisate limbile si cadranul (avand in vedere pretul),in rest ceasul este pur si simplu deosebit!
-
Incognito82
Azi ceva mare si vintage

Carcasa este prelucrata absolut excelent in tot ansamplul, inclusiv capac, anse cu finisari fatetate, coronite, bezel. Limbile si indicii probabil ca pot fi egalati sau depasiti si de catre alte ceasuri, dar la acest pret, eu nu cred ca ar putea fi produs in masa ceva care sa fie prelucrat sensibil mai bine.seba scrie:P.S eu sunt curios cum sunt finisate limbile si cadranul (avand in vedere pretul),in rest ceasul este pur si simplu deosebit!
Poza 1:1

Multumim Clipper pentru poza,pare foarte atent lucrat/finisat.
Astazi tot un Seiko

Astazi tot un Seiko

Gshock Rangeman

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)