Pe ce ni s-a pus pata. :-)
- satiriadis
Re: Pe ce ni s-a pus pata. :-)
8000 euro, nu ca ar fi ca un nimic, insa gandul ca s-ar putea gasi la dealeri gri cu ceva discount, deja duce situatia la niste cote extrem de interesante.
Foarte adevarat! Tocmai de aceea sunt dispus sa astept ... poate cativa ani, pina fac chiar si 50! Mi l-as face cadou ...Clipper scrie:8000 euro, nu ca ar fi ca un nimic, insa gandul ca s-ar putea gasi la dealeri gri cu ceva discount, deja duce situatia la niste cote extrem de interesante.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Pata mea e mai mică, tinde spre punct.

După ce mă satur de albastrul ăsta, pun deoparte bani și pentru un albastru de Voroneț, ca mai sus.

După ce mă satur de albastrul ăsta, pun deoparte bani și pentru un albastru de Voroneț, ca mai sus.
- controller
Arată într-un fel, asta e clar...
If time is money, I'll spend my money on time.
MTG-ul asta e demential - https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-cas ... -1-se.html
AR1070-56E
- satiriadis
Dar si pretul e pe masura dementeiZar scrie:MTG-ul asta e demential - https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-cas ... -1-se.html
SBLA047
Corect. E scump pt. ce ofera - la pret de BB - daca era complet metalic poate merita suma aia. E model nou (2016) nu scade prea repede ...
AR1070-56E
Mido Multifort Centerchrono M 8800.4.38.4
ETA 2892-A2 (+Dubois Depraz 2071)
Editie limitata 500 exemplare
ce ma enerveaza este ca ametitii de la KULTHO au "pierdut" cutia ceasului,certificatul ce atesta ca este editie limitata.......
sper sa nu mi-l trimita invelit intr-un ziar !
Mai multe poze cu acest model https://relojesexclusivos.com/en/watche ... 00-4-38-4/
Ar trebui sa privesc partea buna a lucrurilor,ceasul este unul rar,este frumusel (chiar vroiam un crono care sa nu fie dotat cu Valjoux 7750) si are o reducere de pret semnificativa.

ETA 2892-A2 (+Dubois Depraz 2071)
Editie limitata 500 exemplare
Mai multe poze cu acest model https://relojesexclusivos.com/en/watche ... 00-4-38-4/
Ar trebui sa privesc partea buna a lucrurilor,ceasul este unul rar,este frumusel (chiar vroiam un crono care sa nu fie dotat cu Valjoux 7750) si are o reducere de pret semnificativa.

Unul dintre astea:

sau

Primul imi place mai mult ca design si pentru faptul ca nu e asa colorat ca al doilea. In plus, primul este si WR 100m fata de WR 50m cum e al doilea.
Ce nu imi convine la primul, este ca are cheita de reglare a orei infiletata si n-ar fi prima oara cand mi se strica filetul ala (am patit-o la ceasuri cu mult mai mult staif), din cauza infiletarii/dezfiletarii zilnice (ca nu ma indur sa nu-l potrivesc la secunda in fiecare zi, daca il port).
Ce ziceti?

sau

Primul imi place mai mult ca design si pentru faptul ca nu e asa colorat ca al doilea. In plus, primul este si WR 100m fata de WR 50m cum e al doilea.
Ce nu imi convine la primul, este ca are cheita de reglare a orei infiletata si n-ar fi prima oara cand mi se strica filetul ala (am patit-o la ceasuri cu mult mai mult staif), din cauza infiletarii/dezfiletarii zilnice (ca nu ma indur sa nu-l potrivesc la secunda in fiecare zi, daca il port).
Ce ziceti?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Anul aceasta, ca orice an de altfel, a fost unul bun pentru fanii ceasurilor rusesti.
Asa ca a mai ramas pentru mine o ultima frontiera, mai mult psihologica, Russian Rolex.

Dar cred ca o voi depsai cu ajutorul vostru.
Asa ca a mai ramas pentru mine o ultima frontiera, mai mult psihologica, Russian Rolex.

Dar cred ca o voi depsai cu ajutorul vostru.
Primul.Workman scrie:Unul dintre astea:
Ce ziceti?
Heimdalg,ceasul arata foarte bine.Pretul insa chiar este o bariera psihologica.
Incerc sa stau de vorba cu brand manager-ul Mido si poate gasesc cutia si actele pe undeva.......seba scrie:Mido Multifort Centerchrono M 8800.4.38.4
ce ma enerveaza este ca ametitii de la KULTHO au "pierdut" cutia ceasului,certificatul ce atesta ca este editie limitata.......
sper sa nu mi-l trimita invelit intr-un ziar !
-
marian_sro
Pe olx la vanzare probabil