Concurs cu premii....rusesti :)))

Ceasuri Rusesti - Russian Made
gherghin nicolae
Moderator

Re: Concurs cu premii....rusesti :)))

Mesaj de gherghin nicolae »

O poza cu ceasul Poljot aveti ? ( Cautati pe net una , sa vedem cum arata )
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
enicar

Mesaj de enicar »

enicar scrie:Cam lunga prezentarea mea despre Pobeda... :)
Vreau sa precizez ca particip la concurs dar in cazul in care castig vreun premiu il cedez celui de pe locul urmator.
Imi pare rau ca nu am ceasuri rusesti sa particip si eu la fondul de premiere. Cred ca am undeva un cadran de Poljot venit la pachet cu altele, de un albastru foarte frumos, dar nu corespunzator ca si premiu.
Va propun sa organizati acest concurs in fiecare an si daca 2016 va fi un an generos poate ca o sa particip si eu la fondul de premiere.
Profit de aceasta completare pentru a preciza sursele de documentare pentru Pobeda
https://en.wikipedia.org/wiki/Pobeda_(watch)
https://en.wikipedia.org/wiki/Poljot
http://www.horology.ru/en/articles/pobeda.htm
http://www.horology.ru/en/articles/pobeda.htm
http://www.netgrafik.ch/poljot_history.htm
http://www.russianwatchguide.com/histor ... atches.htm
http://people.timezone.com/msandler/Art ... p/Lip.html
The road to hell is paved with good intentions...
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Pentru că în povestea asta atât de frumoasă iniţiată de colegul valentin1234 şi la care ceilalţi colegi s-au alăturat, fie dăruind câte un ceas al lor, fie participând cu câte o prezentare, trebuie să existe şi un personaj negativ (altfel nu ar exista un termen de comparaţie) este timpul ca, precum Rocambole, să ies din anonimat şi, potrivit dorinţei iniţiatorului concursului, să acord colegilor care au participat cu prezentări premiile.
Arăt încă de la început că a fost un demers extrem de dificil pentru mine deoarece, după părerea mea, toţi colegii au avut prezentări extrem de bune şi pe de altă parte cum poţi să compari harul unic şi slova de suflet a colegului Cătălin V cu schiţa prezentată de colegul Dragoş M, ce demonstrează o cunoaştere foarte bună a ceasului prezentat, dar şi a contextului în care acesta a fost produs precum şi chiar a sentimentelor oamenilor în raport cu acesta?
Cum poţi compara poveştile reale de viaţă spuse de colega enicar şi colegii Maria Magdalena, Alex Slevin, Emanuel Ionel Crina şi Bogdan11?
Arat că în discuţiile private purtate cu iniţiatorul concursului, colegul valentin1234 a vrut ca eu să fac acordarea premiilor sperând în obiectivitatea mea.
În contextul prezentărilor colegilor nu pot fi obiectiv aşa că, în acordarea cadourilor oferite de colegi m-a ghidat în primul rând speranţa în viitor.
În acest context, mi-am permis ca la acordarea premiilor să favorizez în mod vădit pe colegii mai noi în detrimentul colegilor ce au dovedit în nenumărate rânduri cunoştinţele lor dar şi dragostea faţă de orologerie. Astfel am defavorizat în mod vădit pe colegii Cătălin V şi Dragos M, faţă de care îmi cer scuze. Promit însă că dacă dă Domnul să ne vedem cu bine la întâlnirea ceasornicar 2016 fac eu cinste.
Un alt criteriu în acordarea premiilor a fost influenţat chiar de ceasurile descrise de colegi în prezentările lor şi în celelalte postări ale lor din subforum, acestea constituind pentru mine indicii care m-au condus la concluzia ce premiu s-ar potrivi mai bine fiecărui participant.
Faţă de aceste „criterii” o să mă rezum doar la a indica premiile şi colegul căruia îi revine fără a face nici un clasament deoarece acordarea lor fiind, aşa cum am arătat mai sus, pur subiectivă, întocmirea unui astfel de clasament este imposibilă.
Deci premiile, în ordinea rezumată de colegul valentin1234 vor fi acordate astfel:
A. Poljot 2609.H, oferit de colegul dorin69, colegului Emanuel Ionel Crina
B. Pobeda 16 rubine, oferit de colegul marian_sro, colegului Alex Slevin
C. Vostok Cadet + Luch damă, oferite de colegii Jaguar001 şi Dragos M, colegei enicar.
În stuaţia în care colega înţelege, aşa cum a arătat în postarea sa anterioară, să ofere premiul primit unui alt coleg, acesta se va duce la colegul Bogdan11
D. Poljot 2609, oferit de colegul valentin1234, colegului Maria Magdalena.

Eu unul mulţumesc încă odată tuturor şi dacă, urmare a ceea ce am gândit şi decis, am greşit să ştiţi că sunt singurul vinovat de aici şi înţeleg să mă ofer voluntar spre lapidare.

PS: Rog colegii să ia legătura între ei prin pm pentru a primi ceasurile.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

Buna seara tuturor !
Ma bucur sa vad ca acest topic a prezentat interes si altor colegi, nu doar mie.
Multumesc D-lui Valentin si D-lui Heimdalg pentru tot !
Eu va rog sa dati si premiul meu unui alt membru, care a postat aici si pe care va rog sa-l alegeti Dvs.
Sper ca pe viitor,fiecare sa ne prezentati o colectie frumoasa de ceasuri rusesti.
Si eu am inceput cu un ceas si acum am...nu suficiente :lol: Deci se poate!

Sanatate tuturor ! Numai bine !
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Felicitari castigatorilor!

Rog userul Maria Magdalena sa ma contacteze cat mai curand posibil
pentru transmiterea datelor de contact, pm sau tel. 0722 766 928.
Multumesc!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
AlexSlevin

Mesaj de AlexSlevin »

Buna seara!

As vrea si eu sa multumesc tuturor care au participat la fondul de premii si celor care au organizat acest minunat concurs. A fost o ocazie perfecta pentru un incepator ca mine de a-si extinde putin colectia (eu chiar am dublat-o :)) )

Mi-ar placea sa imi permit si eu luxul de a ceda premiul altcuiva, dar avand in vedere ca acesta ar fi abia al doilea ceas din "colectia" mea, cred ca imi voi pastra generozitatea pentru anul viitor. Sper ca pana atunci colectia sa imi permita sa fac si eu gesturi frumoase ca alti colegi :)

Inca o data, mii de multumiri tuturor! Am sa postez poze cand voi intra in posesia ceasului pe care l-am castigat!

O seara buna tuturor!
enicar

Mesaj de enicar »

Multumesc mult! Premiul meu se duce celui de pe locul urmator, asa cum am precizat in postarea anterioara, sau unui participant la concurs.
The road to hell is paved with good intentions...
emanuelcrina

Mesaj de emanuelcrina »

Buna seara,
Am luat legatura pe PM cu dl. "dorin 69" si i-am multumit.
Vreau sa felicit atat pe colegii care au daruit premiile cat si pe cei care au participat la concurs.
Si sincer ma bucur (indiferent de rezultatul concursului) ca mai exista oameni care daruiesc ceva fara sa ceara nimic in schimb, pentru ca daca nu mai exista suflet toate ceasurile din lume nu ar mai avea nici o valoare.
Cu stima,
Emanuel Ionel Crina.
it's nice to be important but is more important to be nice
Maria Magdalena

Mesaj de Maria Magdalena »

Mulțumesc și eu organizatorilor concursului. Greu mai găsești oameni care dăruiesc. Și ce au cerut în schimb? Pasiunea pentru ceasuri.
Am vorbit deja cu valentin1234. După primirea premiului o să postez o poză cu premiu. Este primul Poljot. Chiar mi-l doream. M-ați făcut fericit. Mulțumesc încă o dată!
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Deoarece atât colega enicar cât şi colegul Bogdan11 au arătat că înţeleg să ofere premiul pentru care au fost desemnaţi unui alt coleg, reintru în scena :D, şi desemnez pentru premiul constând în Vostok Cadet + Luch damă, oferite de colegii Jaguar001 şi Dragos M pe colegul Catalin V.
Îl rog personal pe coleg să primească premiul oferit de colegi în amintirea acestor clipe frumoase ale forumului nostru.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

heimdalg scrie:... desemnez pentru premiul constând în Vostok Cadet + Luch damă, oferite de colegii Jaguar001 şi Dragos M pe colegul Catalin V.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nu se poate! Nu se poate! Mai oameni buni, asta sa fie spiritul "Ceasornicar.ro"? Asta seamana a "unde dai si unde crapa!".
Voi comunica cu sposorii/sustinatorii concursului pentru perfectare. Va multumesc!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Dragos M

Mesaj de Dragos M »

Eu o sa pot trimite ceasul abia dupa sarbatori, acum sunt in concediu departe de oras. Felicitari castigatorilor!
Ahile

Mesaj de Ahile »

Asta-i spiritul pe care l-am gasit eu pe forum cand am inceput sa citesc primele postari de prin 2007. Pacat ca unii dintre membri de atunci nu mai sunt pe aici, raniti in razboaiele de pe forum sau din alte motive. Dar totodata ma bucur sa vad ca se discuta din nou civilizat si cu bun simt. Asa trebuie sa fie mereu, si trebuie sa avem rabdare si cu membri noi deoarece tuturor ne-au tremurat degetele la prima postare.
No, cam atata, sarbatori fericite tuturor :)
Maria Magdalena

Mesaj de Maria Magdalena »

Ahile scrie: No, cam atata, sarbatori fericite tuturor :)
Sărbători fericite tuturor!
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Din pacate FanCourier nu mai face ridicari de la adresa incepand de astazi :evil: Nu ca nu i-as fi
chemat si ieri :evil: (Luni)....dar "nu au reusit sa ajunga"....asa incat, cu parere de rau, premiul
va ajunge dupa sarbatori la "Maria Magdalena".....

Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Scrie răspuns