Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Re: Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Corect, nu am mai cautat aseara, dar asta era modelul. Curea de piele, totusi, la 500 lei. Si, intr-adevar, nu am stiut ca se poate corecta asa usor problema cu secundarul...
N-am nevoie sa mai pun poze, ca veti sti cu totii despre ce e vorba. Scopul meu e sa ajung sa-mi iau un Speedy frumos, negru, manual wind, si in stare cat mai spre nou (chiar daca e mai vechi).
-
marian_sro
Ce ai de vanzare?
Ei na si cu tine, trebuie sa vanda omu ceva daca vrea speedy. In stilul asta maine la 12 incarca anuntul.
Nu e chiar asa, mi s-a terminat inspiratia sa mai postezVerzone scrie:Ei na si cu tine, trebuie sa vanda omu ceva daca vrea speedy. In stilul asta maine la 12 incarca anuntul.
Hamilton Khaki Field Mechanical 38mm, cu ETA 2804-2. Tot imi iau pana la urma, daca nu cel din poza - cadran negru, atunci cel cu verde-khaki.

- controller
Parcă văzusem unul de vânzare pe aici.
If time is money, I'll spend my money on time.
Pur si simplu nu am putut rezista.

Da, multumesc ! L-am vazut si eu, stiu ca nu se comenteaza despre preturi insa pe amazon sau alte siteuri se gaseste inca la 265-300 usd. Nu ma grabesc cu achizitia, prefer sa am rabdare si sa-l iau la pretul pietei.controller scrie:Parcă văzusem unul de vânzare pe aici.
- controller
Absolut de acord, nici eu n-am comentat prețul. 
If time is money, I'll spend my money on time.
-
valentin1234
Da, multumesc ! L-am vazut si eu, stiu ca nu se comenteaza despre preturi insa pe amazon sau alte siteuri se gaseste inca la 265-300 usd. Nu ma grabesc cu achizitia, prefer sa am rabdare si sa-l iau la pretul pietei.
@controller & CristiRD - nici eu nu am sa va comentez pe voi...pentru ca nu-i frumosAbsolut de acord, nici eu n-am comentat prețul.
si 24% TVA e posibil sa aveti o surpriza....apropos de pretul "pietei". Daca mai luam in calcul si faptul ca pseudo-garantia amazon.com
este valabila doar pe teritoriul SUA si ca subiectul discutiei voastre are garantie internationala 2 ani data de dealer autorizat....
rezulta ca tocmai ati pierdut o excelenta oportunitate de a tacea si de a parea inteligenti....si informati.
De studiat - la serviciu, cand nu se uita seful: http://www.amazon.it/Hamilton-HML-H6941 ... on+orologi
Sau: http://www.amazon.co.uk/Hamilton-H69419 ... lton+khaki
Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Domnule valentin1234, nu ne cunoastem, mi se pare regretabil ca va grabiti sa etichetati..aproape de limita bunului simt.valentin1234 scrie:Da, multumesc ! L-am vazut si eu, stiu ca nu se comenteaza despre preturi insa pe amazon sau alte siteuri se gaseste inca la 265-300 usd. Nu ma grabesc cu achizitia, prefer sa am rabdare si sa-l iau la pretul pietei.@controller & CristiRD - nici eu nu am sa va comentez pe voi...pentru ca nu-i frumosAbsolut de acord, nici eu n-am comentat prețul.dar.....daca veti adauga transportul
si 24% TVA e posibil sa aveti o surpriza....apropos de pretul "pietei". Daca mai luam in calcul si faptul ca pseudo-garantia amazon.com
este valabila doar pe teritoriul SUA si ca subiectul discutiei voastre are garantie internationala 2 ani data de dealer autorizat....
rezulta ca tocmai ati pierdut o excelenta oportunitate de a tacea si de a parea inteligenti....si informati.
De studiat - la serviciu, cand nu se uita seful: http://www.amazon.it/Hamilton-HML-H6941 ... on+orologi
Sau: http://www.amazon.co.uk/Hamilton-H69419 ... lton+khaki
Spor!
Revenind putin, eu nu am comentat despre Dvs., nu am facut facut referire la persoana Dvs., la userul valentin1234 sau la anuntul acestuia, cu link sau afirmatii de genul: "vinde si userul cutare insa la suprapret".
Din contra, am spus ca nu comentez preturi (nu m-am apucat sa va fac socoteala produsului pe care il scoateti la vanzare, oare cu cat l-ati cumparat si de ce il vindeti cu pretul din anunt)...caci fiecare isi stie socotelile personale si cere ce pret considera potrivit.
Ceea ce am spus e a fost altceva, respectiv ca pe amazon si alte siteuri, ceasul se gaseste inca la un anumit pret, care mie mi se pare corect, ptr ce ofera ceasul respectiv, practic cam acolo ar fi valoarea lui pe piata in acest moment.
Sper ca ne-am lamurit referitor la acest aspect si as aprecia daca v-ati abtine de a mai eticheta la modul la care ati facut-o mai sus.
Multumesc, o seara buna !
Ma uit si eu de mult timp dupa acest model de Hamilton. Mai demult s-a vandut la mana a doua si cu 600 de lei, iar acum imi pare rau ca nu mi-am luat unul. Insa la pretul la care a ajuns acum, prefer sa imi comand un ceas Smiths prs29b, care mi se pare mult mai reusit (sper sa nu supar pe cineva).
Heimdalg ai comandat acest model de Vostok de pe Meranom? Mi se pare foarte frumos si pretul e ok.
Heimdalg ai comandat acest model de Vostok de pe Meranom? Mi se pare foarte frumos si pretul e ok.
Da. M-am gandit ceva dar pana la urma tentatia a fost prea mare. Nu am putut sa ratez asa o reeditare.
Si o mai astept de peste un an si pe asta:
http://forums.watchuseek.com/f10/nvch-3 ... 83643.html
In sfarsit pare ca proiectul a intrat in linie dreapta.
Curata nebunie sa astepti peste un an ca sa cumperi un Amfibia
.
Si o mai astept de peste un an si pe asta:
http://forums.watchuseek.com/f10/nvch-3 ... 83643.html
In sfarsit pare ca proiectul a intrat in linie dreapta.
Curata nebunie sa astepti peste un an ca sa cumperi un Amfibia