L-am incercat azi la magazin. Mie nu-mi place cadranul asta albastru cu punctele alea verzi, insa cred ca pe argintiu arata frumos.

Mircea scrie:Noul Rolex OP de 39mm.
L-am incercat azi la magazin. Mie nu-mi place cadranul asta albastru cu punctele alea verzi, insa cred ca pe argintiu arata frumos.
Pretul este de 5500$. Nu stiu daca e banal sau nu. Cred ca e o chestiune se gust.Bogdan11 scrie:Mircea scrie:Noul Rolex OP de 39mm.
L-am incercat azi la magazin. Mie nu-mi place cadranul asta albastru cu punctele alea verzi, insa cred ca pe argintiu arata frumos.A devenit banal...si exagerat in anumite aspecte... hmmm...nu mi-l place
![]()
Ce pret avea ? Mai tineti minte ? Multumesc.
Al Dvs. pe argintiu e frumos, dar combinatia dintre albastru si verde nu ma atrage deloc...plus bezelul simplu...limbile destul de groase...in fineMircea scrie:Pretul este de 5500$. Nu stiu daca e banal sau nu. Cred ca e o chestiune se gust.
Bogdane, te rog eu sa nu mai folosesti dvs cu mine. Mai bine ma iei cu bre decat cu dvs. Iti apreciez politetea, in orice caz!Bogdan11 scrie:Al Dvs. pe argintiu e frumos, dar combinatia dintre albastru si verde nu ma atrage deloc...plus bezelul simplu...limbile destul de groase...in fineMircea scrie:Pretul este de 5500$. Nu stiu daca e banal sau nu. Cred ca e o chestiune se gust.

Bogdan11 scrie:Urmează alt Rolex Dle Mircea ?