Pe ce ni s-a pus pata. :-)

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
raulus

Re: Pe ce ni s-a pus pata. :-)

Mesaj de raulus »

Vad ca se discuta despre 6R15... mie demult mi s-a pus pata pe un SARB065 Cocktail Time. Intrebarea ar fi, avand in vedere ca la noi nu se gaseste si trebuie sa-l comand pe net, pot avea incredere ca ceea ce imi vine este in regula? Adica sa nu fie ceva cu mici rebuturi de fabrica... sau mai stiu eu ce.
best_x_treme

Mesaj de best_x_treme »

Pentru un ceas "made in Japan", nu ar trebui sa ai probleme de calitate la acest nivel de pret. Cauta pe WUS sunt multe opinii acolo despre SARB065. Poti gasi si un ceas de vanzare de la un vanzator din UE si scapi de taxe vamale/TVA.
raulus

Mesaj de raulus »

Da, numa ca in UE preturile sunt mai mari decat japo+transport+taxe... :(
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Seiko nu lasa vanzatori precum Seiya, Higuchi sau Chino sa mai vanda Japan Domestic Models in Europa. Cel putin asta scrie pe siteurile lor.
SBLA047
raulus

Mesaj de raulus »

Da? Adica daca fac comanda pe siteurile lor o sa mi-o refuze??
Poti sa dai linkul? Am cautat pe Seya si nu am gasit nimic... dar poate nu am cautat eu unde trebuie...
controller

Mesaj de controller »

Asta nu-i a bună, tocmai mă gândeam să-i comand soției un ceas de la Seyia, pe care, din păcate, nu cred că-l pot procura din alte surse. :? Cel puțin nu la același preț.
În cazul ăsta trebuie să mă declar norocos cu "Spirit"-ul primit de la Chino.
If time is money, I'll spend my money on time.
raulus

Mesaj de raulus »

De shoppinginjapan.net ce ziceti? Sunt seriosi? Ca vad ca pe siteul lor nu zice nimic de trimis in europa...
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Cel mai bine este sa-i intrebi direct. Eu am luat de la ei, dar au trimis catre un prieten in afara spatiului UE.
SBLA047
Zar

Mesaj de Zar »

Seiko - Premier SNQ139P1 (cal. 6A32)

Imagine
AR1070-56E
raulus

Mesaj de raulus »

L-am avut odata in mana la bb redus la 500 dar, desi in poze arata super, nu m-a impresionat live. Cel mai mult m-a deranjat ca secundarul nu batea fix pe indicatiile de pe cadran.
Zar

Mesaj de Zar »

Te referi la Premier-ul de mai sus ? Sigur il confunzi cu altul. E model nou (2015) si nu a fost niciodata redus la 500 lei. Acum are prima reducere 20%. Pret initial = 1686.99 lei. Al meu are secundarul perfect aliniat din fabrica. HEQ, PC, RC, SRT/STS asa vin, chiar li se acorda atentie la acest capitol. Dar pot exista si exceptii (scapari la CTC). Se poate corecta la ceasornicar fara probleme. In rest tine de ''feeling-ul'' fiecaruia. Mie imi place foarte mult, lucrat atent la detalii si finisaje exceptionale. Este o clasa intre mijloc si varf, la fel cum e Signature la Citizen. Poza e slaba nu reflecta realitatea ...
AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

AR1070-56E
raulus

Mesaj de raulus »

Da, nu era modelul asta dar tot un premier si tot cu 6a32. Mi se pusese pata sa il iau dar cand am vazut secundarul nealiniat... mi s-a taiat de tot.
Zar

Mesaj de Zar »

Era unul din modele mai vechi scoase acum din productie cum este cel din imagine (SNQ107P1). Initial a fost in jur de 1200 lei. La 500 era pret foarte bun pt. ce ofera - parerea mea. Il luai si corectai ulterior secundarul la ceasorincar, puteai sa apelezi chiar la service-ul lor in garantie si nu te costa nimic, erau obligati sa-l rezolve. Dar probabil nu ai stiut ...

Imagine
AR1070-56E
Scrie răspuns