Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Victor... inteleg ca te-a lovit flama ceasurilor mecanice ???
Este frumos Poliot-ul!
Este frumos Poliot-ul!
Homo suus fortuna faber est.
A fost cu noroc, targul. Imi place mult Avron-ul. Felicitari!
- benedekvictor
Cred ca m-a lovit flama ceasurilor adevaratemnm scrie:Victor... inteleg ca te-a lovit flama ceasurilor mecanice ???
Este frumos Poliot-ul!
Sent from the dark side of the moon using radiowave transmission
- satiriadis
- ZeelandsRoem
Puteți face o descriere mai amplă după câteva zile de purtare a Longines-ului, vă rog? Îmi place enorm. 
Inima o ia razna când mă uit la el...
Inima o ia razna când mă uit la el...
"Breguet makes a watch which for twenty years never goes wrong, while the pitiful machine by which we live runs amiss and produces pain at least once a week."
Stendhal
Stendhal
Frumos Longines, Satiriadis!
E manual?
E manual?
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
- satiriadis
Hamilton Intra-matic,pare desprins dintr-un film din anii "60....

un ceas superb...felicitari si sa-l purtati sanatos.
buna reducere!
candva mi-l doream si eu dar pe argintiu.
buna reducere!
candva mi-l doream si eu dar pe argintiu.
Multumesc alexceas,la varianta PVD(pe care o am)parca este mai accentuat aerul vintage fata de cea neplacata si intradevar reducerea de 50%......
Felicitari ptr achizitii.
Am vandut DJ-ul vintage si am luat un OP in locul lui. Nu stiu ce m-a apucat, nu am vandut sau cumparat nici un ceas timp de sase ani. Anul acesta am vandut 3 ceasuri si am cumparat altele 3.
Nu planuiam sa iau un OP fara data insa am vazut anuntul, mi-a placut ceasul si am facut o oferta care, surprinzator, a fost aceeptata. Proprietarul il vindea ptr ca isi cumpara un Calatrava. Asa ca a acceptat oferta mea, usor sub pretul pietei.
Ceasul e vechi de un an. A venit cu cutie, card de garantie, toate zalele. Azi l-am luat. Nu stiu daca o sa faca purici la mine, insa, primele impresii sunt f bune. E un ceas frumos, bine proportionat, f confortabil. E f usor si ptr ca e micut, cred ca nu e magnet de zgarieturi.
E cel mai ieftin Rolex la momentum actual, 5100$, nou la reprezentanta. Mi se pare un super smart buy. Atat nou cat si la mana a doua.

Am vandut DJ-ul vintage si am luat un OP in locul lui. Nu stiu ce m-a apucat, nu am vandut sau cumparat nici un ceas timp de sase ani. Anul acesta am vandut 3 ceasuri si am cumparat altele 3.
Nu planuiam sa iau un OP fara data insa am vazut anuntul, mi-a placut ceasul si am facut o oferta care, surprinzator, a fost aceeptata. Proprietarul il vindea ptr ca isi cumpara un Calatrava. Asa ca a acceptat oferta mea, usor sub pretul pietei.
Ceasul e vechi de un an. A venit cu cutie, card de garantie, toate zalele. Azi l-am luat. Nu stiu daca o sa faca purici la mine, insa, primele impresii sunt f bune. E un ceas frumos, bine proportionat, f confortabil. E f usor si ptr ca e micut, cred ca nu e magnet de zgarieturi.
E cel mai ieftin Rolex la momentum actual, 5100$, nou la reprezentanta. Mi se pare un super smart buy. Atat nou cat si la mana a doua.

- controller
Ce pot să mai spun, clar o alegere inspirată. 
If time is money, I'll spend my money on time.
Multumesc! E un ceas clasic, cand Sir Hillary Edmund cucerea Everestul, avea la mana un OP, nu Explorer 1 cum se crede.controller scrie:Ce pot să mai spun, clar o alegere inspirată.
si uite-l si in toata splendoarea! sa-l stapanesti sanatos!