Targuri de antichitati
Astazi am gasit in presa locala un anunt despre un "Tirg al colectionarilor" in perioada 24-27 iulie, pe str. Lapusneanu (anticariatul Grumazescu, care e si sponsor).
Se expune mic mobilier, antichitati, icoane, tablouri, portelan, cristal, orologii, argintarie, bronzuri.
Tel de contact al organizatorilor: 0748 515374
Se expune mic mobilier, antichitati, icoane, tablouri, portelan, cristal, orologii, argintarie, bronzuri.
Tel de contact al organizatorilor: 0748 515374
da multe ceasuri de buzunar...
prea multe nu stiu ce sa zic pentru ca nu ma pricep la ceasuri de buzunar mai deloc.
la ceasuri de mana ... erau de la Doxa pana la Rolex
mai era un swatch care seamana cu Omega moon watch.
un ceas rusesc Kirovskie
un tellus
restul ceasurilor de mana nu erau branduri cunoscute
poza e facuta in galeriile Grumazescu, prin urmare oricine altcineva din Iasi care are o camera foto mai rasarita decat telefonul meu de 2mp poate sa treaca oricand si sa faca cateva poze mai acatarii.
prea multe nu stiu ce sa zic pentru ca nu ma pricep la ceasuri de buzunar mai deloc.
la ceasuri de mana ... erau de la Doxa pana la Rolex
mai era un swatch care seamana cu Omega moon watch.
un ceas rusesc Kirovskie
un tellus
restul ceasurilor de mana nu erau branduri cunoscute
poza e facuta in galeriile Grumazescu, prin urmare oricine altcineva din Iasi care are o camera foto mai rasarita decat telefonul meu de 2mp poate sa treaca oricand si sa faca cateva poze mai acatarii.
- constantin14
http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-08-27&id=11774bbcbbc scrie:Mara targ mare.La primaria sect.II in zilele de 29,30,31 august.
Langa Bucur Obor in parcul din fata primariei.Targ f.bun pentru achizitii si vanzari.
AR1070-56E