Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Il recomand cu placere si eu pe Buf0n, desi cred ca nu mai este cazul.
Multumesc!
Multumesc!
'nicola56' un domn care pretinde ca e foarte serios,dar in cazul meu nu prea se adevereste,am asteptat dupa o bratara de ceas 2 saptamini,in tot timpul acesta gasea tot felul de motive sa-mi spuna ca nu a avut timp sa ajunga la posta,dupa care sa-mi spuna ca vandut bratara la altcineva,super om!
- ZeelandsRoem
Il recomand pe user-ul octavian, este o persoana prompta, a fost o placere sa comunic cu dansul.
Va multumesc inca o data!
Va multumesc inca o data!
- satiriadis
Buna seara tuturor.
As vrea sa aduc in discutie o situatie cel putin halucinanta, asta daca nu ar fi vorba de userul Gabi1.
Ma trezesc azi sunat de cateva persoane cum ca sunt interesat de un ceas pe care-l au la vanzare (am anunt ca sunt interesat de achizitii de ceasuri, dar majoritatea sunau cu replici sau te miri ce gunoi). Dupa 5-6 telefoane, incep sa ma sune cunoscutii
. Mi se spune ca un anume Macovei Gabi le-a dat numarul meu. Cer numarul acestuia si surpriza, nimeni altul decat colegul mai sus mentionat. Sun si-i spun ca am sunat in legatura cu ceasul, raspunde amabil ca nu este el interesat si da numarul celui interesat, adica subsemnatul
. Il iau putin la rost pe nea Gabi, un tip care considera ca daca are de trei varsta unora, este si de trei ori mai dibaci.
Incepe un schimb de replici cu acesta, in care mi se reproseaza ca dimineata a fost sunat de 5 ori si la ultimul apel cineva a spus "Bogdane e de ajuns...". Il intreb de unde a dedus el ca este vorba de mine, din moment ce pana zilele trecute (cand freeforsound mi-a lasat nume pe aici) nu ma stia decat dupa id si cred ca si alti parinti si-au numit baietii asa. Motiveaza ca el doar pe mine si pe xxxbanxxx ne stie cu numele asta si ca pe xxxbanxxx nu-l crede in stare. Ce poti sa spui
?
Incerc sa-mi dau seama de la ce a plecat totul si imi spune ca l-am facut pe forum gasca 1. Iti mai zic inca o data, poate ti-a scapat pm ul trimis aseara.
Nu imi permit sa vorbesc asa cu nimeni, cu atat mai mult cu cineva in varsta, fie el si tu. Nu am facut referire la pasare, ci la grup sau gashca 2.
1

2

Daca atat de putin te-a lezat, poate mai bine stateai in hibernare...
Va las sa trageti singuri concluzii.
As vrea sa aduc in discutie o situatie cel putin halucinanta, asta daca nu ar fi vorba de userul Gabi1.
Ma trezesc azi sunat de cateva persoane cum ca sunt interesat de un ceas pe care-l au la vanzare (am anunt ca sunt interesat de achizitii de ceasuri, dar majoritatea sunau cu replici sau te miri ce gunoi). Dupa 5-6 telefoane, incep sa ma sune cunoscutii
Incepe un schimb de replici cu acesta, in care mi se reproseaza ca dimineata a fost sunat de 5 ori si la ultimul apel cineva a spus "Bogdane e de ajuns...". Il intreb de unde a dedus el ca este vorba de mine, din moment ce pana zilele trecute (cand freeforsound mi-a lasat nume pe aici) nu ma stia decat dupa id si cred ca si alti parinti si-au numit baietii asa. Motiveaza ca el doar pe mine si pe xxxbanxxx ne stie cu numele asta si ca pe xxxbanxxx nu-l crede in stare. Ce poti sa spui
Incerc sa-mi dau seama de la ce a plecat totul si imi spune ca l-am facut pe forum gasca 1. Iti mai zic inca o data, poate ti-a scapat pm ul trimis aseara.
Nu imi permit sa vorbesc asa cu nimeni, cu atat mai mult cu cineva in varsta, fie el si tu. Nu am facut referire la pasare, ci la grup sau gashca 2.
1

2

Daca atat de putin te-a lezat, poate mai bine stateai in hibernare...
Va las sa trageti singuri concluzii.
Domnule soni95 , acum doua luni cand m-ati sunat, mi-ati spus ca vreti doua bratari din cele trei,
iar eu vam spus ca nu le vand decat toate 3 cu 150 lei, asa era specificat in anunt, dar
dv-stra ati spus ca nu le vreti pe toate. Dupa doua luni de zile, ma sunati din nou ca va trebuie
una din bratari, sau credeati ca nu stiu cine santeti, pentru asta nu vi leam trimis.
Intrebarea mea este :cu ce vam inselat eu pe dv-stra? Nu am inselat pe nimeni,nu am promis
la nimeni un anumit lucru si sa nu ma tin de promisiune, dipotriva sant omul care am trimis
ceasuri la : Bucuresti, Cluj, Valeni- de- munte, cu plata dupa primirea coletului,( o pot confirma
cei care au primit ceasurile ) ori cati au facut sau fac gestul acesta ? Nicola56. Am fost 58 de ani
corect si cinstit,si vreau sa raman tot asa. Cinstea nu poate fi nici mai mica,nici mai mare,
ea este intreaga sau deloc.
Nicola56. " In viata poti pacali o singura data,a doua oara deja ti sa dus dalgu "
iar eu vam spus ca nu le vand decat toate 3 cu 150 lei, asa era specificat in anunt, dar
dv-stra ati spus ca nu le vreti pe toate. Dupa doua luni de zile, ma sunati din nou ca va trebuie
una din bratari, sau credeati ca nu stiu cine santeti, pentru asta nu vi leam trimis.
Intrebarea mea este :cu ce vam inselat eu pe dv-stra? Nu am inselat pe nimeni,nu am promis
la nimeni un anumit lucru si sa nu ma tin de promisiune, dipotriva sant omul care am trimis
ceasuri la : Bucuresti, Cluj, Valeni- de- munte, cu plata dupa primirea coletului,( o pot confirma
cei care au primit ceasurile ) ori cati au facut sau fac gestul acesta ? Nicola56. Am fost 58 de ani
corect si cinstit,si vreau sa raman tot asa. Cinstea nu poate fi nici mai mica,nici mai mare,
ea este intreaga sau deloc.
Nicola56. " In viata poti pacali o singura data,a doua oara deja ti sa dus dalgu "
Doua tranzactii fara probleme cu colegul XTL din Severin si cu colegul Verzone din Cluj. Baieti educati si seriosi. Recomand fara rezerve.
D-le 'nicola56' in anuntul dvs de pe forum erau puse la 50 ron bucata,corect?daca sunteti asa cinstit cum pretindeti de ce nu mi-ati spus cand v-am sunat ca nu vreti sa mi-l trimiteti?ba din contra m-ati sunat sa ma intrebati daca nu vreau 2 din ele,nici decum sa spuneti ce ati scris mai sus!!!chiar deveniti plictisitor cu motivatiile astea!!numai bine.
Toate preturile se negociaza, este corect ca bratarile au fost la 50 lei bucata,
dar intrebarea este foarte simpla! Oare de ce nu vi leam dat ? Raspunsul
dv-stra il stiti. Omenia unor oameni nu se masoara, se regreta.
Oameni sint de doua feluri:cei care judeca si cei care judeca pe alti.
Bratarile nu leam dat nimanui,pe 14 martie o sa le vedeti la brasov,
dar am vrut sa vad omenia dv-stra, totdeauna interesul trebuie sa fie
mobilizator,cat dai si cat ceri.
dar intrebarea este foarte simpla! Oare de ce nu vi leam dat ? Raspunsul
dv-stra il stiti. Omenia unor oameni nu se masoara, se regreta.
Oameni sint de doua feluri:cei care judeca si cei care judeca pe alti.
Bratarile nu leam dat nimanui,pe 14 martie o sa le vedeti la brasov,
dar am vrut sa vad omenia dv-stra, totdeauna interesul trebuie sa fie
mobilizator,cat dai si cat ceri.
-
MladinDorian
- Site Admin
Grija mare...
http://ceasuridemana.ro/ceas-rado-esenz ... 83542.html
http://olx.ro/oferta/ceas-rado-esenza-j ... 1GAhW.html
1.Autentc :
http://www.ebay.com/itm/Rado-eSenza-lad ... 7675.l2557
2.Copie:
http://www.watchjust7.com/He-radar-caja ... -4609.html
http://ceasuridemana.ro/ceas-rado-esenz ... 83542.html
http://olx.ro/oferta/ceas-rado-esenza-j ... 1GAhW.html
1.Autentc :
http://www.ebay.com/itm/Rado-eSenza-lad ... 7675.l2557
2.Copie:
http://www.watchjust7.com/He-radar-caja ... -4609.html
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
- Raul Bordas
Am incheiat cu succes o tranzactie cu domnul Dorin 69 si desi nu mai are nevoie de laude (a mai fost laudat de cateva ori aici) tin totusi sa le ofer ca un mic semn de recunostinta, inclusiv pentru descrierea detaliata si oferirea posibilitatii de returnare a ceasului (desi evident nu a fost cazul). Incaodata, multumesc domnule Dorin!!!
Ma bucur ca-ti place,Raul.
La cat mai multe vintage-uri!
La cat mai multe vintage-uri!
Multumesc colegului valentin 1234 pt modul in care a decurs tranzactia. Il recomand cu placere!
-
valentin1234
Multumesc Dan! Placerea a fost de partea mea
Recomand back 
-
PricoMigdala
Il recomand pe colegul Ion66, pentru o tranzactie derulata cu succes.
Multumesc si eu colegului Satiriadis pt o tranzactie foarte ok. Inca una ....