Multumesc ! Nu pot sa imi cumpar tren,pentru ca nu imi mai intra in sufragerie, langa cele doua biciclete .In schimb imi doresc un frate pentru el,dar cu cadran Montgomery.
valentin1234 scrie:Suuuuuperb, impresionant, felicitari! Tre' sa-ti cumperi si tren acu'
Sau sa te faci Sef de Gara Cine spunea ca e slab nivelul pe forum
Ma prezint si eu cu un modest Cyma 784 (dupa spusele colegilor,carora le multumesc)
M-a atras starea in care se afla, cadranul, ticaitul si aratatoarele, desi cred ca minutarul este din alt film.
Ce mi-ar fi placut mai mult la el ,...ei bine, carcasa mi-ar fi placut sa fi avut si capac pentru praf si eventual capac la sticla sau "sticla" sa fie cu balama si daca era un pic mai maricel....era prea bine.
Per ansamblu, sunt multumit de primul meu ceas de buzunar si mai ales de suportul colegilor.
Acuma, ca tema de casa, trebuie sa-i gasesc un "patut" sau un "hamac" in care sa stea agatat.
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv Nu aduce anul ce aduce clipa Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
este un art deco cu cadran metalic, pacat ca aratatoarele nu-s pereche...
pentru un ceas de inceput, e foarte frumos...
grija mare la virusul ceasurilor de buzunar...odata atins, nu mai ai scapare
Domnule Impala, am inceput cu o Raketa 2603 (parca) si intr-un an am cumparat mai multe ceasuri decat mi-as fi propus. Nu este exclus nici in cazul ceasurilor de buzunar, desi...sper sa nu ma atinga "virusul" si aici ca altfel voi avea mari probleme cu doamna mea.
Oricum, ticaitul este...total altceva fata de toate ceasurile mele de mana, voi vedea pe parcurs cat de tare sunt "virusat"
Apreciez tare mult sprijinul colegilor si mai ales informatiile utile (mine de aur uneori) pe care le ofera.
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv Nu aduce anul ce aduce clipa Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
Raul, te rog sa-mi spui Adi (e mai simplu)
daca ai nedumeriri, intreaba...si eu ma consult inainte de o achizitie...
de multe ori, un sfat avizat te salveaza
Raul,slaba speranta sa nu te atinga virusul ceasurilor de buzunar..
S-ar putea sa te ajut eu cu un minutar potrivit.
E in argint carcasa?
Felicitari pt. achizitii.
"Nea" Dorin, va multumesc pentru sustinere si apreciere. Sper sa reusesc maine sa fac mai multe poze. Totusi, nu am vazut marcaje, dar are 2 serii marcate in interiorul capacului.
Calin, eu nu ma pot decat bucura !
ceasurile de buzunar sunt, consider, un capitol aparte...
si la noi si in marile colectii de afara, practic orice mare colectionar de orologerie are si o ,,linie,, de pocketuri !
avem colegi care au in posesie repeatere, rattrappante,splituri,foudroyante, etc, adevarate raritati...asta e bine, fenomenul se dezvolta si la noi si odata cu asta, calitatea si exigenta creste