Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
calin gabi

Re: Heroes and villains

Mesaj de calin gabi »

Pentru frumoasa colaborare cu Dorin69 il recomand cu toata caldura,onest ,parolist si un om cu suflet mare.A renuntat gratis la un mecanism pentru a-mi repara eu pendula.

Multumesc inca odata Dorin!
nihilx

Mesaj de nihilx »

Il recomand cu toata caldura pe colegul Ninulescu; un OM cu adevarat deosebit!
Ceasurile au ajuns in conditie excelenta prin Posta Romana, fiind ambalate mai mult decat corespunzator. Ba mai mult, pentru a proteja coletul de un eventual "interes" strain, a avut ideea de a-l pune fara ramburs, eu efectuand plata direct in cont.

Inca odata sincere felicitari si multumesc mult!
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

In cazul in care va bate gandul sa trimiteti un ceas original in Brazilia, ar fi bine sa va ganditi de 2 ori. Daca unui "functionar" ii place ceasul (in cazul de fata este original 100%) va puteti trezi ca este trecut pe linie moarta, cica pentru verificare autenticitate de ... "Dorel":
Destination Country - Brazil(Normal Tracking)
Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/06/27 10:40:20
2014-06-25 11:31, SAO PAULO / SP, Forwarded , from Unidade de Tratamento in SAO PAULO / SP to Unidade Administrativa in RFB - VER AUTENTICIDADE MARCA / BR
2014-06-09 10:28, SAO PAULO / SP, Forwarded , from Unidade de Distribuição in SAO PAULO / SP to Unidade Administrativa in FISCALIZACAO ADUANEIRA / BR
2014-06-09 10:27, SAO PAULO / SP, Received by the Brazil Post
Ca fapt divers, in cazul fericit ca ajunge la destinatie,cumparatorul mai plateste 60% (impozit) fata de valoarea deja platita pe ebay
In concluzie, astia sunt mai tari ca noi: Fiscul livreaza (daca nu le place produsul/ceasul) si colete...
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
lucu

Mesaj de lucu »

Recomand colegul dorin 69, tranzactie impecabila.Am achzitionat de la el un frumos si precis Zenit surf cal.2572,aflat in stare impecabila,cu un cadran albastru cobalt.
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Recomand userul alemiha. Un om de cuvant!
lawrence38

Mesaj de lawrence38 »

MladinDorian scrie:In cazul in care va bate gandul sa trimiteti un ceas original in Brazilia, ar fi bine sa va ganditi de 2 ori. Daca unui "functionar" ii place ceasul (in cazul de fata este original 100%) va puteti trezi ca este trecut pe linie moarta, cica pentru verificare autenticitate de ... "Dorel":
Destination Country - Brazil(Normal Tracking)
Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/06/27 10:40:20
2014-06-25 11:31, SAO PAULO / SP, Forwarded , from Unidade de Tratamento in SAO PAULO / SP to Unidade Administrativa in RFB - VER AUTENTICIDADE MARCA / BR
2014-06-09 10:28, SAO PAULO / SP, Forwarded , from Unidade de Distribuição in SAO PAULO / SP to Unidade Administrativa in FISCALIZACAO ADUANEIRA / BR
2014-06-09 10:27, SAO PAULO / SP, Received by the Brazil Post
Ca fapt divers, in cazul fericit ca ajunge la destinatie,cumparatorul mai plateste 60% (impozit) fata de valoarea deja platita pe ebay
In concluzie, astia sunt mai tari ca noi: Fiscul livreaza (daca nu le place produsul/ceasul) si colete...
Eu am trimis vreo 4 ceasuri in Brazilia, ce-i drept nu foarte scumpe, cel mai scump vreo ~200 EUR, dar n-am avut absolut nicio problema, au ajuns destul de repede , in jur de 2-3 saptamani. De taxe habar n-am, stiu ca sunt mari dar oricum, nu erau treaba mea.

Tara cu care am avut problema o data a fost Italia.
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

Recomand cu mare caldura pe colegul CristiT ce m-a scutit de plata transportului in cazul unei curele nato doar pentru ca suntem colegi de forum, iar cureaua a fost trimisa inainte de a vedea banii. Jos palaria pentru astfel de oameni.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

Multumesc ceasornicar.ro si colegului NickB pentru primul meu ceas automatic ! Ceasul este exact cum mi-a spus,fara defecte,a avut amabilitatea sa stea la telefon cu mine sa-mi explice toti pasii de setat data,ziua si ora. Din experienta mea,il recomand cu incredere pe colegul NickB ca vanzator!
CristiT

Mesaj de CristiT »

Raul Bordas scrie:Recomand cu mare caldura pe colegul CristiT ce m-a scutit de plata transportului in cazul unei curele nato doar pentru ca suntem colegi de forum, iar cureaua a fost trimisa inainte de a vedea banii. Jos palaria pentru astfel de oameni.
Multumesc frumos pentru aprecieri!

O placere sa colaborez cu Raul!
CristiT

Mesaj de CristiT »

Il recomand cu mult drag pe bonheur: transparent, prompt si, nu in ultimul rand pasionat de domeniul orologer!
bonheur

Mesaj de bonheur »

Il recomand pe CristiT - serios, punctual si de cuvant. Sper sa mai colaboram.
Oricum o bere tot o bem, de preferat...dupa concediile de rigoare. :)
CristiT

Mesaj de CristiT »

bonheur scrie: Oricum o bere tot o bem, de preferat...dupa concediile de rigoare. :)
Corect, sa ne revenim cu bugetul :)
Concediu placut si tie!
andreiaga

Mesaj de andreiaga »

Recomand pe colegul juststy, tranzactia a decurs ireprosabil!
cerbu_mihai

Mesaj de cerbu_mihai »

Nu recomand pe Leanca Danut, din Focsani (Vrancea). Am si datele lui personale, dar le furnizez doar in privat. Neserios maxim, mincinos, comanda si nu ridica pachetele. Are cont pe olx http://olx.ro/oferte/user/9bQS/. Nu stiu daca e membru si aici pe forum. Atentie, daca vrea sa cumpere de la dumneavoastra un ceas cu livrare gratuita prin tocmai, cereti-i banii in avans in cont, nu trimiteti cu ramburs. Meseria lui de baza e vanzarea de pui/pasari -> e un "gainar" :lol:
zbanghy1986

Mesaj de zbanghy1986 »

Recomand cu toata increderea pe colegii juststy si freeforsound cat si pe Dan (nu cunosc ce nickname are pe forum) - Dan a cumparat astazi o curea neagra Zulu de la mine . Tranzactiile au decurs ireprosabil, marfa vanduta la fata locului (Bucuresti) a fost 100% conform descrierii telefonice anterioare.
Scrie răspuns